Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-2 sayfa önce yadım ya, lizimin ilk yazısının altına
kıığğıızzzz ne gribi iyi bak kendine, hem bugün seninle hiç konuşmadık ya ondandır kırgınlığın![]()
Sabah ben sizin yazdıklarınızı okdum ve gözlerim dolu dolu oldu.. Duruşmada olmasaydım ağlayacaktım![]()
Bugün o yüzden gelemedim.. Yoksa arada yokluyordum :))
Yokluğunuzu hissettim..
Zaten küme düştüm birinci liğ şampiyonluk hayallerim diğer aylara kaldı.. Bakalım bu ayın şampiyonu kim olacak![]()
![]()
benoş benimle neden konuşmuyorsun kığğızzz![]()
Bak işte çeneni 2 dk tutsan geldi cevap kuzum.. İşte biz bayanlar bazen bundan kaybediyoruz galiba![]()
![]()
tamam üzülme sen hamile değilsen bende olmayacağım, anlaştık mı canım arkadaşım, beraber hamile kalırız![]()
hatırlatırım
daha durr sosyalcanımm yeni başlıyor bu ay keşke benaycannla açılışı yapsaydık, hayırlısı olsun
kız geçen komik bir şey yaptım sonrada kendime güldümm( senin yaptığın listede ) gözümü kapatıp isimleriniz arasında , fareyi salladım ok hangisinin üstüne gelirse o hamile dedimm
senin isiminde durdu
bide daisyt de durdu...
![]()
![]()
Ayyy neler okuyorum beeeenn
Yok sana da yakışır şampiyonluk fundaya da. Yok öle ben olamadım diye sizlere de hamilelik olmaması..
Bana belki bebeğim yeni yıl hediyesi olmak istiyo..
kocaları bi ara öldüresimiz geldi ama şimdi iyiyiz
bide benayla ben test yaptık çıkmadı![]()
Sabah ben sizin yazdıklarınızı okdum ve gözlerim dolu dolu oldu.. Duruşmada olmasaydım ağlayacaktım![]()
Bugün o yüzden gelemedim.. Yoksa arada yokluyordum :))
Yokluğunuzu hissettim..
Zaten küme düştüm birinci liğ şampiyonluk hayallerim diğer aylara kaldı.. Bakalım bu ayın şampiyonu kim olacak![]()
![]()
Totem tutacak daisy.. Haftaya bombalar tek tek patlayacakhavai fişek gösterisi yapın hatta
Kız sosyal o çene bende de var sorma![]()
Ayrıca kızım büyük olsaydı zengin olurlardı![]()
Şimdi ne yani fakir ama gururlu bi genç mi olacaklar![]()
Yahuu ben benaydann hala umutluyumm benaayy bana belgelerle gel yoksa ikna olmicamm![]()
Sen gönüllerin şampiyonusun kiiggggzzzz![]()
Yahuu ben benaydann hala umutluyumm benaayy bana belgelerle gel yoksa ikna olmicamm![]()
Canımsın yaa.. Ben bu gazla gelecek aya koşarak girerim![]()
Telefondan güzel gülücüklerde yapamıyorum ya.. Siz yapmış kabul edin ezber ettiklerimi yapıyorum devamlı
Canım dedim ya ben akşamda yapılsa sabahta yapılsa varsa bbek nasılsa çıkar mantığındayım halaa.. Gecikmelerim 7 ila 10 gün arasında değişmekte bakalım 10 güne olmazsam söz gidip yaptırcam ..
İnşAllah yeliz im senin dediğin gibi olur..
İnsallahhh.Hadi bakalim haftayi teker teker patlatin bombalariii![]()
dal kuzum dal zaten bu kocaların yaptığını kimse yapmıyor bizlere![]()
Tomruk tomruk dal hafif kalir