• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

inşallah canımmmmm
bizim için ne dedi kızzzzz

Seninki oglakti dimi canmm hatta eşimle ayni gun dogumlusunuz sanirim facede gormustum :1:
Oglaklar icin demisti ki hayatinizda hem gorsel fiziksel olarak h
Baska alanlarda köklü degisiklik yapma istegi yuksek olucak ama marta kadar yapilan degisiklikler sonra husranla sonuclanicakk oyuzden marta kadar sadece kendinizle ilgilenin demisti.Ha bir de affedicilign yuksek oldugu bir yil gecircekmissiniz ama kimi affttiginize ve o insanlari tekrar hayatinizin merkezine koymayin demisti.Esim de oglak ya dun beraber dinlemistik aksam videosunu bulmustum ordan hatirliyorum :1:

kızlar akşama teyzemlerden girebilirsem gelirim, fundoşum güzel haberler bekliyorum senden :16: herkese iyi akşamlar:3:

Seninki oglakti dimi canmm hatta eşimle ayni gun dogumlusunuz sanirim facede gormustum :1:
Oglaklar icin demisti ki hayatinizda hem gorsel fiziksel olarak h
Baska alanlarda köklü degisiklik yapma istegi yuksek olucak ama marta kadar yapilan degisiklikler sonra husranla sonuclanicakk oyuzden marta kadar sadece kendinizle ilgilenin demisti.Ha bir de affedicilign yuksek oldugu bir yil gecircekmissiniz ama kimi affttiginize ve o insanlari tekrar hayatinizin merkezine koymayin demisti.Esim de oglak ya dun beraber dinlemistik aksam videosunu bulmustum ordan hatirliyorum :1:

kızlar akşama teyzemlerden girebilirsem gelirim, fundoşum güzel haberler bekliyorum senden :16: herkese iyi akşamlar:3:

evetttt hadi yaaa eniştemle aynı günmü doğmuşuzzzz odamı yılbaşı çocuğu :9:
üff sevmedimmm yorumu :1:

sosyalimmm bende meraktayım nolurdu ince bi silik çizgi çıksa :9:

Yengeclerle ilgili guzel seyler soyluyorlar hep ins 2014 hepimize guzellikler bebisler saglik getirse :16:

Bu arada benay nerde ya hic gormedim bugün

kızlar akşamları giremeyeceğim artık ben, kota almış başını gitmiş:17: :9:

Selamm kızlarrr
Twincim benim işim inanılmaz yoğun.. Arada telden kaçamak yapıp girmek isyiyorum ama okuyamadan çıkıyorum canım. Ben akşamları giriyorum ama bakıyorum ki artık kimse girmeyecekmiş hıh küstüm işte kızlar :9:

Kotanızı yükseltin sayın başkan :9:

Selamm kızlarrr
Twincim benim işim inanılmaz yoğun.. Arada telden kaçamak yapıp girmek isyiyorum ama okuyamadan çıkıyorum canım. Ben akşamları giriyorum ama bakıyorum ki artık kimse girmeyecekmiş hıh küstüm işte kızlar :9:

Kotanızı yükseltin sayın başkan :9:
Ay cnm Rabbim kolayliklar versin cnm evet herkes kaciyo bnde olamaam muhtemelen ama girebilrsm gelirim

Bnde çıkıyorum kizlar arada ugrar bakarim fundosu merak edip..inss halaylar cekeriz optm kizlar

Back
X