• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşem için bugün eller havayaaa bebişi içinnnn :124: :119::55:

Canim pek iyi degilim ama seni merak ettigim icin girdim. Testlere baktim. Yumurtlamis olabilirsin ama asil yrnki yaptigin testte biraz daha silik cikarsa o zaman kesin yumurtlama tanisi koyabiliriz. Sen yrn olabildigince az sivi tuket. Yrn cok onemli cunku. Testi etkilemiyelim. Bu aksamda calismaya devam.

günaydın cnm sen neden iyi değilsin , bende iyi değilim sanırım grip oluyorum , kolumu kaldırmaya mecalim yok
bugün senden haber beklicem sabırsızlıkla :16:
Gunaydin kizlar
Fundosum umutlarimiz klomende artik insallah bu sefer olcak canim vucudumuz bize oyun oynayabiliyo belirtilere bakmicaz dmekki artik
Ben bugun izinliyim hastaneye gitcem randevum var ehliyetimide alcam
Kizlar bide saglik ocagina gebeligi bildirmek gerekiyoms onu ne zaman yapiyoruz bilginiz varmi?

Ayşem için bugün eller havayaaa bebişi içinnnn :124: :119::55:
günaydın kızlar :16:

eveet ayşecan bebişi görmeye gidiyor :8:canım senin de kırmızıların gelirde bir an önce gidersin inşallah dr.a

lizimcanım sende iyisindir inşallah

Kızlar günaydın dün lavoboya bi girdim kilodumda 1-2 damla kan vardı devamı yok test yaptım silik çıkıyo bende anlamadım nasıl iş şimdi kızlar var mı yok mu bana yardım edin :14::14::14::14::14::43::43::43:

Kızlar günaydın dün lavoboya bi girdim kilodumda 1-2 damla kan vardı devamı yok test yaptım silik çıkıyo bende anlamadım nasıl iş şimdi kızlar var mı yok mu bana yardım edin :14::14::14::14::14::43::43::43:

canım rengi nasıl bir iki, damladan bişey olmaz devamına bak sen hem günün geçtimi ne kadar oldu ?

canım pembe lekeyse yerleşme kanaması olabilir...bir kaç gün bekle regl olmazsan kan testi yaptırırsın :34:
üzme kendini

Sedommm gripmi oldun yaaa kıyamam sanaaa çok dikkat et bol c vitamini al canommm :16:

Benimde içim titriyo resmen :25:

Cansu canimtelas etme yerlesme kanamasidir devami gelmemis bebisin sana tutunurken annesini biraz incitmis :16:
Fundam belki farkli bi yan etkisi olur yumurtayi gereginden fazla buyutur bence ikisini birlikte kullanma
Sedosumm iyiyim simdi doktorun yanindan ciktim
Kafam karisti simdi bu bebis fazla buyumus :1:
Bugun 8+3 olmasi lazimdi 9+5 olmus cokmu iyi bakmisim nedir :1:

Gunaydin kizlar
Fundosum umutlarimiz klomende artik insallah bu sefer olcak canim vucudumuz bize oyun oynayabiliyo belirtilere bakmicaz dmekki artik
Ben bugun izinliyim hastaneye gitcem randevum var ehliyetimide alcam
Kizlar bide saglik ocagina gebeligi bildirmek gerekiyoms onu ne zaman yapiyoruz bilginiz varmi?

canım grip etkisiyle sarhoş gibiyim bugün gözden kaçmış :1:

sağlık ocağına istediğin zaman gidebiliyormuşsun komşumda hamile bütün bilgileri ondan alıyorum...
dr. aldığın test sonuçlarıyla ( idrar , kan vs. ) gidiyorsun lizimcanımm

ayşemm neredesiinn :25:

Cansu canimtelas etme yerlesme kanamasidir devami gelmemis bebisin sana tutunurken annesini biraz incitmis :16:
Fundam belki farkli bi yan etkisi olur yumurtayi gereginden fazla buyutur bence ikisini birlikte kullanma

doğru diyosun hiç yan ürün kullanmıycam demiştim yine kaşınıyorum :9:
kürlerden uzak durim bi süre :9:

