Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yarın buluşalım mı, malatya topicinede yazdım![]()
Buyur gel canım aşkolsun en hazırlamayı en sevdiğim öğün.. Bana herkes kahvaltıya gelsin![]()
![]()
ne güzel kuzum nasıl soğukmu oralar![]()
olabilir canım bana uyar. yarın eşimle evlilik yıl dönümümüz sanırım kutlamayı akşam yaparz gündüz boş olurum gelebilirm yani![]()
afiyet olsun canım, benimde hazırlamasını sevmediğim ama yapmasını sevdiğim en güzel öğün
Soğuktu ama şimdi iyi, malatya çok soğuk olmuyor zaten, sen neredesin
gunaydin canlarimm,umarim hepinizz iyisinizdirr
icimizi karartmak yoktu haniii,fundoss yazdiklarini begenmedim hicc![]()
aNladım canımben izmirin menemen ilçesi deyimm
![]()
oyy anam sabah fırçamızıda yediksen asıl kırmızıyı görim bunalımı gör
bide şu klomene başlim yan etkiside çokmuş ya vay anam vayyy
ayyy kızlarrr karnımdan bir sesler geliyor odada 3 kişiyiz tıkılmışız küçücük bir utanıyorum anlatamammmm içerde canavar var sanki![]()
lizimiimm canımm senide bebişinide yerimm kıyamamm sanaa , geçen hafta da biz böyleydik hatta 4 sene sonra ilk defaa gidip annemde kalmak istedim ,gittimm ,seni çok iyi anlıyorum bu durumda daha zor oluyorEvlilik ne zormuss
Agladiginda seninle inatlasmak yerine ici parcalanip gelip gonlunu alacak kimsenin olmamasi
Ewe geldiginde ayaklarini uzatip dinlenememen
Annemi ozledimm babami ozledimmm
Yemek yemeyi unutup yigenimle deli gibi kosturup simarmayi saatler sonra ac oldugumu hatirlamayi ozledim
Babamin kusmeyim diye alisveris sozu vermesini bile ozledimm
Cok zormus odaya kapandiginda uzulen birinin olmamasii
Allahimm nasil mutsuzum nasil yalnizim suan
Ayni kandan olmadigimiz icinmi ici sizlamiyo simdi kocamin
Bu kiz odaya kapandi ne yapiyo diye merak etmyomu hic![]()
günaydın canım , seni heyecanlandırmak istemem ama benim ilk yaptığım testte 1-2 saat sonra çıkmıştı , bir kaç gün sonra testinde silik çizginin 5 dak. içinde çıktığını görebilme ihtimalin büyükGünaydın canlarımBen dün dayanamdım bat 4 gün var test yaptım:26: Test e ilk önce birşey yoktu 15 20 dk sonra ikinci çizgi çok ucuk çıktı acabamı dedim sizce kızlar varmıdır birşey:44:
ahh menemen ahh çiftliğimiz oradaydı az mı orada eğitim gördük
Günaydın kuzu![]()
cansucummm inşallah hamilesindir testi tekrarla yine bir tane daha yap bence
biraz geç çıkmış çünkü
izmire selam olsun bu arada![]()
hadi ya menemene geldin heBeklerim yolun düşerse arkadaşım ne kadar durdun menemen de
![]()
lizimiimm canımm senide bebişinide yerimm kıyamamm sanaa , geçen hafta da biz böyleydik hatta 4 sene sonra ilk defaa gidip annemde kalmak istedim ,gittimm ,seni çok iyi anlıyorum bu durumda daha zor oluyorama bebişin de etkisi çok bunu da biliyorsun...
Akşam hiç bir şey olmamış gibi geçecek balım , o da kendisiyle ilgilenmediğini düşünmüştür bir an...lütfen kendini de bebişini de üzme...
günaydın canım , seni heyecanlandırmak istemem ama benim ilk yaptığım testte 1-2 saat sonra çıkmıştı , bir kaç gün sonra testinde silik çizginin 5 dak. içinde çıktığını görebilme ihtimalin büyük
günaydın canım iyisindir inşallah
bu fundoş böyle söz geçiremezsin ona
yaramaz fundoşumm günaydınn
herkese günaydınn kızlaaar![]()
ege üni. Araştırma çiftliği varya orada eğitime -uygulamaya geliyorduk, izmirde 10 sene kaldım, şimdi memleketteyim ama
günaydın canımm![]()
lizimiimm canımm senide bebişinide yerimm kıyamamm sanaa , geçen hafta da biz böyleydik hatta 4 sene sonra ilk defaa gidip annemde kalmak istedim ,gittimm ,seni çok iyi anlıyorum bu durumda daha zor oluyorama bebişin de etkisi çok bunu da biliyorsun...
Akşam hiç bir şey olmamış gibi geçecek balım , o da kendisiyle ilgilenmediğini düşünmüştür bir an...lütfen kendini de bebişini de üzme...
![]()
lizimiimm canımm senide bebişinide yerimm kıyamamm sanaa , geçen hafta da biz böyleydik hatta 4 sene sonra ilk defaa gidip annemde kalmak istedim ,gittimm ,seni çok iyi anlıyorum bu durumda daha zor oluyorAma bebişin de etkisi çok bunu da biliyorsun...
Günaydın canım , seni heyecanlandırmak istemem ama benim ilk yaptığım testte 1-2 saat sonra çıkmıştı , bir kaç gün sonra testinde silik çizginin 5 dak. Içinde çıktığını görebilme ihtimalin büyük
Günaydın canım iyisindir inşallah
bu fundoş böyle söz geçiremezsin ona
Yaramaz fundoşumm günaydınn
herkese günaydınn kızlaaar![]()
ne güzel nerde kalıodun evinmi vardı burdakeşke gelsen yine
![]()
bucada evimiz vardı, malatyaya atanıca buraya geldim, izmirde çok yoruldum kuzum, hayatımın en acı günlerini orada geçirdim, herşey kader kısmet ama gelmeyi düşünmüyorum bi süre![]()