• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

1-2 sayfa önce yadım ya, lizimin ilk yazısının altına:9:

kıığğıızzzz ne gribi iyi bak kendine, hem bugün seninle hiç konuşmadık ya ondandır kırgınlığın :9:

Sabah ben sizin yazdıklarınızı okdum ve gözlerim dolu dolu oldu.. Duruşmada olmasaydım ağlayacaktım :60:

Bugün o yüzden gelemedim.. Yoksa arada yokluyordum :))

Yokluğunuzu hissettim..
Zaten küme düştüm birinci liğ şampiyonluk hayallerim diğer aylara kaldı.. Bakalım bu ayın şampiyonu kim olacak :60: :62:

Sabah ben sizin yazdıklarınızı okdum ve gözlerim dolu dolu oldu.. Duruşmada olmasaydım ağlayacaktım :60:

Yokluğunuzu hissettim..
Zaten küme düştüm birinci liğ şampiyonluk hayallerim diğer aylara kaldı.. Bakalım bu ayın şampiyonu kim olacak :60: :62:

tamam üzülme sen hamile değilsen bende olmayacağım, anlaştık mı canım arkadaşım, beraber hamile kalırız :29:

tamam üzülme sen hamile değilsen bende olmayacağım, anlaştık mı canım arkadaşım, beraber hamile kalırız :29:

Yok sana da yakışır şampiyonluk fundaya da. Yok öle ben olamadım diye sizlere de hamilelik olmaması..

Bana belki bebeğim yeni yıl hediyesi olmak istiyo..

:9::9: hatırlatırım

daha durr sosyalcanımm yeni başlıyor bu ay keşke benaycannla açılışı yapsaydık, hayırlısı olsun

kız geçen komik bir şey yaptım sonrada kendime güldümm :1: ( senin yaptığın listede ) gözümü kapatıp isimleriniz arasında , fareyi salladım ok hangisinin üstüne gelirse o hamile dedimm :9: senin isiminde durdu :60: bide daisyt de durdu... :60: :60:

Ayyy neler okuyorum beeeenn

Totem tutacak daisy.. Haftaya bombalar tek tek patlayacak :9: havai fişek gösterisi yapın hatta

Yokluğunuzu hissettim..

Sen gönüllerin şampiyonusun kiiggggzzzz :46::46::46:

Kız sosyal o çene bende de var sorma :9:

Ayrıca kızım büyük olsaydı zengin olurlardı :60:
Şimdi ne yani fakir ama gururlu bi genç mi olacaklar :60:

Kız sosyal o çene bende de var sorma :9:

Ayrıca kızım büyük olsaydı zengin olurlardı :60:
Şimdi ne yani fakir ama gururlu bi genç mi olacaklar :60:

yok canım bizimki si züğürt tesellisi :9: gençler için bi şey yok:9:

Yahuu ben benaydann hala umutluyumm benaayy bana belgelerle gel yoksa ikna olmicamm :23:

kız benay gerçekten haa , 31. gün bugün bacı kana mı gitsen bi , sedoş gibi olmayasın bak, oda kanda ilk aldı sonucunu :52:

Sen gönüllerin şampiyonusun kiiggggzzzz :46::46::46:

Yahuu ben benaydann hala umutluyumm benaayy bana belgelerle gel yoksa ikna olmicamm :23:

Canımsın yaa.. Ben bu gazla gelecek aya koşarak girerim :60:
Telefondan güzel gülücüklerde yapamıyorum ya.. Siz yapmış kabul edin ezber ettiklerimi yapıyorum devamlı :1:
Canım dedim ya ben akşamda yapılsa sabahta yapılsa varsa bbek nasılsa çıkar mantığındayım halaa.. Gecikmelerim 7 ila 10 gün arasında değişmekte bakalım 10 güne olmazsam söz gidip yaptırcam ..

İnşAllah yeliz im senin dediğin gibi olur..

Canımsın yaa.. Ben bu gazla gelecek aya koşarak girerim :60:
Telefondan güzel gülücüklerde yapamıyorum ya.. Siz yapmış kabul edin ezber ettiklerimi yapıyorum devamlı :1:
Canım dedim ya ben akşamda yapılsa sabahta yapılsa varsa bbek nasılsa çıkar mantığındayım halaa.. Gecikmelerim 7 ila 10 gün arasında değişmekte bakalım 10 güne olmazsam söz gidip yaptırcam ..

İnşAllah yeliz im senin dediğin gibi olur..

İnsallahhh.Hadi bakalim haftayi teker teker patlatin bombalariii :52:

Back
X