Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnn canlarımmm
sol kasığımda çok şiddetli ağrı ile uyandım hala devam ediyo
gelecekse gelsinnnde bitsin![]()
Günaydınnnnn canlarımmm
sol kasığımda çok şiddetli ağrı ile uyandım hala devam ediyo
gelecekse gelsinnnde bitsin![]()
günaydın kuzum
benimde daha gelmedi ya, ne kadar uzuyor bu adetlerim doktora gidiyorum bir şeyin yok diyor çıldıracağım![]()
Günaydınnn kızlarr..
Katılıyorum benimde gelmedi dahabi an önce gelse gitse.. Dün olacak gibi oldum yok anam hiç bişi
Günaydın kızlarr
sizin kesinleştimide gelsin diye dua ediyorsunuz
sosyalim 35 güne kadar normal adet döngüsü dahada uzuyorsa doktor bişeyin yok diyemez
Gunaydin cnm ins gelmezler cnmm
Günaydın kızlarr
sosyalim 35 güne kadar normal adet döngüsü dahada uzuyorsa doktor bişeyin yok diyemez
Gunaydin kizlarr okula geldim simdi
Fundacim niyeki acaba adete varmi daaha
Sosyalcm geçtim i günün
Günaydınnn kızlarr..
Katılıyorum benimde gelmedi dahabi an önce gelse gitse.. Dün olacak gibi oldum yok anam hiç bişi
Canım bende döngü falan kalmadı uzuyoda uzuyo.. Bu ayda tam 36. Günümdeyim![]()
kürtaj olalı 7 ay oldu insaf, geçen 40. gün gittim, bir an önce olayımda 3. gün testlerine bi daha baksın
geçip geçmediğini bilmiyorum ki, son 2 aydır saçma sapan bi döngüm var canım yaa
her ay bekle anam bekle bari bebek gelmiyor adet gelse![]()
Canım bende döngü falan kalmadı uzuyoda uzuyo.. Bu ayda tam 36. Günümdeyim![]()
Aynen yaa sinir oluyo insan..
3. Gün testleri ne canım ben hiç öle bişi yapmadım.. Bu ay dahada gelmezse gidicem özele
Günaydın kızlarr
Gunaydin kizlarr okula geldim simdi
Fundacim niyeki acaba adete varmi daaha
Sosyalcm geçtim i günün
Bende yanlis bisey gormedim yazdiklarinda burda hersey konusuyoruz
Cansucum bence var gibi, cizgiyigordum ben dun yaptim hicbisey yoktu seninki cikmis tebrikler simdiden
Nasıl yeliz engellendi ya.. Başka bi yere mi yazdıki burada hepimiz hemen hemen aynı konuyu konuşuyoruz..
Cansucum tebrik ederim.. Bende gördüm çizgiyi.. Haydi kan verde halaya senle başlayım artık..
Benimde içten içe karnım ağrımaya başladı.. Geliyor benimkiler galiba![]()
canım şu hormon testleri falan var ya ondan yapacaklar, fsh falan bakıyorlar ya, geçen ay antalyada olduğum için gidemedim bu ay gideyim ama![]()
Anladım canımm illa 3. Gün mü oluyo bu test![]()
Fundaa ne güzelmiş senin kız 28 gün Allah bozmasın.. Oldu oldu olamadı diğer aya hemen geçişinşAllah bu ağrılar sana hediye olur