• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende şu 5 taneyi bitireyimde oyle baslayayim vitamine.folik asiti eylulden beri iciorum ztn:) 5 taneyede yazik olmasin:)
seninki bence biraz zaman gecince tam gununde olacak cnm. genelde oyle oluyormus cunku. benim tam adetimle.9+0 su anda:)
cnm krem olayi hakkinda hic bilgim yok.netten bi arastirsana kremi. zarari yoktur insallah.
fundammm isler cok galibaaaaa:26:
öyle olsun ,yazık olmasın :9: nasıl bişeysin sen cadı
evet demek ki doğru duymuşum inşallah öyle olur ayşem tam zamanına denk gelir :16:
kuzum biz bekliyoruz senden artık tekiz yada 5 iz bize ne çalışmalarını güzel yap :6::9:

benoşum sende kesin git hemen klomen başlasınlar, durup durup turnayı gözünden vuracağız biz :9:

iyiyim kuzum kendi adıma, fundoştan dolayı az heyecanlıyım, kız sanki ben doktora gitmişim :52:

evet fundoş bizi de heyecanlandırdı , darısı hepinizin başına canıımm:16:

öpüyorum kızlar görüşürüz :54:

bende şu 5 taneyi bitireyimde oyle baslayayim vitamine.folik asiti eylulden beri iciorum ztn:) 5 taneyede yazik olmasin:)
seninki bence biraz zaman gecince tam gununde olacak cnm. genelde oyle oluyormus cunku. benim tam adetimle.9+0 su anda:)
cnm krem olayi hakkinda hic bilgim yok.netten bi arastirsana kremi. zarari yoktur insallah.
fundammm isler cok galibaaaaa:26:

ayşemmmm canımmm sormaaaa geç geldim ya az montla daha iş verdiler bilgisayarı açtım içim gidiyo girmek için sayfayı açtım bakamıyorum yetişemiyırum size nasıl kötü oldummm
çok gıcık bi ortam şuan burası

sedommmm öncelikle siyah turp oyup içine bal konuyor o çok iyi boğaz için bak hemen kesiyooo onuda dene bende zencefilliyi yapam

oyyyy yelizimmmmmm çok güldümmmmm :9::9:

evlimutlucummm sağollll sgk karşılamıyor olivettemine ondan vuruldum
5 gün günde 2 tane kullandım canım
aynı yani ama yum. çooook :9:

sedooo ayşemmmm bana dr. hiç folik asit al demediiiiiii :44:
sedom eşimin kuzenide ağzının etrafı hep yara olmuşltu kızzz
ama 3 ay sadece
sonrada süper görünüyordu dinamik hareketliiii
inşallah sizde öle olcaksınız
kışı hiç sevmemmmmm hiçte sevmicemmm :9:

aslinda folik asiti hamile kalmadan once icmek daha etkili.en az 3 ay once. sende aslinda folik asite baslasan iyi olur cnm. doktora gittiginde yine sorarsin.
benim yuzum hep sivilce.agzimin kenari hep yara. sirtimda hep sivilce olmus. aynalara bakmak istemiyorum:)

$k-294.webp
:130:
hehehhhe
bende öle sanıyodummm :60:

klomenin ismi klomen mi kız sadece bu kadar mı, şimdi bu klomen ticari ismi o zaman bende etken madde falan sandım, hay Allahım ya hiç güleceğim yoktu :60::60::60:

Bu arada LİZİM e fena kırıldımm selam vermeden çıkıp gitti, hiç sormuyor da :30:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
yazabilsem yazardım müsait değildim sedoş sen yapma barii
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
böylee hep ağlayasım var zaten :43::43::43::43::43:
herkes ağlatıyo benii kocam bilenee oyyy kimse beni sevmiyoo :43::43::43::43:

aslinda folik asiti hamile kalmadan once icmek daha etkili.en az 3 ay once. sende aslinda folik asite baslasan iyi olur cnm. doktora gittiginde yine sorarsin.
benim yuzum hep sivilce.agzimin kenari hep yara. sirtimda hep sivilce olmus. aynalara bakmak istemiyorum:)

yaaaa harbiden çok tatlısınnnnnnnnn çok seviyorum seni yawww :29:
içiyom bende folidace sosyalim önermişti ama klomenle ara verdiydim

ben sana demiştim hatırlarsan eşimin kuzenide kusuyodu hep yaraydı ağzı
ama 3 ay sonra süperrrr olduuuu
salına salına geziyoduuuu çok tatlıydıııı 9. aya kadar fır dönüyoduuu sizde öle olcaksınızzzzzz :16:
sivilcemiiii benimde bu ara öle iğrençççç aynlaara küsüm bende evettt

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
yazabilsem yazardım müsait değildim sedoş sen yapma barii
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
böylee hep ağlayasım var zaten :43::43::43::43::43:
herkes ağlatıyo benii kocam bilenee oyyy kimse beni sevmiyoo :43::43::43::43:

oyyyyyyyyyyy biliyodum böle olcanıııııııııııııı :5::5::5::5:

sosyalım ablamın iğne clexane 0.4 ml.

fundacım benimde klomen ve ovitrelleydı aynısı.umarım sen de işe yarar güzel haberlerini alırz:16:

özletmeeeeeee :20::20::20:
:54::54: :16: :29: :118:

sedommmm öncelikle siyah turp oyup içine bal konuyor o çok iyi boğaz için bak hemen kesiyooo onuda dene bende zencefilliyi yapam

ama 3 ay sadece

siyah turp duymuştum ama zor gibi geliyor canom
geldim mi kopamıyorum burdan bağımlılık yapıyorsunuz tatlı cadılar :29::29::29::29:
özlüyorum hepinizii :103: :29:

lizocanı öpüyorum, sevmesem hiç yazmam bile ama lizimimin yeri de ayrıdır :29:biraz uğraşayım dedim :9:

folik asiti bebiş olduktan sonra 2 ay kullanabiliyorsun fundoşumm

inşallah hepimiz hamileliğimizi dinamik ağrısız sızısız sağlıklıca atlatırız inşallah, sonra doğumu da , :9: sonra lohusalık dönemini de inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ama 3 ay sadece

Fundoss onu her doktor onemsemiyor yada unutuyolar ama cok onemli folbiol veriyorlar genelde gunde 1 kez aliniyor zaten sgk karsilamiyo kendin al eczaneden kullan ben kendim almistim doktor demeden adam bana 2 ayin sonunda sordu sana folik asit vermismiydik diye ben de hayir ama ben kendim aldim demistimmhahh iyi yapmisim demisti salak :)))

sosyalım ablamın iğne clexane 0.4 ml.

fundacım benimde klomen ve ovitrelleydı aynısı.umarım sen de işe yarar güzel haberlerini alırz:16:

folidaceye devam akşam yemeğinden sonra 1 adet :56:

sende yum. oluştumu tutmadımı anlarsana canımmm :18:
sağol inşallah hepimizinkini

sosyalim evet devammmm çok faydalı çok sağol önerin için b12 eksikliği olan biriyim ya çok iyi olduuu
bide çoğul gebelik olursa benim vitamin takviyem güçlü olmalı demi duba gibi olurum :9::9:

oyyyyyyyyyyy biliyodum böle olcanıııııııııııııı :5::5::5::5:

:57:

biz çok seviyoruz seni ama :29:

lizocanı öpüyorum, sevmesem hiç yazmam bile ama lizimimin yeri de ayrıdır :29:biraz uğraşayım dedim :9:

hehh bide kızınca çok tatlı oluyosun diyin tamam olsun :1: bakk boşuna üzüldüm yinee :1:
sosyalimm ayy ne güzel dedin bana hergün seni seviyorum diyin :9:
sedooş ben sana hiç yazmammıı zaten girmiyosun hazır yakalamışkene, ama ortalık karıştı birden yazamadan kapattım sonra da yemek falan yemeye cebelleştim anca gelebildim.
çok özlüyorum seniii hani yoldaş olacaktık gelmiyosun cadii :20:

sende yum. oluştumu tutmadımı anlarsana canımmm :18:
sağol inşallah hepimizinkini

sosyalim evet devammmm çok faydalı çok sağol önerin için b12 eksikliği olan biriyim ya çok iyi olduuu
bide çoğul gebelik olursa benim vitamin takviyem güçlü olmalı demi duba gibi olurum :9::9:

fundoşum eğer hayırlısıyla çoğul gebeliğin olursa çok iyi beslenmen lazım, bebekleri biraz büyüdükten sonra senin besin depolarından beslenecekler o yüzden şimdiden beslenme şekline dikkat et, hergün mutlaka süt yumurta tüketmen lazım şimdilik erken tabi, inşallah sende kızlar gibi ağır geçirmezsin hamileliğin :16:

yaaaa harbiden çok tatlısınnnnnnnnn çok seviyorum seni yawww :29:
içiyom bende folidace sosyalim önermişti ama klomenle ara verdiydim

ben sana demiştim hatırlarsan eşimin kuzenide kusuyodu hep yaraydı ağzı
ama 3 ay sonra süperrrr olduuuu
salına salına geziyoduuuu çok tatlıydıııı 9. aya kadar fır dönüyoduuu sizde öle olcaksınızzzzzz :16:
sivilcemiiii benimde bu ara öle iğrençççç aynlaara küsüm bende evettt

canimm benimmm,en tatlii sensinn:38:zaten kotu oldugumda hemen sizin sozlerinizi aklima getiriyorum. :16:cok ise yariyorrrr:1:dogru sen iciyordun yaa,unutmusumm
lizooo aglamaa,bende aglamaya hazirim zaten:14: hepimiz seni cok seviyoruzzz,sedoda seviyorr:29:

sed gorusuruz,kendine dikkat et cnm:16:
sosyallll yazdigina cok guldummm:1:

hehh bide kızınca çok tatlı oluyosun diyin tamam olsun :1: bakk boşuna üzüldüm yinee :1:
sosyalimm ayy ne güzel dedin bana hergün seni seviyorum diyin :9:
sedooş ben sana hiç yazmammıı zaten girmiyosun hazır yakalamışkene, ama ortalık karıştı birden yazamadan kapattım sonra da yemek falan yemeye cebelleştim anca gelebildim.
çok özlüyorum seniii hani yoldaş olacaktık gelmiyosun cadii :20:

sen yeter ki iyi ol ben her gün seni sevdiğimi söylerim :16:

Back
X