• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa burda hava -22 suanda :53: zaten biyerden biyere yururken donma tehlikesi gecirdigim icin hicc cikmak gelmiyo icimden ben uşeniyorum yoksa benim adamda iş var,bende yok :1:

Oooo.. Soğuğu almayayım hiç sevmiyorum çünkü.. Senide almayım ev kuşu :9: ama kocanın gezme aşkını kocama alayım :))

Kizz ben kaş gibi biyerde üşüyen biriydimm bide ülkenin en soguk yerine geldimm :1: benimkii gezmeyi cok sever ama biz birlikte disari cikinca cok tartisiyoruzz nedense evde daha mutluyuz :9:

Aman tartışmaya gelme.. Bizde öleyiz dışarıda adam gibi rahat gezemiyorum.. Kıskançlık krizine giriyo.. Sanki bütün erkeklerin işi gücü yok bana bakıyo. Best model of the word güzeliyim ya :60:

Aman tartışmaya gelme.. Bizde öleyiz dışarıda adam gibi rahat gezemiyorum.. Kıskançlık krizine giriyo.. Sanki bütün erkeklerin işi gücü yok bana bakıyo. Best model of the word güzeliyim ya :60:

Aynen oyle burda da yaşayan tek dişi yaratik benim baska yokk :9:

:60: :60:
Tek dişi kalmış canavar :9:

Bise bana kızıyo kıskanç değilim diye.. İyide ben psikopat değilim ki diyorum.. Ben erkeklerin içini bilirim diyo :9: ne içmiş arkadaş hepsinde var olan ve aynı olan :1:

:60: :60:
Tek dişi kalmış canavar :9:

Bise bana kızıyo kıskanç değilim diye.. İyide ben psikopat değilim ki diyorum.. Ben erkeklerin içini bilirim diyo :9: ne içmiş arkadaş hepsinde var olan ve aynı olan :1:

Hahh aynen oylee.Ben taniyorum buranin insanlarini hepp ayni laff :9: millet toplanmaya basladi yavas yavas gezmeler bitti mi kizlaarrr :20:

Eşimin en kucuk kizlardeşi aradi simdi tek sevdigim aile uyesi :) hamile 7 aylik.Beni ruyasinda gormuş hamileymişimmm :53: bu ay hamile kalcan bence diyoo amaaan dedimm hayirlisi umrumda degilmiş numarasi yaptim bide bilseler icimde kopan firtinayı :9:

Selam canım..

Ne olsun oturuyorum ben dizi izleyip el işi yapıyorum sen nasılsın?

Bende yeliz en sinir olduğum ikinci huyu.. Yaa işine gelmiyo haksız ya başka türlü üste çıkmayacak..

Bizim aileler uzakta fatma.. Ocak ayında onun tatafında iki hafta üst üste plan yapmışlar.. Biri doğum günü biride mevlüt sonraki haftada benim aileme gitcez bi ton masraf ediyoruz .. Diyorum ki birine gidelim sizinkinin diğerine gitmeyelim külfet oluyo. Zorlanıyoruz diyorum.. yok illa gitcez diyo tartıştık.. İyide gitmek istemiyrum ki.. Ben herkesin herşeyine koşuyorum onlar bana gelmiyo.. Anlamıyo adam..

Back
X