• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canım burda bir arkadaş yazmıştı çok zor çok ağır geldi baş ağrısı kasık ağrısı gibi şeyler demişti..
5 kez kullandın ve sonuç alamadın ölemi ben bidefa kullanıp hemen rahim filmi çektiricem sonuç alamazsam

aynen canım 5 klomen 2 çatlatma iğnesi sonuç vermedi. bencede canım klomeni çok kullanmaktansa rahim filmi çektrmek daha iyi.

geçenlerde klomenle ilgili çok kullanılınca rahim duvarını inceltiyomuş diye duydum anlamadım ama

aynen canım 5 klomen 2 çatlatma iğnesi sonuç vermedi. bencede canım klomeni çok kullanmaktansa rahim filmi çektrmek daha iyi.

geçenlerde klomenle ilgili çok kullanılınca rahim duvarını inceltiyomuş diye duydum anlamadım ama

offf ölede doktorlarda bildiğini okuyo senin fikrini önemsemiyo öneride bulunsan tada bu böle olurmu desen bile hemen tepki veriyolar
işlerine karışıyosun bilmişlik yapıysun gibi davranıyolar :19:
ben bir defaya mahsus yapıcam bu takibi sonra zaten film çekilcek bakalım onda ne çıkıcak çok merak ediyorum
sen film çektirdinmi ondan sonra tüp açılabiliyomuş ve hamilelik şansı artıyomuş diyolar

klomende 5 gün kullanıp dr. gittin baktı değilmi canım :44:

Ufff bi iş var bir iş var 2 sene bitmez sanırım oofffffffffff..

burda bahsi geçen ev işleriyse ve sende ev hanımıysan çokkk kızarımmm :20::20: :1:
biz çalışanlar napacak yaaa ben çalışıyorum haftanın 6 günü ve pazar günü yaladım yuttum :51:

burda bahsi geçen ev işleriyse ve sende ev hanımıysan çokkk kızarımmm :20::20: :1:
biz çalışanlar napacak yaaa ben çalışıyorum haftanın 6 günü ve pazar günü yaladım yuttum :51:

Ah canımmmm keşke evimde olsam da ev işi yapsam :31: Herşey üst üste..

anladım canım zaten oralar olduğunu :9:

bir sürü benimde var ama hiç yapasım yok :21:
He valla benim de hiç yapasım yok :21:

Fundosss ben de gecen ay serophene kullandimm valla tek bi etkisini gordum aynen bende de şiddetli kasık agrisi ama ben seminere gitmiştim saatimi dolduramadan birakmak zorunda kaldim ayakta duramiyordum o derece.Bi de kist olayi var birden fazla yumurta uyarildigi icin catlamayanlar kist oluyo bu sefer de hadi dogum kontrol h kullan kist gecsinn falann.Öfff hepsinde iste ayri bi olay..Kuzum senin yumurtlama durumuna gore gunde bir yada gunde iki tane kullanirsin ben gunde 2 kullanmistim kontrole gittigimde 3 tane yumurta vardi biri 21 mm digerler 12mm idi bugun yada yarin catlar demisti ama bi halta yaramadi anca kist oldu :47:

Ben birdaha ilaci kullanmayi duşunmuyorum onumuzdeki ay incir kürü yapicam ama yine gidip yumurta takibi yaptiricam

offf ölede doktorlarda bildiğini okuyo senin fikrini önemsemiyo öneride bulunsan tada bu böle olurmu desen bile hemen tepki veriyolar
işlerine karışıyosun bilmişlik yapıysun gibi davranıyolar :19:
ben bir defaya mahsus yapıcam bu takibi sonra zaten film çekilcek bakalım onda ne çıkıcak çok merak ediyorum
sen film çektirdinmi ondan sonra tüp açılabiliyomuş ve hamilelik şansı artıyomuş diyolar

klomende 5 gün kullanıp dr. gittin baktı değilmi canım :44:

evt çektrdım canım tupler acık cıktı. maalesef hamilelik olmadı sonrasında. klomen de yumurta takıbı yapıyo. 21 milim e gelince baktı. doktora göre çatlatma iğnesi veriyo ya da kendiliğinden çatlamasını da bekleyebiliyo bazen

:9::9::9::9:
ohhh ne var kız yarın yaparsın pazarda yatarsınnn :12:

ev işi değil kuzu ya, iş yerindeki işlerimden bahsediyorum, hem yarın malatyadaki arkadaşlarla buluşacağız , burda tanışıyoruz hepsiyle:32:

Ben birdaha ilaci kullanmayi duşunmuyorum onumuzdeki ay incir kürü yapicam ama yine gidip yumurta takibi yaptiricam

soğan daha iyi olmaz mı sana :44:

bende klomen kullandım olmadı. rahim filmi çektirdim olmadı(bunları önceki doktorum yaptırmıştı):50::50:. yeni bir doktor buldum geçen ay serephone kullandım yumurta takibinden sonra çatlatma iğnesi yaptım ve çok şükür bebişime hamile kaldım:32::32:. umarım sizin bu kadar uzamaz hemen bebişlerinize hamile kalırsınız:16::16: ama benim sorunum yumurtalarımın çatlamamasıymış anladığım kadarıyla :34:

ev işi değil kuzu ya, iş yerindeki işlerimden bahsediyorum, hem yarın malatyadaki arkadaşlarla buluşacağız , burda tanışıyoruz hepsiyle:32:

soğan daha iyi olmaz mı sana :44:

Allahim bana sogan deme yaa :) incir klomenle ayni işlevi goruyor yavrumm oyuzden incir kuru deneyeyim dedim.Buarada size bisey dicem ama gülmeyin.Ben 3 gundur ovulasyon testini yapamiyorum.okadar sık idrara cikan biriyim ki;simdi tamam tuvalete gitmicem 2 saat beklicem diyorumm unutuyorum bi bakiyorum 2 kez gitmişim :1: hala yapamadim
Şu testii :17:

kızlar sizin için bi mahsuru yoksa bebişimin takvimini oluşturabilir miyim :17::17:

hay Allahım ya ne mahsuru olacak, ben taaa o zaman dedim koyun diye minnoşlarınızın nasıl büyüdüğünü görelim diye ama kimse beni dinlemedi :20: koy kuzum koy en doğal hakkın:16:, zaten bizde çok geçmeden koyacağız :16:

Allahim bana sogan deme yaa :) incir klomenle ayni işlevi goruyor yavrumm oyuzden incir kuru deneyeyim dedim.Buarada size bisey dicem ama gülmeyin.Ben 3 gundur ovulasyon testini yapamiyorum.okadar sık idrara cikan biriyim ki;simdi tamam tuvalete gitmicem 2 saat beklicem diyorumm unutuyorum bi bakiyorum 2 kez gitmişim :1: hala yapamadim
Şu testii :17:

wc nin kapısına not yapıştır, yoksa testin doğru sonuç vermez panpa :34:

Back
X