Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman tartışmaya gelme.. Bizde öleyiz dışarıda adam gibi rahat gezemiyorum.. Kıskançlık krizine giriyo.. Sanki bütün erkeklerin işi gücü yok bana bakıyo. Best model of the word güzeliyim ya![]()
![]()
![]()
Tek dişi kalmış canavar![]()
Bise bana kızıyo kıskanç değilim diye.. İyide ben psikopat değilim ki diyorum.. Ben erkeklerin içini bilirim diyone içmiş arkadaş hepsinde var olan ve aynı olan
![]()
kizlarr bebisin herseyi normalmisss, sukurler olsun. hemde kizlari olacakmiss. cok sevindimmRabbim kimsenin basina vermesinnn
Selam canım..
Ne olsun oturuyorum ben dizi izleyip el işi yapıyorum sen nasılsın?
iyiyim canım bende dizi izliyorum yalan dünya sen ne izliyorsun![]()
Medcezir izliyorum bende.. Yapacak bişi yoksaolsun kocamda yattı uyudu bana sinirlendi :)
hadi ya ne oldu ki bizde genelde sinirlenip uyuyan ben olurumMedcezir izliyorum bende.. Yapacak bişi yoksaolsun kocamda yattı uyudu bana sinirlendi :)
Ayy benimkinde de o huy varr işine gelmedi mi saat 9 da yatiyor :) simdi aramiz iyi ya saat 1 e kadar beni bekliyoo işte çikari var ya![]()
Kaçtı herkes :))
Benim bi certiyerim bile olmadı :))
Benim de yok cnm uzulme