• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ya benim bu ayda olmadı sanırım, tabloya göre 17 si yumurtladım gözüküyor :14: hiç ilişki olmadı ama 7 gündür, benim bu ayda kaldı sanırım :43:

günaydın canlarımmmmmmmmmmm
kız sen niye erkenden bıraktın yaaa çalışmaları bide ateş ölçüp kafanı karıştırdın yaaa
bendede umut yok ben yum. haftası full çalıştımda nolduu :5:

lizomm nasılsınnnn

Canım sen hangi tabloya göre bakıyorsun? Benim telefonumda mydays diye bi program var bilirsin belki.. Onda 2 senedir regl dönemlerimi düzenli yazıyorum o da herşeyi gösteriyor yumurtlama ihtimali olan günleri vs.. Ben ona göre bakmayı düşünüyorum bu sefer.. Tabi daha çok var.. Hem bu ne karamsarlık.. Pozitif ol bakalımm:54:

yok canım ben ateş ölçüyorum ondan anladım, benimde pc mde var öyle bi program, bende bakıyorum oraya ama ateş daha kesin gibi geliyor

günaydın kızlar
sosyal 17 si yumurtladıysan öğrenmen için daha çok erken nerden anladın tutmadığını

canım hiç çalışma yapmadık ki nasıl olacak neyse ya hayırlısı, adet olayımda gidip yumurta takibini yaptırayım en iyisi bu böyle olmayacak:47:

neyse bırak şimdi beni sen nasıl oldun düne göre

günaydın canlarımmmmmmmmmmm
kız sen niye erkenden bıraktın yaaa çalışmaları bide ateş ölçüp kafanı karıştırdın yaaa
bendede umut yok ben yum. haftası full çalıştımda nolduu :5:

lizomm nasılsınnnn

ne bileyim kuzum yaa, tamam dedim yumurtlamam oldu, çalışmayı bıraktım, gelecek ay bende doktora gideceğim, klomen başlatsın beni de, bu ay olmazsa gelecek ay klomen kardeşliği yaparız seninle :29::9:

kafamı dağıtmaya çalışıyorum, gören herkes nolduuu uyuyamadınmııı diyo
neyseki bugün ödemelerin son günü birazdan evrak ve insan yağmaya başlar böylelikle kafamı dağıtırım biraz :50:

ya benim bu ayda olmadı sanırım, tabloya göre 17 si yumurtladım gözüküyor :14: hiç ilişki olmadı ama 7 gündür, benim bu ayda kaldı sanırım :43:

canm günaydın, senin telefonda bi uygulama vardı. görüştüğümüzde söylemiştin hatrladın mı? o uygulamanın adı neydi?:16::16:

ne bileyim kuzum yaa, tamam dedim yumurtlamam oldu, çalışmayı bıraktım, gelecek ay bende doktora gideceğim, klomen başlatsın beni de, bu ay olmazsa gelecek ay klomen kardeşliği yaparız seninle :29::9:

neyseki bugün ödemelerin son günü birazdan evrak ve insan yağmaya başlar böylelikle kafamı dağıtırım biraz :50:

Bende öle diyorum biran evvel gelsin ve bitsin hemen başlıyım buda tutmazsa öbür ay rahim filmi oda olumsuz olursa tüp hiçbişey yapmadan beklemek istemiyorum:31:
şuan çok gerginim hamişlerin canı çekmesin diye söleyemiyorum ama biraz abartarak bişeyler yedim çok yağlıydı :5::5:

canm günaydın, senin telefonda bi uygulama vardı. görüştüğümüzde söylemiştin hatrladın mı? o uygulamanın adı neydi?:16::16:

günaydın canım, benim telde değil, pc de tatlım, adı: womens advanced calander

Bende öle diyorum biran evvel gelsin ve bitsin hemen başlıyım buda tutmazsa öbür ay rahim filmi oda olumsuz olursa tüp hiçbişey yapmadan beklemek istemiyorum:31:
şuan çok gerginim hamişlerin canı çekmesin diye söleyemiyorum ama biraz abartarak bişeyler yedim çok yağlıydı :5::5:

en azından ayın ortalarına doğru yumurtlamak için ilaç falan versin, ne yapayım :53:, ayy bu bebekler ne nazlı anam gelmek bilmediler bi türlü :10:

Günaydın canlarım:16: Ben dün dayanamdım bat 4 gün var test yaptım:26: Test e ilk önce birşey yoktu 15 20 dk sonra ikinci çizgi çok ucuk çıktı acabamı dedim sizce kızlar varmıdır birşey:44:

Günaydın kızlarr

Sosyall takılma.. Olmuştur belki hiç belli olmz.. Bu ayda olmadı demeyin daha günleriniz gelmedi ki..

Sizde erkenden liğden çekildiniz haaaa :9:

Bugün ben evdeyim izinliyim.. Arkadaşlarım kahvaltıya gelecekler.. Çok giremem ama ara ara sizdeyim ohhh keşke hiç çalışmasam

Günaydın canlarım:16: Ben dün dayanamdım bat 4 gün var test yaptım:26: Test e ilk önce birşey yoktu 15 20 dk sonra ikinci çizgi çok ucuk çıktı acabamı dedim sizce kızlar varmıdır birşey:44:

bence olabilir, yarın ilk idrarınla tekrarla canım, daha erkenden çıkarsa bil ki hamilesin, aaayyy bak heyecanlandım inşallah vardır yaaa :16:

günaydın canım, benim telde değil, pc de tatlım, adı: womens advanced calanderQUOTE]

tamam canım sağol:34:

önemli değil kuzum :16:

Günaydın cansu
10 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın diye yazıyor testte.
Sonra hayal kırıklığına uğrama umutlanıp da ama sen o zaman baktıysan belki daha öncede belirmiş olabilir.
Benimde ilk çıkmadı bekledim hatta 1 dk falan çıkmadı. Testi bıraktım 2-3 dk oyalandım gidip baktım çıkmış.
Belki senin de daha önce çıkmıştır. İnşallah gebesindir tatlım.

kıyamam sana ya, toparlanman lazım bebişinde üzülür yoksa :20:

Günaydın kızlarr

Sosyall takılma.. Olmuştur belki hiç belli olmz.. Bu ayda olmadı demeyin daha günleriniz gelmedi ki..

Sizde erkenden liğden çekildiniz haaaa :9:

Bugün ben evdeyim izinliyim.. Arkadaşlarım kahvaltıya gelecekler.. Çok giremem ama ara ara sizdeyim ohhh keşke hiç çalışmasam

ayy bilmiyorum ki , bakalım hayırlısı

bizi neden çağırmadın kahvaltıya bakalım :63:

günaydın cansu
10 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın diye yazıyor testte.
Sonra hayal kırıklığına uğrama umutlanıp da ama sen o zaman baktıysan belki daha öncede belirmiş olabilir.
Benimde ilk çıkmadı bekledim hatta 1 dk falan çıkmadı. Testi bıraktım 2-3 dk oyalandım gidip baktım çıkmış.
Belki senin de daha önce çıkmıştır. Inşallah gebesindir tatlım.

canım çok sağol ben zaten hemen yaptım baktım yok bıraktım 15 dk sonra gittim baktım çıkmış belki daha önce çıkmıştır inşallah yarabbim :16:senin hamilelik nasıl gidiyor canım:49:

Buyur gel canım aşkolsun en hazırlamayı en sevdiğim öğün.. Bana herkes kahvaltıya gelsin :9: :9:

Back
X