• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınnnnn canlarımmm
sol kasığımda çok şiddetli ağrı ile uyandım hala devam ediyo :5:
gelecekse gelsinnnde bitsin :31:

Günaydınnnnn canlarımmm
sol kasığımda çok şiddetli ağrı ile uyandım hala devam ediyo :5:
gelecekse gelsinnnde bitsin :31:

günaydın kuzum
benimde daha gelmedi ya, ne kadar uzuyor bu adetlerim doktora gidiyorum bir şeyin yok diyor çıldıracağım :47:

Günaydın kızlarr
sizin kesinleştimide gelsin diye dua ediyorsunuz
sosyalim 35 güne kadar normal adet döngüsü dahada uzuyorsa doktor bişeyin yok diyemez

Gunaydin kizlarr okula geldim simdi
Fundacim niyeki acaba adete varmi daaha
Sosyalcm geçtim i günün

Günaydınnn kızlarr..

Katılıyorum benimde gelmedi daha :( bi an önce gelse gitse.. Dün olacak gibi oldum yok anam hiç bişi

Günaydın kızlarr
sosyalim 35 güne kadar normal adet döngüsü dahada uzuyorsa doktor bişeyin yok diyemez

Canım bende döngü falan kalmadı uzuyoda uzuyo.. Bu ayda tam 36. Günümdeyim :9:

Günaydın kızlarr

kürtaj olalı 7 ay oldu insaf, geçen 40. gün oldum, bir an önce olayımda 3. gün testlerine bi daha baksın:47:

Sosyalcm geçtim i günün

geçip geçmediğini bilmiyorum ki, son 2 aydır saçma sapan bi döngüm var canım yaa:47:

Günaydınnn kızlarr..

Katılıyorum benimde gelmedi daha :( bi an önce gelse gitse.. Dün olacak gibi oldum yok anam hiç bişi

her ay bekle anam bekle bari bebek gelmiyor adet gelse:9:

Son düzenleme:
kürtaj olalı 7 ay oldu insaf, geçen 40. gün gittim, bir an önce olayımda 3. gün testlerine bi daha baksın:47:

geçip geçmediğini bilmiyorum ki, son 2 aydır saçma sapan bi döngüm var canım yaa:47:

her ay bekle anam bekle bari bebek gelmiyor adet gelse:9:

Aynen yaa sinir oluyo insan..
3. Gün testleri ne canım ben hiç öle bişi yapmadım.. Bu ay dahada gelmezse gidicem özele

Aynen yaa sinir oluyo insan..
3. Gün testleri ne canım ben hiç öle bişi yapmadım.. Bu ay dahada gelmezse gidicem özele

canım şu hormon testleri falan var ya ondan yapacaklar, fsh falan bakıyorlar ya, geçen ay antalyada olduğum için gidemedim bu ay gideyim ama :27:

Günaydın kızlarr

Sosyalcm geçtim i günün

Benim yarın gelir şaşmaz pek 28 günde en geç sizinki çok zor ama yaa çok uzun süreç dahada uzuyor :47:
lizomm yalnız benim adete yakın kuruluk olurdu iki gündür ıslaklık var
bide kasıklarım komple ağrırdı şimdi sol ağrıdı anlamadımki bende
bi mucize olsa keşke :9:

Lizimm Allah korusun canım.. Ben hiç anlamıyorum zaten hastalıkları.. İlk gecikmede gittim bi daha doktora falan gitmedim deme bana öle şeyler :9:
Korkuyom ben yaşım aldı gidiyo zaten :9:

Nasıl yeliz engellendi ya.. Başka bi yere mi yazdıki burada hepimiz hemen hemen aynı konuyu konuşuyoruz..

Cansucum tebrik ederim.. Bende gördüm çizgiyi.. Haydi kan verde halaya senle başlayım artık..

Benimde içten içe karnım ağrımaya başladı.. Geliyor benimkiler galiba :9:

inşallah benayım sağolasın 5 gün sonra falan tekrarlıcam canım şimdi değil günüm geçsin bi bugün bat günü bakalım hayırlısı:44:

canım şu hormon testleri falan var ya ondan yapacaklar, fsh falan bakıyorlar ya, geçen ay antalyada olduğum için gidemedim bu ay gideyim ama :27:

Anladım canımm illa 3. Gün mü oluyo bu test :9:

Fundaa ne güzelmiş senin kız 28 gün Allah bozmasın.. Oldu oldu olamadı diğer aya hemen geçiş :9: inşAllah bu ağrılar sana hediye olur

Anladım canımm illa 3. Gün mü oluyo bu test :9:

Fundaa ne güzelmiş senin kız 28 gün Allah bozmasın.. Oldu oldu olamadı diğer aya hemen geçiş :9: inşAllah bu ağrılar sana hediye olur

bence sende git yaptır canım, bi daha ki ayı bekleme :32: evet canım 2 yada 3 gün

Son düzenleme:
Back
X