• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Cok haklisin insan artik bunaliyor hatta ugrasmak bile istemiyor ama iste hersey Allah'tan.. Rabbimin bi bildigi vardir. Yarin sabahta bize hayirli sonuclarini verirsin ins fundamm...

inşallah canım hayırlısı artık üzülmek yok hem deneme yapacam salıya netleşecek :1:
kızlar az önce internetten alışveriş yaptım çok iyi geldi :1:

aminnn canım biliyorum şimdi diyosunki geç olsun güç olmasın bende inan hep öle diliyorum ama insan üzüntüsündende artık dayanamıyor çok stresli bu doktora gidip gelmeler beklemeler ben yarın sabah bi test yapimde bakalım nolacak

Canmm cevremdeki insanlarin buyuk kisminda duydugum şeyy vazgectigim zaman hamile kaldim.Yani vazgecmek derken aslinda olan şey artik kafaya takmiyor olmak.Bana da doktorum oyle soylemişti bu iş adeti beklemek gibi nekadar beklersen okadar gecikmesine sebep olursun demisti.Keske takmamayi becerebilsek aslinda en buyuk tedavi yolu bu

Canmm cevremdeki insanlarin buyuk kisminda duydugum şeyy vazgectigim zaman hamile kaldim.Yani vazgecmek derken aslinda olan şey artik kafaya takmiyor olmak.Bana da doktorum oyle soylemişti bu iş adeti beklemek gibi nekadar beklersen okadar gecikmesine sebep olursun demisti.Keske takmamayi becerebilsek aslinda en buyuk tedavi yolu bu

ben öle diyenlere inanamıyorum yaa nasıl beceriyolar benim yapım gereği sanırım ben hiç yaşamayacam o duyguyu sanki :9:
amaaan takmıycam demeyi ve uygulamayı :17:

senmiydin yaa acaba bu etkilerden bahsedennnn
bana yazdı günde 2 tane canım 5 gün kullanıp 5. gün gidicem :18::18:
incir kullandım bende canım soğandan sonra send eöle yapacan ozaman bakalım sende işe yarıycakmı bende yaradımı bilmiyom ama sanmıyorumda belirti yok çünkü :18:

canım adetin kacıncı günü başlıyosun bana 5. gün başlatmıştı. çok yıpratıcı bi dönem canım git gel sürekli.
offfff yaaa bide git çatlamışmı yok çatlamadıysa iğne yaaaa amannn istemiyorummmm hiçbişey :5::5::5:

çok iyi bırakma canım, bende bu ay ne olacaksa olsunda artık bide o kaldı onu denim bari
sonra zaten ister istemez rahim filmi kalıyo
dr. dedi çünkü herşey normal olması lazımdı şimdiye kadar
tüplerde açıksa ben artık yasmin yaptı dicem uzun süre kullandım ya demekki gerçekten tembelleştiriyo
dr.lar ne kadar zararı yok desede doğru demek

canım eşin gtti mi doktora on da bi sıkıntı var mı?

canım eşin gtti mi doktora on da bi sıkıntı var mı?

Aynen canim ben de oyleyimm benim de yaradılışıma aykiri yani takmamak :9:

gitti canım normal dedi doktor değerleri için
bu ileri hareketli % 5 di ne demek oluyo canım biliyomusun bana düşük geldi ama dr. gayet normal dedide :17:

çok kötü bi özellik ama hep kendimize yapıyoruz yelizimmm

kizlarr bebisin herseyi normalmisss, sukurler olsun. hemde kizlari olacakmiss. cok sevindimm:21: Rabbim kimsenin basina vermesinnn

Yaa iste goruyomusun bazi doktorlar gercekten atraksiyon yaratmak icin yapiyolar sanki!!Goruyomusun kizin bir gunde ömründen ömür gitmistir yazik!Aman neyse iyi haberi almiş ya cok şukurr

Yaa iste goruyomusun bazi doktorlar gercekten atraksiyon yaratmak icin yapiyolar sanki!!Goruyomusun kizin bir gunde ömründen ömür gitmistir yazik!Aman neyse iyi haberi almiş ya cok şukurr

Allah onlari bildigi gibi yapsin yelizim,resmen kul hakkina giriyorlarr. ama bunu yapan o kadar cok doktor varki. neyse sonunda iyi haber geldi yaa cok sukurrr:16:

