• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yüzde 49 :9: bence de canım sağlıklı olsunlar hiiç önemli değil :16:
canım idrar ve kan testi yaptırdım temiz çıktı...akıntılar oluyor... sol kasığımda bazen batmalar , göğüslerime dokunamıyorum :1:
idrara hiç dikkat etmedim canım ama açık sanırım zaten suyu içtikten 5 dk sonra wc deyim :9:

bilseydim bir parça önlerinden bende boyardım :9:
fundoşumm şubatı geçmeyecek gibi hissediyorum :17:

:16::16::16:

yaa ben hic su icmiyorumm:43: su icince daha cok midem bulaniyorr:14: idrarimda koyu. iltihap olabilir.

yüzde 49 :9: bence de canım sağlıklı olsunlar hiiç önemli değil :16:
canım idrar ve kan testi yaptırdım temiz çıktı...akıntılar oluyor... sol kasığımda bazen batmalar , göğüslerime dokunamıyorum :1:
idrara hiç dikkat etmedim canım ama açık sanırım zaten suyu içtikten 5 dk sonra wc deyim :9:

bilseydim bir parça önlerinden bende boyardım :9:
fundoşumm şubatı geçmeyecek gibi hissediyorum :17:

:16::16::16:

canim o zamanda esininkinden yararlanirsin. benim su anda oyle iste.

bende emin olsam bunaaa varyaaaa şuan herşey güllük gülüstanlık olur benim için ahhh bi bilsem değmeyin keyfimeee :32:

aaa senin ölemiii süpermişşş çok sevindim buna ayşemmmm sgk lılar gibi normal ödüyosun yani herşeyi oleyyyy
bide benim kociş sendikalı acaba bi artısı varmıdırkiiii

kızlar sizin karnınız çıktımı hep soracam unutuyommmm :16: :49:

kızlar bi sorum var ben hamile kalıp işten çıksam sgk olmayacak eşiminkinden yararlanabiliyormuydum muayene ve doğumda

sabriye naptı acaba çıkacaktı bugün işten

canım yaklaşık 3-6 ay yararlanabiliyorsun kendi sgk an devam ediyor...bence sen 3 ayı raporlarla geçir arada git...sonra bırak onlar seni çıkarırsa zaten tazminat ödemek zorundalar :23:

sen kafaya da takıyorsun biliyorum stres yapmadan, bu şekilde yapamaz mısın ?

Son düzenleme:
canım yaklaşık 3-6 ay yararlanabiliyorsun kendi sgk an devam ediyor...bence sen 3 ayı raporlarla geçir arada git...sonra bırak onlar seni çıkarırsa zaten tazminat ödemek zorundalar :23:

sen kafaya da takıyorsun biliyorum stres yapmadan, bu şekilde yapamaz mısın ?

hımm hele bi olsun ozaman bakalım bu ince işlere :9: :34:
benim karakterim canımmm :5: oğlak burcunun en belirgin özelliği kfaya taktımı takar :47:

yaa ben hic su icmiyorumm:43: su icince daha cok midem bulaniyorr:14: idrarimda koyu. iltihap olabilir.

sanırım biraz iltihap bende de vardı , bol bol su iç dedi ,zaten çıkmasa şaşardım yüzme kursuna bu idrar yüzünden geç başlamıştım ,tam 4 kez vermiştim :9: ayşeeem sen hala içemiyorsun hee , miden bulanmadığı anlarda dik kafaya canom

bende emin olsam bunaaa varyaaaa şuan herşey güllük gülüstanlık olur benim için ahhh bi bilsem değmeyin keyfimeee :32:

aaa senin ölemiii süpermişşş çok sevindim buna ayşemmmm sgk lılar gibi normal ödüyosun yani herşeyi oleyyyy

sanırım biraz iltihap bende de vardı , bol bol su iç dedi ,zaten çıkmasa şaşardım yüzme kursuna bu idrar yüzünden geç başlamıştım ,tam 4 kez vermiştim :9: ayşeeem sen hala içemiyorsun hee , miden bulanmadığı anlarda dik kafaya canom

bence sedonun dedigi cok mantiklii fundoss,bencede ole yapmalisin. ama sakin korkma esinin sgk si herseyi ayni sekilde karsiliyor. sendika olayini bilmiorum cmm:44:
benim karnimda sislik var sadece cnm. gazdan oturu:1:
arada iciyorum ama yeterli olmuyo bence sedooo:14:

slm canlarım napıyosunuz

ewet fundoşum inş bugün çıkıcam tazminatımıda istedim bakalım daha bişey diyen olmadı i.k müdürü çağırdı tam o sırada toplantıya

girmesi gerekti daha sonra konuşalım dedi daha da çağırmadı bekliyorum seninde mi işle ilgili problem var bu sıralar takip edemedim:17:

bence sedonun dedigi cok mantiklii fundoss,bencede ole yapmalisin. ama sakin korkma esinin sgk si herseyi ayni sekilde karsiliyor. sendika olayini bilmiorum cmm:44:

