• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Hosgeldin cnm
Hayirlisiyla Allah hepimize nasip etsinn insallah
Sosyal bugun ugramadi valla pazartesi mesaii ile birlikte burda olur :34:
hoşbulduk canım arada bakıyordum size ama arada maydanoz olmamak için konuya dalmadım:52:
Sedd ozlettin kendinii. Arada ses verr:) ins sende hemen toparlarsin kendini. Opuyorum cnm.

Yelizcim nasilsinn? Artik burda isler baya kesat. Topigin canlanmasi lazimm. Batlar hemen gelsin sonrada bebisler:16:

Pofuduknaz hosgeldin cnm. Rabbim seninde gonlune gore verir insallah..
sağol canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım:16:
kızlar ben geldim malum evdeki kota dolduğundan çok gelemiyorum hafta içi buraya sınırsız netimizde daha bağlanmadı wından giriyorum :52:

fundoşş yazdıklarını okudum kığğızzzzz 5 iz mi geliyorrrr:53: ayy hadi inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda evvel Allah üstesinden gelirsin:52::32:

pofuduğumm hoşgeldinnn :29:

yelizimmmmm, ayşemmmmm benoşummm sedoşummm :29:
sağol kuzum kız bende seni merak ettim ya neyse iyiymişin pembe akıntın bitti mi canım çalışmaya başladınız mı:17:
gözün aydın canım, inşallah kan testindede çıkar keseni görür kalp atışını duyar bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın...

Amin canim insaallah , soktayim zaten bu aksam cikti, allahim herkese nasib etsin, vakti bu zamanmis, hayirlisiyla saglikla gelsin yeter ki

hayırlı olsun canım bebişin:emir_bebek::nazar:inşallah bizim bebişlerde bizi daha fazla bekletmez:25:

Su an bisi anlamiyorum, insaallah bisi olmaz buyur dogar, bi drgidiyim de ole anlicm anca gercekmi deilmi, ikitest de pozitif cikti aninda, belki yanlis cikar mi ki

Su an bisi anlamiyorum, insaallah bisi olmaz buyur dogar, bi drgidiyim de ole anlicm anca gercekmi deilmi, ikitest de pozitif cikti aninda, belki yanlis cikar mi ki

canım yanlış çıkma olasılığı çok düşük gününde geçmiş merak etme hamilesin inşallah....4 yıldır hiç çift çizgi göremeyen birisi olarak ben eminim....

İlk dakikada cikan ikinci cizgi bence kesinlikle dogrudur :)
Ben de yarin sabah yapicam keşke ben de bu guzel haberi versemm

Özayy hayırlı olsun canım.. Sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim.. Darısı başımıza inşAllah..

Gunaydin kizlar
Sosyal bana yeni yilda anlayisli koca diledi ama olmadi sanki ben degil o hamile trip yaristiriyo benle hiicc hamileligimi yasayamiyorum tadiyla :((
Yelizcim test yaptinmi cnm sonuc ne

Gunaydin kizlar
Sosyal bana yeni yilda anlayisli koca diledi ama olmadi sanki ben degil o hamile trip yaristiriyo benle hiicc hamileligimi yasayamiyorum tadiyla :((
Yelizcim test yaptinmi cnm sonuc ne

Gunaydin lizomm. Bizdede durumlar ayni. Zaten ben kendimden gecmisim destek olacagina triplere giriyor. Hic yuz vermeyecem. Kendi gelip ozur dileyecek. Sende hic alttan alma. Bizim degil onlarin psikolojisi bozuldu. Dun gece sinirimden uyuyamadim hicc:(

Kizlar nerdesinz
Ozaycim gözün aydin cnm ins kan testide yuksek cikar
Rabbim bizede cift cizgiyi gormeyi nasip etsin :16:

Sabah ilk idrarla yaptim test ikinci cizgiden eser yok :14::14::14:

yelizim herkesten daha iyi biliosun idrar testlerinin tam guvenli olmadigini. gecen ayda cift cizgi cikmisti hemde bariz sekilde.sonrasi malum. o yuzden hic stres yapmadan beklemeye gececeksin. bak ozayin kanda bile cikmadi kac gun sonra idrarda belli oldu.

yelizim herkesten daha iyi biliosun idrar testlerinin tam guvenli olmadigini. gecen ayda cift cizgi cikmisti hemde bariz sekilde.sonrasi malum. o yuzden hic stres yapmadan beklemeye gececeksin. bak ozayin kanda bile cikmadi kac gun sonra idrarda belli oldu.