:53: amaninnnn 3 aylık nerdeyse minnoşşşş maşallaaaaaahhhhh maşallaaaah canımmm :nazar:
ama varyaaa zayıf çıtıpıtı tiplerin bebişleri daha iri sağlıklı oluyor genelde seninkide öle maşallahhh :9:
çok şükür canım iyi gidiyo devamıda güzel olacak inşallah yakındır cinsiyetini öğreniriz biz bu miniğin kendini erken gösterebilir :1:

ayyy ayşeminki ne kadarlık onuda çok merak ediyorum bi gelsinde anlatsın şirinemmm :16:

doğru diyosun hiç yan ürün kullanmıycam demiştim yine kaşınıyorum :9:
Kürlerden uzak durim bi süre :9:

:53: Amaninnnn 3 aylık nerdeyse minnoşşşş maşallaaaaaahhhhh maşallaaaah canımmm :nazar:
Ama varyaaa zayıf çıtıpıtı tiplerin bebişleri daha iri sağlıklı oluyor genelde seninkide öle maşallahhh :9:
çok şükür canım iyi gidiyo devamıda güzel olacak inşallah yakındır cinsiyetini öğreniriz biz bu miniğin kendini erken gösterebilir :1:

Ayyy ayşeminki ne kadarlık onuda çok merak ediyorum bi gelsinde anlatsın şirinemmm :16:

ayy lizim varsa bebiş annesini canını yakan o olsun yeterki aman olsunda ben razıyım herşeyine o sağlıklı olsun yeterki olsun kuzum :16:

bitanemmm inşallah yok olmuştur kistin lizimim
nasıll yani 9+5 mi :53: dr. değiştirmedin dimii aynı dr.
ya 8+3 tür ya da 9+5 değil mi ?

ay kızlar siz varya insanın yüreğini ferahlatıyorsunuz allah size bebişleriniz le uzun sağlıklı ömürler versin inşallah canım inşallah:16:

amin canımm , sana da sağlık huzur dolu 9 ay diliyorum :16:

Walla bende anlamadim doktor bi hafta geriden geliyo ilerleyen haftalarda normal suresine yetisebilir demisti demekki yetisti
Kistim kaybolmamis ama buyumemiste hic onemli degil takilma kiste dedi bakalim 10 gun sonra bidaha cagirdi de tayli ultrasonla bakicakms
Fundosumm bebis iyi olsun diye yiyip duruyorum ikimizinde sonu obez :1: ins seninde bebisinin kilosunu takip etcez eminim sen benden daha iyi bakarsin
Aysenin randvus saat kactaydi onuda cok merak ediyorumm

Canlarim gunaydin. Bende grip oluyorum galiba. Kendimi cok kotu hissediyorum. Lutfen bana dua edin. Doktora gitmek bile gozumde buyuyor. Randevum 1 de. Cikinca
Haber vericem size. Yazdiklarinizi pek okuyamadim. Mide bulantimda bugun hat safhadaa. Allahim sen yardimci ol....

Canlarim gunaydin. Bende grip oluyorum galiba. Kendimi cok kotu hissediyorum. Lutfen bana dua edin. Doktora gitmek bile gozumde buyuyor. Randevum 1 de. Cikinca
Haber vericem size. Yazdiklarinizi pek okuyamadim. Mide bulantimda bugun hat safhadaa. Allahim sen yardimci ol....
canımm bende öyleyim :( sabah eşim bıraktı çok kötüyüm grip olmaktan korkuyordum , kaçtım sonunda yakalandım
bebişini görür görmezz kendine gelirsin inşallah :16: Allaha emanet ol Ayşemm

Walla bende anlamadim doktor bi hafta geriden geliyo ilerleyen haftalarda normal suresine yetisebilir demisti demekki yetisti
Kistim kaybolmamis ama buyumemiste hic onemli degil takilma kiste dedi bakalim 10 gun sonra bidaha cagirdi de tayli ultrasonla bakicakms
Fundosumm bebis iyi olsun diye yiyip duruyorum ikimizinde sonu obez :1: ins seninde bebisinin kilosunu takip etcez eminim sen benden daha iyi bakarsin
Aysenin randvus saat kactaydi onuda cok merak ediyorumm

bunu ilk defa duydum :53:
umarım hiç büyümez , bebişinle beraber el ele verip yok edin onu :16:

Son düzenleme:
Back
X