Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim pek iyi degilim ama seni merak ettigim icin girdim. Testlere baktim. Yumurtlamis olabilirsin ama asil yrnki yaptigin testte biraz daha silik cikarsa o zaman kesin yumurtlama tanisi koyabiliriz. Sen yrn olabildigince az sivi tuket. Yrn cok onemli cunku. Testi etkilemiyelim. Bu aksamda calismaya devam.
Gunaydin kizlar
Fundosum umutlarimiz klomende artik insallah bu sefer olcak canim vucudumuz bize oyun oynayabiliyo belirtilere bakmicaz dmekki artik
Ben bugun izinliyim hastaneye gitcem randevum var ehliyetimide alcam
Kizlar bide saglik ocagina gebeligi bildirmek gerekiyoms onu ne zaman yapiyoruz bilginiz varmi?
günaydın kızlarAyşem için bugün eller havayaaa bebişi içinnnn :124: :119:![]()
Kızlar günaydın dün lavoboya bi girdim kilodumda 1-2 damla kan vardı devamı yok test yaptım silik çıkıyo bende anlamadım nasıl iş şimdi kızlar var mı yok mu bana yardım edin![]()
Kızlar günaydın dün lavoboya bi girdim kilodumda 1-2 damla kan vardı devamı yok test yaptım silik çıkıyo bende anlamadım nasıl iş şimdi kızlar var mı yok mu bana yardım edin![]()
canım pembe lekeyse yerleşme kanaması olabilir...bir kaç gün bekle regl olmazsan kan testi yaptırırsın
üzme ke
İNŞALLAH KUZUM BAKALIM HAYIRLISI BEN DE UMUTLANMIŞTIM O KADAR DÜN GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM![]()
canım rengi nasıl bir iki, damladan bişey olmaz devamına bak sen hem günün geçtimi ne kadar oldu ?
İNŞALLAH KUZUM BAKALIM HAYIRLISI BEN DE UMUTLANMIŞTIM O KADAR DÜN GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM![]()
inşallah canımm , hayırlısı olsun hakkındaBat ne zaman
bugün daha 1 gün geçti rengi kahve rengi gibiydi değişik bidaha da gelmedi
Gunaydin kizlar
Fundosum umutlarimiz klomende artik insallah bu sefer olcak canim vucudumuz bize oyun oynayabiliyo belirtilere bakmicaz dmekki artik
Ben bugun izinliyim hastaneye gitcem randevum var ehliyetimide alcam
Kizlar bide saglik ocagina gebeligi bildirmek gerekiyoms onu ne zaman yapiyoruz bilginiz varmi?
Cansu canimtelas etme yerlesme kanamasidir devami gelmemis bebisin sana tutunurken annesini biraz incitmis
Fundam belki farkli bi yan etkisi olur yumurtayi gereginden fazla buyutur bence ikisini birlikte kullanma
Sedosumm iyiyim simdi doktorun yanindan ciktim
Kafam karisti simdi bu bebis fazla buyumus
Bugun 8+3 olmasi lazimdi 9+5 olmus cokmu iyi bakmisim nedir![]()
kahverengi veya pembe olursa yerleşme kanaması diyorlar canımmm
Inşallah bebişinn seninlee![]()
doğru diyosun hiç yan ürün kullanmıycam demiştim yine kaşınıyorum
Kürlerden uzak durim bi süre
Amaninnnn 3 aylık nerdeyse minnoşşşş maşallaaaaaahhhhh maşallaaaah canımmm
Ama varyaaa zayıf çıtıpıtı tiplerin bebişleri daha iri sağlıklı oluyor genelde seninkide öle maşallahhh
çok şükür canım iyi gidiyo devamıda güzel olacak inşallah yakındır cinsiyetini öğreniriz biz bu miniğin kendini erken gösterebilir
Ayyy ayşeminki ne kadarlık onuda çok merak ediyorum bi gelsinde anlatsın şirinemmm![]()
Cansu canimtelas etme yerlesme kanamasidir devami gelmemis bebisin sana tutunurken annesini biraz incitmis
Fundam belki farkli bi yan etkisi olur yumurtayi gereginden fazla buyutur bence ikisini birlikte kullanma
Sedosumm iyiyim simdi doktorun yanindan ciktim
Kafam karisti simdi bu bebis fazla buyumus
Bugun 8+3 olmasi lazimdi 9+5 olmus cokmu iyi bakmisim nedir![]()
ay kızlar siz varya insanın yüreğini ferahlatıyorsunuz allah size bebişleriniz le uzun sağlıklı ömürler versin inşallah canım inşallah![]()
canımm bende öyleyimCanlarim gunaydin. Bende grip oluyorum galiba. Kendimi cok kotu hissediyorum. Lutfen bana dua edin. Doktora gitmek bile gozumde buyuyor. Randevum 1 de. Cikinca
Haber vericem size. Yazdiklarinizi pek okuyamadim. Mide bulantimda bugun hat safhadaa. Allahim sen yardimci ol....
Walla bende anlamadim doktor bi hafta geriden geliyo ilerleyen haftalarda normal suresine yetisebilir demisti demekki yetisti
Kistim kaybolmamis ama buyumemiste hic onemli degil takilma kiste dedi bakalim 10 gun sonra bidaha cagirdi de tayli ultrasonla bakicakms
Fundosumm bebis iyi olsun diye yiyip duruyorum ikimizinde sonu obezins seninde bebisinin kilosunu takip etcez eminim sen benden daha iyi bakarsin
Aysenin randvus saat kactaydi onuda cok merak ediyorumm