Allah onlari bildigi gibi yapsin yelizim,resmen kul hakkina giriyorlarr. ama bunu yapan o kadar cok doktor varki. neyse sonunda iyi haber geldi yaa cok sukurrr:16:

Kizz benim dee 17 yasimdan sonra hep yumurtalik kistlerim
Vardi nerdeyse her ay.Nezaman farkli bi doktora gitsemm aciilen ameliyat olman gerekiyor yoksa yumurtaligin alinabilir falan derlerdi ilk zamanlar nasil yipranmistim Allahtan hic olmamişim hep kendiliginden atildi.Dusunsene onlari dinlesem kac kez ameliyat olmustum bugune kadar.Ya işin kolayina kaciyolar bazenn,bazen dee felaket tellali oluyolar artik kasti mi yoksa bilgisizlikten mi anlamadim.Ben ozellikle jinekolog sarrafi oldum 10 yildir oyuzden buraya geldikten sonra kac ayri doktora gittim en sonunda birinde karar kildim tabi o da kötünün iyisi.Benim balıkesirde okurkenki doktorum harikaydi birtekk

sagol fundammm:16: hemde nasil rahatlamislarr, annem telde konustu, kiz sevincten agliyormuss:21:
hemde kiz istiyorlardii, Rabbim gonullere gore versin insallahh:36: yarinda senin icin boyle sevinecez insallah bitanemm:16:

Canımm benim geçen ay göğüslerim ağrıyodu normal adet belirtisi gibi ama bu defa o bile yok
illa oluyomu bu göğüs ağrısı filan
hiççç yok çünkü yaaa

yelizim bende birdefa adet sancısıyla acile kaldırıldım apantisi patlamış acil ameliyat dedi dr. annemde diyoki ya biz biliyoruz öle bişey yok adam nasıl ısrar ediyor
iğne vurulcak diyo anlamıyo varda dr. yazdığı kağıt :9:

İnsallahh kigiiizzzz fundoşş hadi bakalimm :46: kardeşimin de bat yarin bide onu ayrica merak ediyorumm catlaticaniz benii yahuu :52:

Canımm benim geçen ay göğüslerim ağrıyodu normal adet belirtisi gibi ama bu defa o bile yok
illa oluyomu bu göğüs ağrısı filan
hiççç yok çünkü yaaa

yelizim bende birdefa adet sancısıyla acile kaldırıldım apantisi patlamış acil ameliyat dedi dr. annemde diyoki ya biz biliyoruz öle bişey yok adam nasıl ısrar ediyor
iğne vurulcak diyo anlamıyo varda dr. yazdığı kağıt :9:

fundam benimde her adet donemimden once goguslerimin her yeri agrirdi. bu sefer sadece goguslerimin ust kisminda sizlama oldu. yanlari falan hic agrimadi. hadi bakalimm yaa ins kurler faydali gelsinde bu ayyy,bebisini getirsinn:16:
aynisi benimde basima geldi cnm,acile kaldirildim. igne yapin gecer dedimm ama dinleyen kimm,gereksiz bissuru tahlil yapildi. en sonda igne vurup yolladilar:1:

fundam benimde her adet donemimden once goguslerimin her yeri agrirdi. bu sefer sadece goguslerimin ust kisminda sizlama oldu. yanlari falan hic agrimadi. hadi bakalimm yaa ins kurler faydali gelsinde bu ayyy,bebisini getirsinn:16:
aynisi benimde basima geldi cnm,acile kaldirildim. igne yapin gecer dedimm ama dinleyen kimm,gereksiz bissuru tahlil yapildi. en sonda igne vurup yolladilar:1:

çok bilmişler bazen insn kendinin doktoru oluyo anlıyo ne oldunu ama onlar bilcek yaa herşeyi :9:
bulantın varmı kuşummm
sedoda hiç yok bugün :19:
h.sonu zaten hiççç uğramaz buralara

bulantim az canim. bugun iyiyim sukur. gunum gunume tutmuyorki.
sedoo geldii,gizli isler pesinde :82: :9:

ohhh azaldııı bitiyo işteee
bizim kuzende 3 ay evden çıkamadı ağzı da yara olmuştu kızın sonrada evde tutamadık :9: son ana kadar :9:

hani kız nerde göremiyom o cadıyı :117:

Back
X