- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testini yaptim ama 2 saatlik tutmaylaa ancakk.Onda bile 10 dakika daha bekliim derken az kalsin altima yapicaktimcok cok silik ikimci cizgi cikti yani daha kulucka zamanim gelmemişş o gecelerr boşunaymişş boşunaaa hahahah
![]()
Selamm kızlarrr
Bugün arkadaşlar vardı gelemedim bi türlü..
Ayşenurcum o tanıdığınız anne için çok sevindim.. Rabbim sağlıkla bbişni kucağına almayı nasip etsin inşAllah..
Böle doktorlardan uzak etsinn rabbim bizleri..
İyi de fundacım senle sosyal nasıl anladınız yımırtladığınızı![]()
Şahsen ben ne zaman oldum bilmiyorum![]()
İyi de fundacım senle sosyal nasıl anladınız yımırtladığınızı![]()
Şahsen ben ne zaman oldum bilmiyorum![]()
sagol benaycimm aminn.. bizde cok sevindikk. aynen oyle,dengesiz doktorlari Allah cikarmasin karsimizaa..
fundos yaa biraz daha mi beklesen acabaaa, bilemedim valla. bende 12 gun sonra yapmistim. cok silik cikti. acaba 2-3 gun daha beklesen mi:44:
kız her ay takip ediyorum ajandaya kaydediyorum düzenli gidiyor şaşmıyor buna göre 14 gün geriye sayıyorsun batın
dr. videoda izlemiştim kesin sonuçmuş o
birde hesaplayıcıda yaptım oda öle gösterdi son 3 ayın ilk gününü yazıyosun sana veriyo ya hani
zaten belirtilerdende öle anladım
tek sorun ben ya yumurtlamıyorum tam olarak hani çatlamıyo sanırım yoksa herşey sistemli
ayyy sabah için çok heyecanlandımmm :18:
fundoş benimde 3 ayınkini yazsamda hesaplasana bi bakalım tutacak mı, oluyor mu öyle
2-3 gün sonra zaten bat kızzzz
24 ü
o yüzden ya sabah yapacam yada hiççç :44:
ayşem çok sevindim, gözü aydın annesinin
bilemiyorum benim ki his dermişim
![]()
Senin kaçıncı gününkiiii
sıvı hiç almadın değilmi çok etkiliyor bak
Valla ben kahvalti sonrasi epey bi çay iciyorum kahvalti dedigim de epey bi gec saatteben bunu en iyisi aksam yapayim yaa gunduz benimki zor oluyo valla ben tutamiyorum
Çişimiiiiii![]()
Valla ben kahvalti sonrasi epey bi çay iciyorum kahvalti dedigim de epey bi gec saatteben bunu en iyisi aksam yapayim yaa gunduz benimki zor oluyo valla ben tutamiyorum
Çişimiiiiii![]()
9 uymuşşşşşşşşşşş
tamam kuzum sağol,
kızlar bir şey soracağım şimdi siz adet olacağınız zaman sadece sağ veya sol kasığınız mı ağrıyor, yoksa total olarak her yer mi :44: