• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sedoşumm cumartesi günü tam sana yazarken telefonumun sarjı bitti kapandı
çokk sevindim bebişinin kalbini duyduguna için rahatlamıştır artık :1: bu yaramaz bebiş sizi gerçekten çok uğraştırıyor :1:
bende kistin durumunu merak ediyodum ama cumartesi günü sabahtan arayıp randevumu iptal ettiler doktor izinliymiş çok sinirlendim :20:
salı gününe aldım tekrar randevu işlerde yoğun izin alabilcemmi, alırsam arkamdan işten kaçtı derlermi düşünüp duruyorum :50:

canımmm ama sen hamilesinn , öyle düşünürlerse de onların fesatlığı , hiiç kafana takma :29:
inşallah kist küçülüp yok olmuştur...

gördümm miniği bitanemm çok güzel bir duyguymuş, o an daha da çok inandım bebişin olduğuna :109:

6 hafta 4 günlük dedi yarın 7 hafta oluyor :9: senin kaç hafta oldu canım

ezoo böyle karamsar düşünme yaa :20:

minik geleceği vakti bekliyor canım :109:
Bii an evvel gelsede üzülmesek:31:

Onemli degil cnm :9:
Sosyale bahsetmiştim benimkiinn kiskancligi iste
Hayirlisi cnm ins vardir da o yüzden gecikiyordur
Yoksa da kirmizilar gelsin yeni umutlar olsun cnm
Cnm bnde gizli saklı giriyorum kızlar biliyo o evde yokken giriyorum tabletten taabletinde ekranı gitti kaç gündür giremiyorum şimdi az buçuk gelmiş dün laptop getirdi çıkmadı evdeydi :9: geri götrdü ssabahda baktım gelmş tablet biraz geçen tam yazarken gitti tablet silemedim geçmişi aklım çıktı evdeyken düzelecekde görecek diyee gizli saklı giriyorum bemde iştee:9:

Gormeyen kizlar vardir bn aybike kizlar isim degiskligi yaptm
Sosyalcm kist fln yoksa niye gecikiyorki acaba
Fundacm test yaptnmi sen
Lizim cnm nasilsin
Ezo cnm lutfen boyle dusunme inss gelicek bebisler dr umda dedi stres cok onemli degil ama genelde kadinlar kafalarini bosalttiklrnda hamile kalmis

Aybikee kız senmiydinn:9: cnm bu ay kafamaa takmadım inanki gerçekten sorun var olmuyor zor olucak sanırım

Bii an evvel gelsede üzülmesek:31:

Cnm bnde gizli saklı giriyorum kızlar biliyo o evde yokken giriyorum tabletten taabletinde ekranı gitti kaç gündür giremiyorum şimdi az buçuk gelmiş dün laptop getirdi çıkmadı evdeydi :9: geri götrdü ssabahda baktım gelmş tablet biraz geçen tam yazarken gitti tablet silemedim geçmişi aklım çıktı evdeyken düzelecekde görecek diyee gizli saklı giriyorum bemde iştee:9:
Cnm ya neyse yakalanmamissin bnmkide olunca giremiycm simdi okuldayim diye girdim

Gormeyen kizlar vardir bn aybike kizlar isim degiskligi yaptm
Sosyalcm kist fln yoksa niye gecikiyorki acaba
Fundacm test yaptnmi sen
Lizim cnm nasilsin
Ezo cnm lutfen boyle dusunme inss gelicek bebisler dr umda dedi stres cok onemli degil ama genelde kadinlar kafalarini bosalttiklrnda hamile kalmis

yaptım canım hiçbişey çıkmadı cumartesi sabahı yaptım

Aybikee kız senmiydinn:9: cnm bu ay kafamaa takmadım inanki gerçekten sorun var olmuyor zor olucak sanırım
Evet cnm ya :9: napyim isim degisikligi yaptm
Cnm Rabbim biliyo zamanini vardir bir hayir bak bizimde bir problem yok ama olmadi hsg bile cekldi tupler acik ins cok bekletmeden gelir

gunaydinn kizlarrrr:16: anca kendime gelebildimm:1: hemen geleyim dedimm. ne var ne yok:3: fundamm bu ayki belirtilerin farklii hadi ins mucizen gelmisstirrr:16:
sed gunaydinn yarin 7 haftalik mi oluyosun,yerim ben onuu:21: adetime gore bende bugun 7 haftalik oldum.bakalim yrn tam kesinlesecekk

gunaydinn kizlarrrr:16: anca kendime gelebildimm:1: hemen geleyim dedimm. ne var ne yok:3: fundamm bu ayki belirtilerin farklii hadi ins mucizen gelmisstirrr:16:
sed gunaydinn yarin 7 haftalik mi oluyosun,yerim ben onuu:21: adetime gore bende bugun 7 haftalik oldum.bakalim yrn tam kesinlesecekk

bende nerde bu kız diyorum kaç saattirrrr
canım sen ne zaman gidiyon doktoraaa sende bi duysaydın pıtpıtları :16:
canım hiç ağzımın tadı yok ne yesem tuhaf tadı huzursuzum eve gitmek istiyorum iş yapasım yok
üşüyorum
göğüslerimde hiç ağrı yok ayşem ama
7 haftalıkmı maşallaaaaaahhhhhh kuzucuğaaa :21:

bende nerde bu kız diyorum kaç saattirrrr
canım sen ne zaman gidiyon doktoraaa sende bi duysaydın pıtpıtları :16:
canım hiç ağzımın tadı yok ne yesem tuhaf tadı huzursuzum eve gitmek istiyorum iş yapasım yok
üşüyorum
göğüslerimde hiç ağrı yok ayşem ama
7 haftalıkmı maşallaaaaaahhhhhh kuzucuğaaa :21:

fundam sen testi erken yaptin bence. şu soylediklerin cok şaibeli:44:birsey olabilirr:21:
yrn 1 de doktora gidiyorumm fundamm. iyi sabrettim:1: bakalim hersey belli olacak.

Günaydın cnm , eveet yarın 7 hafta oluyor :16: sağlık huzur içinde geçmesini diliyorum hepimiz için

yarın sende kuzunun kalp atışlarını duyacaksın inşallah annesi :49::emir_bebek::nazar:

inşallah gelmiştir fundoşun mucizesi :49::emir_bebek::nazar:

Back
X