• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

oldum canım ağrılı geçiyo üşüttüm için

kız sen kendin bırakmadınmı iş nasıl işsizlik maaşı alıyosun çıkarılman lazım bunun için :15:

sosyall adaçayı yokmuşşşş gidip alasımda yokkk :5:
ama başladı galiba ağrım olduna göre

karşılıklı anlaşmalı fesih yaptk ihbar tazminatımı alamadım ama kıdemi verdiler daha bilmiyorum canım çıkar mı çıkmaz mı 15gün

içinde belli olur dedi ordaki bayan

karşılıklı anlaşmalı fesih yaptk ihbar tazminatımı alamadım ama kıdemi verdiler daha bilmiyorum canım çıkar mı çıkmaz mı 15gün

içinde belli olur dedi ordaki bayan

oda iyi canım kıdem verilmi şen azından
ohhh bide işsizlik alırsan 10 aymıydı ne güzel iştee dinlen keyfine bak yazıda geçir
bide bebiş geldimiiii :32:
darısı başımaaa iş kısmııı diğeri hepimizin başına :1:

ağrı kesici alsammı kızlar yaa dayanamıyom

Vaybee 1000 sayfa olmuşuzzz
lizommm bana niye pas vermiyonnn :5: o kadar şey yazdımmm

selam kızlarr..

geçmiş olsun diyorum hasta olan tüm arkadaşlarıma..

Fundacım iş yerinde o sancıyı çekmek kadar berbat bişi yok canım.. istersen izin al git canım. ne derlerse de desinler yani sendin kıymetli değil.. çok iyi bilenlerden biriyim çünkü ben benimde felaket bi sancım oluyor..

Hamiş arkadaşlar sizlerde dikkat edin kendinize salgın var yani.. bol bol c. vitamin alın...

Yeni bir arkadaşımız gelmiş adını unuttum sorumsuz du galiba.. hoş geldin canım.. birazda kendinden bahset ama yarışmaya nerden kalıyorsun, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebiş bekliyordun :52::52:

Bu arada bende bugün kan verdim bakalım ama nedensi hiç umutlu değilm ben .. ne çıkacak ama çok merak ediyorum. yarın alıcam

selam kızlarr..

geçmiş olsun diyorum hasta olan tüm arkadaşlarıma..

Fundacım iş yerinde o sancıyı çekmek kadar berbat bişi yok canım.. istersen izin al git canım. ne derlerse de desinler yani sendin kıymetli değil.. çok iyi bilenlerden biriyim çünkü ben benimde felaket bi sancım oluyor..

Hamiş arkadaşlar sizlerde dikkat edin kendinize salgın var yani.. bol bol c. vitamin alın...

Yeni bir arkadaşımız gelmiş adını unuttum sorumsuz du galiba.. hoş geldin canım.. birazda kendinden bahset ama yarışmaya nerden kalıyorsun, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebiş bekliyordun :52::52:

Bu arada bende bugün kan verdim bakalım ama nedensi hiç umutlu değilm ben .. ne çıkacak ama çok merak ediyorum. yarın alıcam

Ahhh benayım sorma çeken bilirrr ben hatta önceleri rengim bembeyaz olup bayılır dereceye gelirdim kusmalar filan iğneden sonra düzeliyordum
bu yasmin içiyordum ya o kesmişti çok iyiydi bebek için bıraktım şimdi yine çekiyorum ama o eskisi gibi değil allahtan.
iyice artarsa şiddeti gidecem canım ama yinede yemekten sonra alayım diyorum ağrı kesici çünkü dayanılmaz bişey offf bi gelseydi şu sıpalar yaaaaaa ahh ahhh

ayyyyyyy kanmı verdin şimdi okuyorum o kısmııııııııııı
yaın inşallah müjdeyle gelirsin canımmmmmm nolur yüzümüzü güldürrrrr
ya en azından yoksa bile bu testler insanın kafasını rahatlatıyo hemen gelir kırmızılar belki
çok uzuyor seninde yaaa offf
ya diyorum biz çok ağrı çekenlerdemi geç gebelik oluyo acaba valla bıktım usandım

tşk ediyorum canım benim.. İnşAllah hepimiz kalırız hamile..
Dediğin gibi benim çok uzun oluyor.. ben böle hiç değildim işte en fazla 30-32 gün yani onun ilerisi olmazdı ki.. yarın tam 10 gün olmuş olacak.. daha gelen giden yok.. gögüslerim bi tek ağrıyor.. bugün dünkü gibi bile göğüslerimde ağrı yok gibi... belki dar giydim ondada olmuş olabilir ama :52::52:

Hayırlısı ile inşAllah gelir sıpalar.. yoksa biz böle adet ağrısı daha çok çekcez :41:

senin ne güzel geldi de rahatladın, sosyalim de öle...

Ayy cadilarr amma kaynatmişsinizz
Benay hayirlisi olsun canm
Hepinizin yazdiklarini tek tek gündeme almak isterdim ama okudum gectim valla
Kizlarr bende geçen yum. Donemindeki gibi gaz başladi yine :47: oyle ki karnima en ufak baski yapinca canim aciyor bu gecen ay da olmustu daaa ilk kez oldugundan cokk umutlanmistimm tühhhhh :47:
Zaten her türlü belirtiyi yaşadik evelallah tek yaşamadigim hamilelik belirtisi hamile kalmak :9::9::9::9:

tşk ediyorum canım benim.. İnşAllah hepimiz kalırız hamile..
Dediğin gibi benim çok uzun oluyor.. ben böle hiç değildim işte en fazla 30-32 gün yani onun ilerisi olmazdı ki.. yarın tam 10 gün olmuş olacak.. daha gelen giden yok.. gögüslerim bi tek ağrıyor.. bugün dünkü gibi bile göğüslerimde ağrı yok gibi... belki dar giydim ondada olmuş olabilir ama :52::52:

Hayırlısı ile inşAllah gelir sıpalar.. yoksa biz böle adet ağrısı daha çok çekcez :41:

senin ne güzel geldi de rahatladın, sosyalim de öle...

kız hamile olabilirsin seeeeeennnnnn ayyyy inşallaah yaaaaa yarın çabuk olsunnn
şuan eve gidip deli gibi uyumak istiyorum majezik 200 içtim kesicek biliyorum ama çok ağırda napim başka çarem kalmadıııı

yelizcimmm biz güne erken başlıyozzz kaynatacaz tabiii ama herkes hasta giren kaçıyo
bende iş yapamıyorum sancıdan ondan takılıyom burda ağlamamak için zor tutuyorum kendimiii
izin alırdım aslında ama belli etmiyorum ya ağrım olduğunu ve hepsi erkek pat diye sölersem neyin varki dicekler
görünürde bişey yok çünkü:47:

fundamm ne yazmışın geri sayfalara baktım ama bulamadım :) söyle fundoşum burdayım şuan bi iş yok gibi inşallah :1:

:1: o uzman efendiye söle hamiş oldunu dedim daha dikkatli olur :1: gerçekten en duyarsızı bile hamilelikte hassas oluyo yaa
resmi kurum olacak birde ne bu rahatlık dediydim :1:
offf kızlar ben ne zaman hamile kalacam çok huzursuzum şuan karnım çok ağrıyor bu klomende işe yaramazsa ben bunalıma girerim haberiniz olsun beni zor bulursunuz burda :37:

kız hamile olabilirsin seeeeeennnnnn ayyyy inşallaah yaaaaa yarın çabuk olsunnn
şuan eve gidip deli gibi uyumak istiyorum majezik 200 içtim kesicek biliyorum ama çok ağırda napim başka çarem kalmadıııı

yelizcimmm biz güne erken başlıyozzz kaynatacaz tabiii ama herkes hasta giren kaçıyo
bende iş yapamıyorum sancıdan ondan takılıyom burda ağlamamak için zor tutuyorum kendimiii
izin alırdım aslında ama belli etmiyorum ya ağrım olduğunu ve hepsi erkek pat diye sölersem neyin varki dicekler
görünürde bişey yok çünkü:47:

Fundoşum karnim agriyo demen yeterli hemen anlarlar sebebini :9: eski işyerimde de calisanlar hep erkekti adet oncesi gerginligim adet dönemi agrilarim artik ogrenmislerdi sabah suratsiz gidince hahh yelizin gunleri gelmiş uzak duralim derlerdi :9: dalga konusu olmustum artik.Bide bazi erkekler saygi duyuyorlar gercekten muayyen gunlerimize kolay degil sonucta onlara cok buyuk bisey gibi geliyo soyle gitsin kizzz iznini de all git dinlenn yani en azindan erken çık bugunn

Fundoşum karnim agriyo demen yeterli hemen anlarlar sebebini :9: eski işyerimde de calisanlar hep erkekti adet oncesi gerginligim adet dönemi agrilarim artik ogrenmislerdi sabah suratsiz gidince hahh yelizin gunleri gelmiş uzak duralim derlerdi :9: dalga konusu olmustum artik.Bide bazi erkekler saygi duyuyorlar gercekten muayyen gunlerimize kolay degil sonucta onlara cok buyuk bisey gibi geliyo soyle gitsin kizzz iznini de all git dinlenn yani en azindan erken çık bugunn

evettt hemen anlıyolarrrr hele bunlar çok fenaaa
yaaa yarın daha kötü olursa hiç gelmemeyi düşünüyomda ondan şeyetmiyom :9:
bugünü heba etmim kalmış 3-4 saat :9:

:1: o uzman efendiye söle hamiş oldunu dedim daha dikkatli olur :1: gerçekten en duyarsızı bile hamilelikte hassas oluyo yaa
resmi kurum olacak birde ne bu rahatlık dediydim :1:
offf kızlar ben ne zaman hamile kalacam çok huzursuzum şuan karnım çok ağrıyor bu klomende işe yaramazsa ben bunalıma girerim haberiniz olsun beni zor bulursunuz burda :37:

kuzum ben cevap verdim sen görmemişsin :1:
bu arada öğle arası abi dedi sigara içmemden rahatsız mı oluyosun diye, anlamış heralde :1: içmesen daha iyi abi dedim. anladım sabah odadan çıktın tamam içmem dedi çıktı odadan :1:
fundamm inşallah Allahın sana yazdığı zamanda olacak o zamanda inşallah çok kısa zamandır canım :16::16:

kuzum ben cevap verdim sen görmemişsin :1:
bu arada öğle arası abi dedi sigara içmemden rahatsız mı oluyosun diye, anlamış heralde :1: içmesen daha iyi abi dedim. anladım sabah odadan çıktın tamam içmem dedi çıktı odadan :1:
fundamm inşallah Allahın sana yazdığı zamanda olacak o zamanda inşallah çok kısa zamandır canım :16::16:

hadi yaaaa :9: çok özürrrr
o ara deseydin yaaa hamile olduğunu daha özenir kızzz ama sölemiş yaa tamam içmemde demiş ohh iyiii

şuan midem bulanıyooo karnımın ağrısından duramıyorum kıvranıyorum ben gidiyorum kızlarrrr

lizommm inşallah Allah sesini duysun canımmm şuan hiç iyi değilimmm

kızlaaaarrr bişi sorcam... benden daha tecrübelisiniz valla size danışmadan bişi yapmıcem artıkın :1::1:

dün benim yum günüydü çalışma yaptık :17::17: acaba kaç gün daha yapmamız gerekiyor.. bi de gün aşırımı yoksa hergün mü birde böyle denicem daha önce hiç dikkat etmedim de

Elimi sol kasığıma doğru batırdımmmm nasıl iyi geldiii ayyyy çok ilginç
koparıp orayı atasım var bıktım yaa bıktımmmmmmmm

Elimi sol kasığıma doğru batırdımmmm nasıl iyi geldiii ayyyy çok ilginç
koparıp orayı atasım var bıktım yaa bıktımmmmmmmm

walla canım benim de çok ilginçtir genelde tam tersi olur ama evlenene kadar hiç ağrı nedir bilmezdim ne zaman olucam bilmezdim bi evlendim ağrım arttı, şiddeti dayanılmaz oldu.. çocuk olunca azalır dediler çocukta var yine aynı yine aynı dayanılmaz bi ağrı ya çeken bilir derler ya seni anlayabiliyorum..

evettt hemen anlıyolarrrr hele bunlar çok fenaaa
yaaa yarın daha kötü olursa hiç gelmemeyi düşünüyomda ondan şeyetmiyom :9:
bugünü heba etmim kalmış 3-4 saat :9:

Anladim canm o da mantikli tabi.Bende de bi gaz varki sorma.cok rahatsiz edici!Dun yatakta benimki kolunu ustume koydugunda bile canim acidi o derece sıkışmış gecen ay da boyle olmustu :47:

kızlaaaarrr bişi sorcam... benden daha tecrübelisiniz valla size danışmadan bişi yapmıcem artıkın :1::1:

dün benim yum günüydü çalışma yaptık :17::17: acaba kaç gün daha yapmamız gerekiyor.. bi de gün aşırımı yoksa hergün mü birde böyle denicem daha önce hiç dikkat etmedim de

Canim genelde yum gununden bi gun once,yum gunu, ve bigun sonrasi onemli.Ben bu ay her gunu degerlendirdim yum doneminde.Bana sorarsan bugun ve yarini da degerlendir derim

Back
X