• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

benimkinin babasıda öle nankörkii bayramda gittik elalemin çocukları diyip durdu
bende dayanamadım elalemin babası neler yapıyo çocuklarına baba iki oğlun var çok fedakar çok şanslısın dedim
kaynanamın rengi attı çocuklarını sömürüp duruyolar
ne hesap ne kitap öle israfçılarkiii hep borç hep faiz içindeler laylaylom
kızzzz ben bu konuları hatırlayınca varyaaa çıldırıyorummmmm ayyy hatırlatmaaa düğündeee izmirde oturuyolar yaa eşim resmen herşeylerini karşıladı biletine varıncaya kadar hiçbir hayırları yok bir oğulları ingilterede sterlinler yağıyooo ama bize bir bilezik bile takmadılar karı koca öle sömürücükiii ayyyy dellendim şimdi neyse unutmalıyım bu konuyuuuu yoksa yumurtalarım etkilencek :60:

siz eşinizin ailesinden müzdaripsiniz bende kendi babamdan hayat ne garip değil mi :44:

siz eşinizin ailesinden müzdaripsiniz bende kendi babamdan hayat ne garip değil mi :44:

benim babam melektir öle safkiii bizde ailece çekiyoruz elinden ama çok saf elindekini ona buna yedirir içirir diye
3 yaşındaki çocuk kandırır o derece annem çok çekti ondan ama saflığından

ama kayınpeder öle gamsız öle nankör sivri dilli bir adamki sosyalim
canı çok kıymetli anlatacak çok şeyi var :41:

benim babam melektir öle safkiii bizde ailece çekiyoruz elinden ama çok saf elindekini ona buna yedirir içirir diye
3 yaşındaki çocuk kandırır o derece annem çok çekti ondan ama saflığından

ama kayınpeder öle gamsız öle nankör sivri dilli bir adamki sosyalim
canı çok kıymetli anlatacak çok şeyi var :41:

hani unutuyorduk bak bende tam yumurtlama dönemindeyim bebeklerimizi üzmeyin bakayım :18:

havayı dağıtalımmmm
kızlar kociş yoktuya ablamlarla ctesi gecesi taksime oyuna gittik
anaaam oyunun konusu travestilerle ilgiliydi
yaşadığı zorluklar filan ama çok eğlenceli bir o kadarda mesaj veren bir oyundu arabesk şarkılar çaldı gazinoda geçiyor oyun
yani dekor öleydi çok sayıda ünlü oyuncu vardı izleyen
ortam çok güzeldiiii
birde izleyenler içindede gaylar translar vardı garip hissettik kendimizi kız diye hitap ediyorlar birbirlerine ve konuşmalarıda kadın gibi birsürü arkadaştılar giyimleri bakımları görseniz şaşardınız
ama Allahım yaratmış yadırgamadımda garip oldum yaaa

havayı dağıtalımmmm
kızlar kociş yoktuya ablamlarla ctesi gecesi taksime oyuna gittik
anaaam oyunun konusu travestilerle ilgiliydi
yaşadığı zorluklar filan ama çok eğlenceli bir o kadarda mesaj veren bir oyundu arabesk şarkılar çaldı gazinoda geçiyor oyun
yani dekor öleydi çok sayıda ünlü oyuncu vardı izleyen
ortam çok güzeldiiii
birde izleyenler içindede gaylar translar vardı garip hissettik kendimizi kız diye hitap ediyorlar birbirlerine ve konuşmalarıda kadın gibi birsürü arkadaştılar giyimleri bakımları görseniz şaşardınız
ama Allahım yaratmış yadırgamadımda garip oldum yaaa

fındoş çok sosyalsin kığğızzzz ne gezmeler ne gezmeler :9:

Amaannn evett kizlarr bari burda şu sıkıntılardan bahsetmeyelimm
Kizz ben antalyada calisirken arkadasimin bi arkadasi vardi adi meltem trans di o da ama yakindan bakinca anlasiliyodu dikkat etmesen varyaa en guzel kadina bin basar yani cok seksi cok cekici bi kadindi
Ama varya ben dee hic yadirgamiyorum hayir bazilari psikolojik rahatsizliktan oyleler ama bi de yaratiliştan olanlar var naapsinlar yanii disardan erkek gorunuyo ama kendini kadin hissediyo Allah da oyle yaratmiş cok zorr onlarin durumu daa ben her turlusune saygi duyarim ama bitek şu ozenti ergen lezbiyenler falan varyaa onlara tahammul edemiyorum işte dovesim geliyo oyle tipleri gereksizlerrr :)

kızlaar sizde varyaa bi kıvılcım görün hemen çakmağı çakmaya hazırsınız :9::9:
tamam bundan soora üzüntülü şeyler yok mutlu konular var :9:

evet canım çok etkileniyoruz, hormonlar yapıyor bizi böyle :9:

Kizz ben antalyada calisirken arkadasimin bi arkadasi vardi adi meltem trans di o da ama yakindan bakinca anlasiliyodu dikkat etmesen varyaa en guzel kadina bin basar yani cok seksi cok cekici bi kadindi
Ama varya ben dee hic yadirgamiyorum hayir bazilari psikolojik rahatsizliktan oyleler ama bi de yaratiliştan olanlar var naapsinlar yanii disardan erkek gorunuyo ama kendini kadin hissediyo Allah da oyle yaratmiş cok zorr onlarin durumu daa ben her turlusune saygi duyarim ama bitek şu ozenti ergen lezbiyenler falan varyaa onlara tahammul edemiyorum işte dovesim geliyo oyle tipleri gereksizlerrr :)

gereksizleri hiç söyleme zaten, hem yadırgayıp kınayanlara sinir oluyorum hemde özentilere, onlar kadından erkeğe yada erkekten kadına dönerlerken ciddi muayenelerden ciddi psikiyatri doktorlarından geçiyorlar, Allah yardım etsin ne diyelim...

fındoş çok sosyalsin kığğızzzz ne gezmeler ne gezmeler :9:

kızzzz evlenmeden önce görseeeen her oyunda vardım o kadar özel sanatçıları görüyotrsun kiiii
ayşenil şamlıoğlu ve çiçek dilligille yanyana izledik cumartesi oyunu çok keyifliydiii

geçen haftada uğur polat vardı :16:

yelizim evet insan üzülüyor yani dışlayanları dalga geçenleri görünce ama öle hissediyolar napsınlar

folidaceye devam akşam yemeğinden sonra 1 adet :56:

Kızlar var ya süpersiniz daldan dala atlamışsınız yetişemiyorum ama çok güldüm :9:

Sadece bunu etiket yaptım çünkü bende bıraktım folidace yi de niye akşam aldığınızı anlamadım ben aabah aç karnına içiyordum :9: boşa mı içtim 3 ay acaba :))

Kızlar var ya süpersiniz daldan dala atlamışsınız yetişemiyorum ama çok güldüm :9:

Sadece bunu etiket yaptım çünkü bende bıraktım folidace yi de niye akşam aldığınızı anlamadım ben aabah aç karnına içiyordum :9: boşa mı içtim 3 ay acaba :))

hayır canım boşa değil tabi ki sadece aç karnına içince bende iştah patlaması oluyor o yüzden akşam yemeğinden sonra iç diye yazdım :17::17::9:

kızzzz evlenmeden önce görseeeen her oyunda vardım o kadar özel sanatçıları görüyotrsun kiiii
ayşenil şamlıoğlu ve çiçek dilligille yanyana izledik cumartesi oyunu çok keyifliydiii

geçen haftada uğur polat vardı :16:

yelizim evet insan üzülüyor yani dışlayanları dalga geçenleri görünce ama öle hissediyolar napsınlar

evlenmeden önce bende çok giderdim şimdi gitmiyorum artık, çalışınca olmuyor kız ancak evin işi gücü, ancak ayda 1 sinemaya gidebiliyoruz :25:

yaa çok garip duygular içindeyimmmmmm kızzzzzzzzz :9::9::9:

canımm ozaman bende çok yum. var ama hepsi çatlamayacak sonuçta ve hepsi büyük değil benim en büyüküğü 23 dü
acaba neden çatlamasına rağmen olmadı yaaa 5 kez hemde
bir arkadaş daha yazmış öle
yum. kalitesindenmiş galiba

umarım eşinin ameliyatı başarılı olmuştur inşallah miniğiniz gelir tez vakitte

canım bildiğim kadarıyla 21 de çatlıyo. sana klomen de fazla gelmiş olabilir. doktorun biri her gün iki milim büyür demişti.. doktor daha fazla büyüme olmasın diye bi an önce yapmştır iğneyi.