Anne susuz kalırsa bebeği de susuz kalırmış. Bilimsel açıklama böyle diyor canım. Ama ilk 3 ayda o kadar önemi olacağını zannetmiyorum amniyo sıvısı yok daha çünkü az biraz içebiliyosanda çok zorlama kendini çünkü çıkarınca daha fazlasını kaybedeceksin. Ayşemm ne zor oldu seninki :50:

canımm benim midemm patlayacak gibi şiş ,karnımın alt tarafı normalinden farklı hafif belirginlik var, dışarıdan anlaşılmaz ama...ve fena gazz var:17: :9: bazen kaçıyor ben yapmadım o yaptı diyorum :9:

arada da bol bol içsen yeterli olur canımm neden yeterli olmasın :16: üzme kendini :29:

miniğime de yarın selam söyle :emir_bebek:

slm canlarım napıyosunuz

ewet fundoşum inş bugün çıkıcam tazminatımıda istedim bakalım daha bişey diyen olmadı i.k müdürü çağırdı tam o sırada toplantıya

girmesi gerekti daha sonra konuşalım dedi daha da çağırmadı bekliyorum seninde mi işle ilgili problem var bu sıralar takip edemedim:17:

canım benim geçmişten gelen sıkıntı var yeni değil kaçırmışsın :1:
bebiş gelene kadar idare edemezmisin canım okadarmı kötü gidişat

kızlar yemekten geliyorum çok afedersiniz yedim bitiremedim ve koşa koşa çıkardım yediklerimi :25:

slm canlarım napıyosunuz

iyiyiz canımm sen nasılsın

neden çıkıyorsun işten bebişi bekleseydinn keşkee :26:

Anne susuz kalırsa bebeği de susuz kalırmış. Bilimsel açıklama böyle diyor canım. Ama ilk 3 ayda o kadar önemi olacağını zannetmiyorum amniyo sıvısı yok daha çünkü az biraz içebiliyosanda çok zorlama kendini çünkü çıkarınca daha fazlasını kaybedeceksin. Ayşemm ne zor oldu seninki :50:

evet bende boyle duydum lizom:14: ilk 3 ay onemli degil mii,ins oyledirr. ayy sormaa yaa butun dengem bozuldu. zaten bu halde ogretmenlik yapsaydim hic etkili olamazdim,cocuklarinda hakkina girmis olurdum. surekli konusuyor olacaktim. oda beni daha halsiz birakacakti. sizde kimseye iyiyim demeyin. hamilelere cok nazar degermis.

kızlar yemekten geliyorum çok afedersiniz yedim bitiremedim ve koşa koşa çıkardım yediklerimi :25:

ayyyy fundoşumm yaaa :18:

c.tesi den sonra yine yaptın mı testtt

fundoşş bişeyler mi var yoksa günün geldi mi canım

yok kızlar bebişten değil 4senem bitti benim burda çoğu işi biliyorum insanları tanıyorum nerde boşluk var ben işi biliyorum diye beni

oraya atmaya çalışıyolar bende artık yeter dedim belli bi yerim görevim olsun istiyorum artık o yüzden çıkıyorum vardır bunda da

bi hayır diyorum belki bebiş gelmiştir bidaha girmem işe :12:

neee :53: fundoşş bida test yaptın mıı? Yarın mıydı senin adet günün ayy mide niye bulanır ki :emir_bebek:

canımm benim midemm patlayacak gibi şiş ,karnımın alt tarafı normalinden farklı hafif belirginlik var, dışarıdan anlaşılmaz ama...ve fena gazz var:17: :9: bazen kaçıyor ben yapmadım o yaptı diyorum :9:

arada da bol bol içsen yeterli olur canımm neden yeterli olmasın :16: üzme kendini :29:

miniğime de yarın selam söyle :emir_bebek:

evet bende boyle duydum lizom:14: ilk 3 ay onemli degil mii,ins oyledirr. ayy sormaa yaa butun dengem bozuldu. zaten bu halde ogretmenlik yapsaydim hic etkili olamazdim,cocuklarinda hakkina girmis olurdum. surekli konusuyor olacaktim. oda beni daha halsiz birakacakti. sizde kimseye iyiyim demeyin. hamilelere cok nazar degermis.

ayyy bende mayısta düğün var ozamana böle çıksa karnım diyorummm ne hoş olurrr :9:
ayşemmm içmeye çalış su ama mide bulantını artırıyo işte değilmi offf
canım iyiki bu dönem mesleğini yapmamışsın rahatça evde geçiriyosun Allah yardım ediyor sana çok şükürrr
naneli şeker yiyosun yaaa o susatmıyormu onu emince su içsen :44:

sedoooo kaçırıyosun ve ben yapmadımmı diyosun :9::9: ayyy çok kötü yaa istemdışı offf o kadarmı gaz oluyor yaaa :17:

fundos birsey soracam her adet dongunde goguslerin agrir miydii birde bu ay hic agrimiyor dimi? bu kucuk ama onemli bi detayy:53:
birde birsey diyecem benim adet dongum 24-25 o halde 23. gunde ogrendim. senin dongun 28. sen bu testi erken yaptin bence.

ayyy bende mayısta düğün var ozamana böle çıksa karnım diyorummm ne hoş olurrr :9:
ayşemmm içmeye çalış su ama mide bulantını artırıyo işte değilmi offf
canım iyiki bu dönem mesleğini yapmamışsın rahatça evde geçiriyosun Allah yardım ediyor sana çok şükürrr
naneli şeker yiyosun yaaa o susatmıyormu onu emince su içsen :44:

sedoooo kaçırıyosun ve ben yapmadımmı diyosun :9::9: ayyy çok kötü yaa istemdışı offf o kadarmı gaz oluyor yaaa :17:

yaa bende tutamiyorumm :17: cok utaniyorum ama kaciyor iste:17:
yaa fundoss su anda seni cok merak ediyorummmm:53: yaa bebis gelmisse:52: ayy ne halaylar cekerizzz:64:

Back
X