• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Selaaaammmmm gun icinde girip bakiyorum gelen giden yokk iyice boşladiniz buralari haa ozellikle fundoş ve sorumsuzz iyice uzak kaldi :47:

Aynen yelize katılıyorum.. Arada bende girip baktım ama hep benim yazıpımla kalmış.. Sayfa ikinci sayfalara kaymış.. Maşallah kimsecikler uğramıyo. Kızlar yakışmıyo bize böle..

ne var ne yok nasılsınız ben bugün işten güçten anca fırsat buldum şimdi giriyorum ama doğal olarak herkesler gitmiş:50::50:neyse bakalım yarın görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorum:54::54:

Gunaydin kzlar
Hepiniz daha misil misil uyirken yazayim dedim
Kabuslarla uyandim. Kucagimda bebek vardi biturlu emziremiyodum acikmis agliyodu. Tutamadim dusurdum. Yataga biraktim yuz ustu donmus nefes alamiyodu. Psikolijim bozuldu korkuyorum bakamazsam diye. Seyy bide erkek bebekti. Ruyalar tersine mi cikar ki

Ya canım sana yapılan tüm testlerin adını bana yazsan ben de bakardım bana ne yapılmış ne eksik yapılmış.. Sen demiştin ya 15 tüp kan alınmıştı benden diye benden 9 tüp alındı eksik olan bişi varsa tamamlatabilirim diye soruyorum

Ya canım sana yapılan tüm testlerin adını bana yazsan ben de bakardım bana ne yapılmış ne eksik yapılmış.. Sen demiştin ya 15 tüp kan alınmıştı benden diye benden 9 tüp alındı eksik olan bişi varsa tamamlatabilirim diye soruyorum

yok kuzum eksik değildir ,bende kromozom testi ve

faktör v
protrombin pth g20210a
mthfr c 677t

bunlar yapıldı

yok kuzum eksik değildir ,bende kromozom testi ve

faktör v
protrombin pth g20210a
mthfr c 677t

bunlar yapıldı

Şu an elimde bir kağıt da yok doktor verdiğinde yazıyordu ama hiçbiri aklımda değil.. Sonuçları alınca artık ne yapılmış bakarım.. Kromozom mu yapılmadı acaba bakalım hayırlısı olsun..

Gunaydin kzlar
Kabuslarla uyandim. Kucagimda bebek vardi biturlu emziremiyodum acikmis agliyodu. Tutamadim dusurdum. Yataga biraktim yuz ustu donmus nefes alamiyodu. Psikolijim bozuldu korkuyorum bakamazsam diye. Seyy bide erkek bebekti. Ruyalar tersine mi cikar ki
canım kötüye yorma sakın iyiye yor rüyanı bebişin çok sağlıklı olacak ve sen onu sütten kesene kadar emmeye devam edecek Allahın izniyle :16::16:
günaydın kızlar işlerim hafifledi artık beraberizzz :16:
günaydın canım yokluğun çok belli oluyodu hoşgeldin tekrar:54::52::52:
Zeka küpleri nasılsınız?? :54:

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın:34:

Gunaydin kzlar

Günaydınnn canlarımmm,
lizom hayır olsun rüyan. kötü düşünme bi bakalım yorumlarına neymiş canımm
sen ona odaklanmışsın yaa şimdi doğacak büyüycek bakabilirmiyiz filan ondan görmüşsündür bence
kendini üzme canım :54:

hayırlısı inşallah heralde çok düşündüğüm için gördüm
kızlarr ben bugün burdayım büyük ihtimal son 3 tane evrak bekliyoruz iş kalmadı :32::32:
biyere kaçmak yok herkes burda duracak :8::8:

canım kötüye yorma sakın iyiye yor rüyanı bebişin çok sağlıklı olacak ve sen onu sütten kesene kadar emmeye devam edecek Allahın izniyle :16::16:

evdede netin kotası dolunca hafta sonu kendimi işlere verdim, sizleride çok özledim :52:

Şükür iyiyim canımmm sadece hava aşırı soğuk burda :2:

hayırlısı inşallah heralde çok düşündüğüm için gördüm
kızlarr ben bugün burdayım büyük ihtimal son 3 tane evrak bekliyoruz iş kalmadı :32::32:
biyere kaçmak yok herkes burda duracak :8::8:

evdede netin kotası dolunca hafta sonu kendimi işlere verdim, sizleride çok özledim :52:

aynen öle bencede iyi düşünelim canımmm :16:
bende öle kızzz h.sonu pek cansızmış buralar şimdi coşturalım :1: ayşenur bile hiç girmemiş yaaa :25:

sosyalimm nasılsınnnn iş güç bitermi yaaa boşverrr
ben dün iyi gezdim :9:

aynen öle bencede iyi düşünelim canımmm :16:
bende öle kızzz h.sonu pek cansızmış buralar şimdi coşturalım :1: ayşenur bile hiç girmemiş yaaa :25:

sosyalimm nasılsınnnn iş güç bitermi yaaa boşverrr
ben dün iyi gezdim :9:

31 aralığa kadar istemeselerdi yapmazdımda kesin emir var o yüzden sıkıştım ama artık sizinleyim ayy ben sizi çok özledim :29:

fundacan gördük etiketlerini :1:
nerelere gittin kız :1: kardeşlerinmiydi yanındakiler

Back
X