• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Geçmiş olsun canım.. Dinleniyo olman ne güzel..

Ayrıca çok tşk ediyorum.. Eşim kızıyo paylaşıyorum diye ama seviyorum resim olayının her türlüsünü..

Bu arda benimkiler geldi umutlar ocakta.. Bu ay hiç bişi yapmıycam yemiycem :)) bakalım böle nasıl olacak yum döneminide telefondaki tarihi dikkate alıcam :9:
nerde paylaşıyosun resimleri canım bende görmek isterim:34:
Kızlaaaaaarrr ben geldim
Fundacim gecmis olsun ilk defa mi boyle oluyo iyi dinlen o zmn :16: kendine dikkat et sen bize lazimsin
Benaycım nasip degilmis Rabbim bi sonraki aya nasip eder insss
Sosyal, sed fatma yeliz liz nasilsnzz

iyiyim canım sen nasılsın :34:

Kığızzzz elektrikler geldii kendime geldim ohhh :1:
Fundoşumm bu klomenn sana yarar merak etmee yeterki kafani rahatlat bu birr
İkincisii doktora adet doneminde gitme sansin varsa gitt kist varsa belli olur zatenn cunku klomen kist varken kullanamak cok sakıncalı.
Ben de cokk heyecanliyim unumu eledim elegimi astımm.Normal adet döngüme göre ki bu ovulasyon testine de uyuyor ;bugun 10 gun kalmis oluyo cok umutluyum amaa ayni zamanda cok da korkuyorum.gecen ay kist oluşmuştu yaa simdi doktora gidince zaten kist varken hamile kalmazdin falan derse deliririm herhalde :) insallah sogan suyu işe yararr hadi hayirlisii

Canım face ve instagram benim ki.. Funda nın bahsettiği instagram ama .

Fundacım boşver kocayı yükle sen orası güzel :9: gizli olunca kimsede görmez..
Ayrıca ilerleyen zamanlarda da bende takipte kalın :9: cici cici şey yapıcam inşAllah tabi

Sağollll canımmm
bekarken olurdu canım
aminnn inşalmaaah hepimizin umudu yeni senenin ilk ayııı:21:
Amin tatlimm iyi misin simdi

Iyiym cnm isinmaya calisiyorum :16:
İkincisii doktora adet doneminde gitme sansin varsa gitt kist varsa belli olur zatenn cunku klomen kist varken kullanamak cok sakıncalı.
Ben de cokk heyecanliyim unumu eledim elegimi astımm.Normal adet döngüme göre ki bu ovulasyon testine de uyuyor ;bugun 10 gun kalmis oluyo cok umutluyum amaa ayni zamanda cok da korkuyorum.gecen ay kist oluşmuştu yaa simdi doktora gidince zaten kist varken hamile kalmazdin falan derse deliririm herhalde :) insallah sogan suyu işe yararr hadi hayirlisii

Yelizcim elektrik le beraber keyfin gelms bakiyorum :1:

K:16: ne tatlısınnnn
aldım hapı şimdi heyecan yaptımmm bakıp duruyorummm
irsallah canım ilk kullanımda faydası olurr

bi rahat olabilsemmm ahhh

fundoş bende şimdi araştırdım , sonuç temiz olsa da bebişi olmayan bir çok kişi bu klomen yoluyla hemen hamile kalmışş...sen içini ferah tut :34: :16: :49::emir_bebek:

Period tracker canım ben beğendim bise sen baksana sende doğru olacak mı

Yaa olmusmudurrr loktuu encir yapmış olabilermiki bilmiyom yaaBakalım yrn başlıyorum yaa napim
Yüklim canım hele

Benayyyyyy kizzzzz anammm o ne paylastigin kayseri bişeysiii bakmaz olaydimmmmm yaaa nasi canim cektı öffffff :53:

Canım face ve instagram benim ki.. Funda nın bahsettiği instagram ama .

Fundacım boşver kocayı yükle sen orası güzel :9: gizli olunca kimsede görmez..
Ayrıca ilerleyen zamanlarda da bende takipte kalın :9: cici cici şey yapıcam inşAllah tabi

Amin tatlimm iyi misin simdi

Iyiym cnm isinmaya calisiyorum :16:

Yelizcim elektrik le beraber keyfin gelms bakiyorum :1:

fundoş bende şimdi araştırdım , sonuç temiz olsa da bebişi olmayan bir çok kişi bu klomen yoluyla hemen hamile kalmışş...sen içini ferah tut :34: :16: :49::emir_bebek:

Benayyyyyy kizzzzz anammm o ne paylastigin kayseri bişeysiii bakmaz olaydimmmmm yaaa nasi canim cektı öffffff :53:

Ayyy örgülermiii mamamııı:1:
yaa kışlıkmarırı gördünmü yelizzz:56:
iyiyimmm twenimmm
sedommmm:29: ayyyy süperrr olur yaaaaa

Evet yaa süper bişi göründe yapın diye ekleniyo.. Evde kokuşuyoruz valla :9: Senin var mıda kız.

Takip ediyorum ya seni delii.Şimdii benim biyerim şişecekk nefret ediyorum bu huyumdan biseyden canim cekti mi bitti :14: lahmacun falan mi soylesem ben simdi naapsam yaa

Back
X