- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
kızlar mrb nasılsınızz![]()
Iyiym cnm sen nasilsin gizlice mi giriyosun yine
Kimsecikler yok topikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mrb nasılsınızz![]()
Ya canım sana yapılan tüm testlerin adını bana yazsan ben de bakardım bana ne yapılmış ne eksik yapılmış.. Sen demiştin ya 15 tüp kan alınmıştı benden diye benden 9 tüp alındı eksik olan bişi varsa tamamlatabilirim diye soruyorum
yok kuzum eksik değildir ,bende kromozom testi ve
faktör v
protrombin pth g20210a
mthfr c 677t
bunlar yapıldı
canım kötüye yorma sakın iyiye yor rüyanı bebişin çok sağlıklı olacak ve sen onu sütten kesene kadar emmeye devam edecek Allahın izniyleGunaydin kzlar
Hepiniz daha misil misil uyirken yazayim dedim
Kabuslarla uyandim. Kucagimda bebek vardi biturlu emziremiyodum acikmis agliyodu. Tutamadim dusurdum. Yataga biraktim yuz ustu donmus nefes alamiyodu. Psikolijim bozuldu korkuyorum bakamazsam diye. Seyy bide erkek bebekti. Ruyalar tersine mi cikar ki
günaydın canım yokluğun çok belli oluyodu hoşgeldin tekrargünaydın kızlar işlerim hafifledi artık beraberizzz![]()
Zeka küpleri nasılsınız??![]()
Gunaydin kzlar
Hepiniz daha misil misil uyirken yazayim dedim
Kabuslarla uyandim. Kucagimda bebek vardi biturlu emziremiyodum acikmis agliyodu. Tutamadim dusurdum. Yataga biraktim yuz ustu donmus nefes alamiyodu. Psikolijim bozuldu korkuyorum bakamazsam diye. Seyy bide erkek bebekti. Ruyalar tersine mi cikar ki
canım kötüye yorma sakın iyiye yor rüyanı bebişin çok sağlıklı olacak ve sen onu sütten kesene kadar emmeye devam edecek Allahın izniyle
günaydın canım yokluğun çok belli oluyodu hoşgeldin tekrar
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın![]()
canım kötüye yorma sakın iyiye yor rüyanı bebişin çok sağlıklı olacak ve sen onu sütten kesene kadar emmeye devam edecek Allahın izniyle
günaydın canım yokluğun çok belli oluyodu hoşgeldin tekrar
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın![]()
hayırlısı inşallah heralde çok düşündüğüm için gördüm
kızlarr ben bugün burdayım büyük ihtimal son 3 tane evrak bekliyoruz iş kalmadı
biyere kaçmak yok herkes burda duracak![]()
evdede netin kotası dolunca hafta sonu kendimi işlere verdim, sizleride çok özledim![]()
aynen öle bencede iyi düşünelim canımmm
bende öle kızzz h.sonu pek cansızmış buralar şimdi coşturalımayşenur bile hiç girmemiş yaaa
sosyalimm nasılsınnnn iş güç bitermi yaaa boşverrr
ben dün iyi gezdim![]()