Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sed gelmis hos gelmis
Galiba cok ucmusuz oku oku bitiremedi![]()
Hepinizden tekerr tekerr gelicek o guzel haber insallahhh en geç benimkii![]()
Benay nerelerdesin kiz sende mi okuyosun yazilanlari![]()
Bnde onu soracaktim sosyalcm yengecler icin var mi bebek haberleri inssss
inşallah canımmmmm
bizim için ne dedi kızzzzz
Aşk ve çocuklar bu yıl sizleri bekliyor Bu yıl sizin için oldukça özel geçecek ve sorunsuz bir aşk hayatına merhaba diyeceksiniz.
rezan abladan bu da yengeçlere
sorunsuz bi aşk dediğine göre bebişim gelecek![]()
Yengeci ben dinlemedim canim ayy hadi insallahhhh![]()
hoşbulduk twinncanımm nasılsın
evet canım uçmuşsunuz ,yüzeysel geçtim bende... çok uykum var işleri de bıraktım![]()
Him anladim cnm.sen kacta cikiyosun istenkız ben adeti bekliyorum sen benden önce kal emi
benayım gündüz yoğun çalışıyor genelde akşamları giriyor o kuzum
yazdım bak![]()
kızlar akşama teyzemlerden girebilirsem gelirim, fundoşum güzel haberler bekliyorum sendenherkese iyi akşamlar
![]()
Seninki oglakti dimi canmm hatta eşimle ayni gun dogumlusunuz sanirim facede gormustum
Oglaklar icin demisti ki hayatinizda hem gorsel fiziksel olarak h
Baska alanlarda köklü degisiklik yapma istegi yuksek olucak ama marta kadar yapilan degisiklikler sonra husranla sonuclanicakk oyuzden marta kadar sadece kendinizle ilgilenin demisti.Ha bir de affedicilign yuksek oldugu bir yil gecircekmissiniz ama kimi affttiginize ve o insanlari tekrar hayatinizin merkezine koymayin demisti.Esim de oglak ya dun beraber dinlemistik aksam videosunu bulmustum ordan hatirliyorum![]()
kızlar akşama teyzemlerden girebilirsem gelirim, fundoşum güzel haberler bekliyorum sendenherkese iyi akşamlar
![]()
Bu arada benay nerde ya hic gormedim bugün
kızlar akşamları giremeyeceğim artık ben, kota almış başını gitmiş![]()
![]()
Ay cnm Rabbim kolayliklar versin cnm evet herkes kaciyo bnde olamaam muhtemelen ama girebilrsm gelirimSelamm kızlarrr
Twincim benim işim inanılmaz yoğun.. Arada telden kaçamak yapıp girmek isyiyorum ama okuyamadan çıkıyorum canım. Ben akşamları giriyorum ama bakıyorum ki artık kimse girmeyecekmiş hıh küstüm işte kızlar
Kotanızı yükseltin sayın başkan![]()
Yengeclerle ilgili guzel seyler soyluyorlar hep ins 2014 hepimize guzellikler bebisler saglik getirse![]()
kocişimde yengeç inşallaaaah![]()
Fundosss yuru git kiz evineee seni bekliomm
Benayim
Ben burdayim ciicimm![]()
Insallaah cnm cnm senin bi ara midenmi bulandi oyle bisi okudum sanki
Fundosss yuru git kiz evineee seni bekliomm
Benayim
Ben burdayim ciicimm![]()
Fundos sen cok su icme tuvaletinide tut. Eve gider gitmez yaparsin hemenbekliorum seni burada
![]()