- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
Fundosss ben de gecen ay serophene kullandimm valla tek bi etkisini gordum aynen bende de şiddetli kasık agrisi ama ben seminere gitmiştim saatimi dolduramadan birakmak zorunda kaldim ayakta duramiyordum o derece.Bi de kist olayi var birden fazla yumurta uyarildigi icin catlamayanlar kist oluyo bu sefer de hadi dogum kontrol h kullan kist gecsinn falann.Öfff hepsinde iste ayri bi olay..Kuzum senin yumurtlama durumuna gore gunde bir yada gunde iki tane kullanirsin ben gunde 2 kullanmistim kontrole gittigimde 3 tane yumurta vardi biri 21 mm digerler 12mm idi bugun yada yarin catlar demisti ama bi halta yaramadi anca kist oldu![]()
Ben birdaha ilaci kullanmayi duşunmuyorum onumuzdeki ay incir kürü yapicam ama yine gidip yumurta takibi yaptiricam
evt çektrdım canım tupler acık cıktı. maalesef hamilelik olmadı sonrasında. klomen de yumurta takıbı yapıyo. 21 milim e gelince baktı. doktora göre çatlatma iğnesi veriyo ya da kendiliğinden çatlamasını da bekleyebiliyo bazen
senmiydin yaa acaba bu etkilerden bahsedennnn
bana yazdı günde 2 tane canım 5 gün kullanıp 5. gün gidicem :18::18:
incir kullandım bende canım soğandan sonra send eöle yapacan ozaman bakalım sende işe yarıycakmı bende yaradımı bilmiyom ama sanmıyorumda belirti yok çünkü :18:
offfff yaaa bide git çatlamışmı yok çatlamadıysa iğne yaaaa amannn istemiyorummmm hiçbişey