Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cikardin miiifundosss noluyorrr
![]()
ayyyy fundoşumm yaaa :18:
c.tesi den sonra yine yaptın mı testtt
fundoşş bişeyler mi var yoksa günün geldi mi canım
yok kızlar bebişten değil 4senem bitti benim burda çoğu işi biliyorum insanları tanıyorum nerde boşluk var ben işi biliyorum diye beni
oraya atmaya çalışıyolar bende artık yeter dedim belli bi yerim görevim olsun istiyorum artık o yüzden çıkıyorum vardır bunda da
bi hayır diyorum belki bebiş gelmiştir bidaha girmem işe![]()
neeefundoşş bida test yaptın mıı? Yarın mıydı senin adet günün ayy mide niye bulanır ki
![]()
fundos birsey soracam her adet dongunde goguslerin agrir miydii birde bu ay hic agrimiyor dimi? bu kucuk ama onemli bi detayy![]()
birde birsey diyecem benim adet dongum 24-25 o halde 23. gunde ogrendim. senin dongun 28. sen bu testi erken yaptin bence.
yaa bende tutamiyorummcok utaniyorum ama kaciyor iste
![]()
yaa fundoss su anda seni cok merak ediyorummmmyaa bebis gelmisse
ayy ne halaylar cekerizzz
![]()
sayfayı açamadım gene tepemdelerdi coşmuşsunuz
ağzımın tadı yokkk zorla yedim sonrada üstüne su içiyodum hemen geldi geri koştum lavaboya ayyy iğrenççç
test yapmadım birdaha
günüm yarınla perşembe arası canım
kız sabo o kadar övüyodun işi bak pişman olma daha beterleri var bak
hayırlısı olsun sabom
mide bulantısı için erken ama yaaa belki regl önceside oluyomuş bende olmaz ama ondandır ne bilim
her ay ağrımıyodu bazı aylar acıyordu etrafı ama
bu ayda öle belirgin ağrı yok
yarın sabahta yapimmiii ayy yapcam![]()
testt yapp fundoss, tamam adet olmaya yakin bulanti olurda ama cikarmakta neyin nesiiben cok killandimm
gelsin bebislerrrr
![]()
gidip alıp yapasım varrr
ama çok meraklı burdakiler eşim aradı ne konuştumda dinlemişlerrr soruyolar hemen hemen çakarlar gidip yapsam![]()
aaa ne fenalarrrsende mesajlas esinlee
aksam test al bence![]()
funda test yapsanaa![]()
cumarteside whatsapp tan yazıyor ya gülüyorum nolduuuu diyolarkoca adamlar hemide
Kizlarrr ben geldimm :) engelim kalkmişş ne var ne yok bakalim var mi gelişmelerrr
Kizlarrr ben geldimm :) engelim kalkmişş ne var ne yok bakalim var mi gelişmelerrr
terbiyesizlerrraksam evinde rahat rahat yaparsin fundammm
hosgeldin yelizimmmm, yaa senin yazdiginda hicbir sey yokki,birde kurallari bilmioruz sonucta. once uyari yapilmaliydi, engellenmen cok sacma. bende bunu yazdigim icin engellenebilirim belki![]()
terbiyesizlerrraksam evinde rahat rahat yaparsin fundammm
hosgeldin yelizimmmm, yaa senin yazdiginda hicbir sey yokki,birde kurallari bilmioruz sonucta. once uyari yapilmaliydi, engellenmen cok sacma. bende bunu yazdigim icin engellenebilirim belki![]()
hadi hoşgeldinnn
akşam yapimmi kız sabah mı yapsam ama çıkar varsada değilmi
ayyy Allah korusunnn şişşttt![]()
![]()
ayşemm bi tek sen benim yokluğumu yazmışsın canım benim , sağol
yelizim senide çok seviyorum
funda 3 büyüklerde ne bebiş var ne adetfundoşşş hadi güzel haberlerle gelll
![]()
Buarada birimci agizdan yeni hamileden aldigim bilgilerr
Her belirti ayni adet olacakmiş gibiydii.Hatta adet gununden bir gun once abla bence adet olucam cunku kasıklarim agrimaya basladi adet agrisi bu demisti.Gogusleri herzaman adette oldugu gibi şişmiştii vee hicbi degisiklikk yoktuu hissettigi ama tabi butun bunlar kişiden kişiye degisiyor :) beklenen adet tarihinden 1 gun sonra beta hcg 409 cikti :)) hayir benim anlamadigimm bu degere ragmenn gebelik testinde ikinci cizgi cok silik cikiyor bide hassaiyeti 20 yaziolar ultra koyu cikmasi lazim :)
Buarada birimci agizdan yeni hamileden aldigim bilgilerr
Her belirti ayni adet olacakmiş gibiydii.Hatta adet gununden bir gun once abla bence adet olucam cunku kasıklarim agrimaya basladi adet agrisi bu demisti.Gogusleri herzaman adette oldugu gibi şişmiştii vee hicbi degisiklikk yoktuu hissettigi ama tabi butun bunlar kişiden kişiye degisiyor :) beklenen adet tarihinden 1 gun sonra beta hcg 409 cikti :)) hayir benim anlamadigimm bu degere ragmenn gebelik testinde ikinci cizgi cok silik cikiyor bide hassaiyeti 20 yaziolar ultra koyu cikmasi lazim :)
hadi hoşgeldinnn
akşam yapimmi kız sabah mı yapsam ama çıkar varsada değilmi
ayyy Allah korusunnn şişşttt![]()
![]()