Oyle tabi de canm simdi ben ovulasyon zamanini biliyorum ya ona gore dusununce olsaydi cikardi diye dusunuyorum gerci bu laboquick marka icin pek iyi seyler soylenmiyor ama bunlara da sığınmak istemiyorum.netten baktim biraz tabi herkeste ayni degil kimisinde gunler once cikmis kimisinde 3-4 gun gecikmeyle cikmiş.ozayinki gec yumurtlama cikmamasi ondan bence ama bende zamanimda oldu yumurtlama :) Neyse bi testim daha var onu da yarin adet gunumde yaparim herhalde yada yapmam ne bileyim öff

Gunaydin lizomm. Bizdede durumlar ayni. Zaten ben kendimden gecmisim destek olacagina triplere giriyor. Hic yuz vermeyecem. Kendi gelip ozur dileyecek. Sende hic alttan alma. Bizim degil onlarin psikolojisi bozuldu. Dun gece sinirimden uyuyamadim hicc:(
Bende yuz vermiyorum sonunda gelip ozurdiliyo aksamina yine ayni. Aynen onlarin psikolojisi bozuldu. Ben artik bi cozum bulamiyorum kendi kendine kussun barissin. Taktikca kendimize zarar veriyoruz umursamayip onlari delirtelimm
Sabah ilk idrarla yaptim test ikinci cizgiden eser yok :14::14::14:

Canimm daha erken umudu kesmiyoruzz

Bende yuz vermiyorum sonunda gelip ozurdiliyo aksamina yine ayni. Aynen onlarin psikolojisi bozuldu. Ben artik bi cozum bulamiyorum kendi kendine kussun barissin. Taktikca kendimize zarar veriyoruz umursamayip onlari delirtelimm

Adet gunum ya yarin ya oburgun.Gercekten erken oldugunu mu dusunuyosun :)

Oyle tabi de canm simdi ben ovulasyon zamanini biliyorum ya ona gore dusununce olsaydi cikardi diye dusunuyorum gerci bu laboquick marka icin pek iyi seyler soylenmiyor ama bunlara da sığınmak istemiyorum.netten baktim biraz tabi herkeste ayni degil kimisinde gunler once cikmis kimisinde 3-4 gun gecikmeyle cikmiş.ozayinki gec yumurtlama cikmamasi ondan bence ama bende zamanimda oldu yumurtlama :) Neyse bi testim daha var onu da yarin adet gunumde yaparim herhalde yada yapmam ne bileyim öff

yelizimm sen bence bundan sonra test yapma hic.test yapinca beklenti daha cok artiyor ve insan daha cok uzuluyor. hakkina ne hayirli ise oyle olsun.

bende kendi haline biraktim. gerektigi kadar konusuyorum sadece. birde bana diyorki cok ustume geliyorsun. hayir benim senin ustune gelmeye halim bile yok.kendi canimla ugrasiyorum. bu sefer cok kirdi. hic ilgilenmeyecem ne hali varsa gorsun. kac senelik evli olursan ol erkek hic degismiyor.okuzluk hat safhalardaaa

yelizimm sen bence bundan sonra test yapma hic.test yapinca beklenti daha cok artiyor ve insan daha cok uzuluyor. hakkina ne hayirli ise oyle olsun.

bende kendi haline biraktim. gerektigi kadar konusuyorum sadece. birde bana diyorki cok ustume geliyorsun. hayir benim senin ustune gelmeye halim bile yok.kendi canimla ugrasiyorum. bu sefer cok kirdi. hic ilgilenmeyecem ne hali varsa gorsun. kac senelik evli olursan ol erkek hic degismiyor.okuzluk hat safhalardaaa

Evet canim hayirlisi
Evet hamurlarinda o dediginden var erkeklerin maaleseff :34: cok takmamak lazimm kendi hallerine birakmak lazimm yaptiklari hareketleri takinca daha cok yoruluyor insan cunku tepkinin hic bir türlüsünden anlamiyolarr kafalar farkli calisiyo onlarda :34:

Back
X