• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ovulasyon testini yaptim ama 2 saatlik tutmaylaa ancakk.Onda bile 10 dakika daha bekliim derken az kalsin altima yapicaktim :9: cok cok silik ikimci cizgi cikti yani daha kulucka zamanim gelmemişş o gecelerr boşunaymişş boşunaaa hahahah :52::52::52:

Ovulasyon testini yaptim ama 2 saatlik tutmaylaa ancakk.Onda bile 10 dakika daha bekliim derken az kalsin altima yapicaktim :9: cok cok silik ikimci cizgi cikti yani daha kulucka zamanim gelmemişş o gecelerr boşunaymişş boşunaaa hahahah :52::52::52:

Senin kaçıncı gününkiiii
sıvı hiç almadın değilmi çok etkiliyor bak

15 Gün İçerisinde Yapılmalı

İdrarda hamilelik testleri ise HCG adlı hormonun idrarda yükselmesinin zaman alması nedeni ile daha geç sonuç vermektedir. Erken gebelik testi olarak adlandırılan test kitlerinin çok erken dönemlerde uygulanması halinde hatalı sonuçlar verdiği görülmektedir. Bu nedenle erken hamilelik testi dahi olsa bu tip testlerin gebelik şüphesi yaşanılan ilişkinin üzerinden en az 15 gün geçmesi halinde yapılması gerekmektedir. İdrarda gebelik testleri en kesin sonucu adet gecikmesinin üzerinden 5 gün geçtikten sonra vermektedir. Bu sürenin sonunda sabah ilk idrar ile yapılan testlerde doğruluk payı yüzde 99,9’dur.l

yarın 10 gün geçmiş olacak :44:

Selamm kızlarrr

Bugün arkadaşlar vardı gelemedim bi türlü..

Ayşenurcum o tanıdığınız anne için çok sevindim.. Rabbim sağlıkla bbişni kucağına almayı nasip etsin inşAllah..

Böle doktorlardan uzak etsinn rabbim bizleri..

İyi de fundacım senle sosyal nasıl anladınız yımırtladığınızı :9:

Şahsen ben ne zaman oldum bilmiyorum :60:

Selamm kızlarrr

Bugün arkadaşlar vardı gelemedim bi türlü..

Ayşenurcum o tanıdığınız anne için çok sevindim.. Rabbim sağlıkla bbişni kucağına almayı nasip etsin inşAllah..

Böle doktorlardan uzak etsinn rabbim bizleri..

sagol benaycimm aminn.. bizde cok sevindikk. aynen oyle,dengesiz doktorlari Allah cikarmasin karsimizaa..
fundos yaa biraz daha mi beklesen acabaaa, bilemedim valla. bende 12 gun sonra yapmistim. cok silik cikti. acaba 2-3 gun daha beklesen mi:44:

İyi de fundacım senle sosyal nasıl anladınız yımırtladığınızı :9:

Şahsen ben ne zaman oldum bilmiyorum :60:

:9: kız her ay takip ediyorum ajandaya kaydediyorum düzenli gidiyor şaşmıyor buna göre 14 gün geriye sayıyorsun batın
dr. videoda izlemiştim kesin sonuçmuş o
birde hesaplayıcıda yaptım oda öle gösterdi son 3 ayın ilk gününü yazıyosun sana veriyo ya hani
zaten belirtilerdende öle anladım
tek sorun ben ya yumurtlamıyorum tam olarak hani çatlamıyo sanırım yoksa herşey sistemli :9:
ayyy sabah için çok heyecanlandımmm :18:

sagol benaycimm aminn.. bizde cok sevindikk. aynen oyle,dengesiz doktorlari Allah cikarmasin karsimizaa..
fundos yaa biraz daha mi beklesen acabaaa, bilemedim valla. bende 12 gun sonra yapmistim. cok silik cikti. acaba 2-3 gun daha beklesen mi:44:

:9::9: 2-3 gün sonra zaten bat kızzzz
24 ü :9:
o yüzden ya sabah yapacam yada hiççç :44:

:9: kız her ay takip ediyorum ajandaya kaydediyorum düzenli gidiyor şaşmıyor buna göre 14 gün geriye sayıyorsun batın
dr. videoda izlemiştim kesin sonuçmuş o
birde hesaplayıcıda yaptım oda öle gösterdi son 3 ayın ilk gününü yazıyosun sana veriyo ya hani
zaten belirtilerdende öle anladım
tek sorun ben ya yumurtlamıyorum tam olarak hani çatlamıyo sanırım yoksa herşey sistemli :9:
ayyy sabah için çok heyecanlandımmm :18:

fundoş benimde 3 ayınkini yazsamda hesaplasana bi bakalım tutacak mı, oluyor mu öyle

Senin kaçıncı gününkiiii
sıvı hiç almadın değilmi çok etkiliyor bak

Valla ben kahvalti sonrasi epey bi çay iciyorum kahvalti dedigim de epey bi gec saatte :1: ben bunu en iyisi aksam yapayim yaa gunduz benimki zor oluyo valla ben tutamiyorum
Çişimiiiiii :1::1::1:

Valla ben kahvalti sonrasi epey bi çay iciyorum kahvalti dedigim de epey bi gec saatte :1: ben bunu en iyisi aksam yapayim yaa gunduz benimki zor oluyo valla ben tutamiyorum
Çişimiiiiii :1::1::1:

benimde şuan çok fena geldi ama katkat giyinmişim yaa üşeniyorum :9:
birde kadın erkek wc ortak çok kullanmıyorum kullanıyosamda ayaktan :9: oturmadan
çok fenayım şuan ama eve kadar tutacam
ben o testleri yaparken 3 den sonra bişey içmeyip eve gidinc yapıyodum öle ideal

Back
X