evt canım yumurta kalitesiyle alakalı

evlenmeden önce bende çok giderdim şimdi gitmiyorum artık, çalışınca olmuyor kız ancak evin işi gücü, ancak ayda 1 sinemaya gidebiliyoruz :25:

canım bildiğim kadarıyla 21 de çatlıyo. sana klomen de fazla gelmiş olabilir. doktorun biri her gün iki milim büyür demişti.. doktor daha fazla büyüme olmasın diye bi an önce yapmştır iğneyi.

evt canım yumurta kalitesiyle alakalı

:9::9:
bencede akşam daha mantıklı kız yemeğini yemiş oluyon yatıyon sonra hem

kız çok zor çok evlenince bide çocuk yok bizde o olunca naparız :37:
pardon çocuklar :60:

evlimutlu can ben kistten çok korkuyordum bana anlattı ya iğneyi vurulki kist olmasın korunsan bile çok sevindim
inş. kist mist olmaz
nasıl iğne büyümesini durduruyomuuu

yatağımın yanında komidin var şimdi kızlar üstünde el feneri, ateş ölçer, kalem defter var , el feneri sabahları karanlık olduğu için ateşim kaç derece çıkmış onu ölçmek için bide deftere yazmak için açıyorum, neyse dün benim ki diyor ki ee yapacakmıyız bişey dur bi dakika dedim el fenerini açtım defterime baktım benim ki e ajandanda boşluk varsa randevu alayım diyor, hay Allahım işimiz deftere kaleme kaldı, annem bana demişti okumuş kadın alma diye söyleniyor :9:

yatağımın yanında komidin var şimdi kızlar üstünde el feneri, ateş ölçer, kalem defter var , el feneri sabahları karanlık olduğu için ateşim kaç derece çıkmış onu ölçmek için bide deftere yazmak için açıyorum, neyse dün benim ki diyor ki ee yapacakmıyız bişey dur bi dakika dedim el fenerini açtım defterime baktım benim ki e ajandanda boşluk varsa randevu alayım diyor, hay Allahım işimiz deftere kaleme kaldı, annem bana demişti okumuş kadın alma diye söyleniyor :9:

neeeeeeeeeeeeeeeee gözümde canlandırdım seni kızzzzzzzzzzz geneeeee hehehehehehh :60: :60:
ayyy çok tatlısın
kuzucuklar yaaaa robot gibi ne desen uyuyolar bebek uğruna herşeye tamam hehehhe:9:

neeeeeeeeeeeeeeeee gözümde canlandırdım seni kızzzzzzzzzzz geneeeee hehehehehehh :60: :60:
ayyy çok tatlısın
kuzucuklar yaaaa robot gibi ne desen uyuyolar bebek uğruna herşeye tamam hehehhe:9:

ben hayatımın hiç bir evresinde bu kadar hesap kitap yapmamıştım :27::27::27: psikopat oldum :37:

Kizlarr simdi esim aradi bu sabah kesin okumuş foruma yazdiklarimi :1: bana diyo ki ee nasilsin bisey varmi? Ne gibi diyorumm yani bisey hissediyomusin diyo.Ben bu ay hic caktirmadim ona test yaptigimi bilmemne hani umitlenmesin diyee yokk dedimm gunum gecerse hastaneye gitcem dedimm ee o plastik bardaklara niye işiyon ozaman diyo :9:
Yaa istee ben bisekilde kendi icimde yasayip geciyorum daa bu adam beklentiye girdi mi icim eriyo yaa bide ben biliyorum sen hamilesin diyoo :14:

Back
X