• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canımın içi çok normal akması sen ona takılma, spermler yolu biliyor canım onlar ulaşmışlardır yerine, şimdi güzel şeyler düşünüyoruz, hiç kötü şeyler aklımıza getirmiyoruz :16:bugün 1. günün eğer adet olmazsan ki inşallah olmayacaksın 21 ocak senin test günün olacak , daha önce kesinlikle yapmak yok :20:çünkü çift çizgiyi görme ihtimalin çok yüksek iğneden dolayı :34:

canım şimdi aklıma geldi akşamları ananas yiyorsun bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyor, lütfen ihmal etme bunu kesin kes yee, çok faydalı gerçekten :52::52::52:

bende yemeye başlayacağım bu akşam adete kadar inşallah adet olmam tabiiii bebeğim gelirrrrrr

:21::21::21: sahimiiiiiii gitmişmidirrrrrr kavuşmuşlarmıdırrrr yumurtam çatlamışmıdırrr sağlıklımıdırrr :9:
kız 20 ocak olsun bari yaaa 19 bat :9: tamam tamam sözzz yapmıycammmmmmmmmmm :30:

dün niye sölemedin yaaaaaaaaaaaa beklerken yerdimmmmmmm
hemen alim kızzzzzz:10:

kız senin yum. geldimiiii

Psikolojik faktörler hamile kalmayı zorlaştırıcı faktör olarak etki gösterebilirler ancak tek başına hamile kalmayı engellemezler genellikle. Örneğin hafif stres, gerginlik, endişe v.b hamile kalmayı engellemez. Ancak çok ciddi depresyon, hastanede tedavi gerektirecek veya ciddi ilaçlar kullanacak derecede psikoloji hastalıklar tek başına gebe kalmayı engelleyebilir

:32::32::32::32::21::21::21::21:

ananas-kivi-tatlı yeşil biber-kuru inciri bol miktarda tüketmeye bakın , nane ve maydanozdan uzak durun

bebeğin tutunması için, fundoş kuru kayısıda ye, kabızlıkta ıkınıyorsun ya o bebeğin tutunmasını zorlaştırıyorrr :52::52::52:

Ben ne edemm.. Daha çoooook var 3 şubata... Regl olcam bitecek deeeeee yumyum günlerim gelecek de çalışma yapacam da gebe kalacam da sağlıklı olacak daaaaaaa :31:

Çabucak geçse ne varsanki şu günler

kızlar mrb prolaktin 30 a düşmüş dostanex mi ne kullandınmı diye sordu dr hayır dedim gerek yok normal dedi 30 çok değilmi yaa halen yüksek değilmii:26:

:21::21::21: sahimiiiiiii gitmişmidirrrrrr kavuşmuşlarmıdırrrr yumurtam çatlamışmıdırrr sağlıklımıdırrr :9:
kız 20 ocak olsun bari yaaa 19 bat :9: tamam tamam sözzz yapmıycammmmmmmmmmm :30:

dün niye sölemedin yaaaaaaaaaaaa beklerken yerdimmmmmmm
hemen alim kızzzzzz:10:

kız senin yum. geldimiiii

vallahi şimdi aklıma geldi keşke dün söyleseydim hay benim kafama :57: geldi canım hatta dün yumurtlamış bile olabilirim ama çalışmadık önceki gün çalıştık diye:47: kivide al bi de kabak çekirdeği abartmadan 1 avuç kadar, bende bu dediklerimi bugün yapacağım :32:

Psikolojik faktörler hamile kalmayı zorlaştırıcı faktör olarak etki gösterebilirler ancak tek başına hamile kalmayı engellemezler genellikle. Örneğin hafif stres, gerginlik, endişe v.b hamile kalmayı engellemez. Ancak çok ciddi depresyon, hastanede tedavi gerektirecek veya ciddi ilaçlar kullanacak derecede psikoloji hastalıklar tek başına gebe kalmayı engelleyebilir

:32::32::32::32::21::21::21::21:

senin ki hafif değil canım abartı :9::9::9: sakin olacağız değil mi :21:

Ben ne edemm.. Daha çoooook var 3 şubata... Regl olcam bitecek deeeeee yumyum günlerim gelecek de çalışma yapacam da gebe kalacam da sağlıklı olacak daaaaaaa :31:

Çabucak geçse ne varsanki şu günler

geçer kuzu geçer sende yazarsın çalışma yaptık falan diye :34:

kızlar mrb prolaktin 30 a düşmüş dostanex mi ne kullandınmı diye sordu dr hayır dedim gerek yok normal dedi 30 çok değilmi yaa halen yüksek değilmii:26:

prolaktin dedim ya canım çok oynak bir hormon bence değerin iyi kuzum endişelenme :32:

geçer kuzu geçer sende yazarsın çalışma yaptık falan diye :34:

prolaktin dedim ya canım çok oynak bir hormon bence değerin iyi kuzum endişelenme :32:

reglim yrn tamamen bitiyor annemlerdeydim bende eşime dedim regli gelene kadar hergün diye hiç bi gün kaçırmayalım dedim:30:

ananas-kivi-tatlı yeşil biber-kuru inciri bol miktarda tüketmeye bakın , nane ve maydanozdan uzak durun

bebeğin tutunması için, fundoş kuru kayısıda ye, kabızlıkta ıkınıyorsun ya o bebeğin tutunmasını zorlaştırıyorrr :52::52::52:

incir daha yememmm :9:
kuru kayısı ile ananas ve kivi alim hemen kızzzz

vallahi şimdi aklıma geldi keşke dün söyleseydim hay benim kafama :57: geldi canım hatta dün yumurtlamış bile olabilirim ama çalışmadık önceki gün çalıştık diye:47: kivide al bi de kabak çekirdeği abartmadan 1 avuç kadar, bende bu dediklerimi bugün yapacağım :32:

senin ki hafif değil canım abartı :9::9::9: sakin olacağız değil mi :21:

ezo kız gelip kaçıyonnnnn seni bi yakalim varyaaaa :41:
küstüm ben sanaa gelip ağlayıp gidiyon

kızzzz günaşırımı yapacaksın bu defada bence bu ay yun. günleri olduğuna eminsen hergün çalışşşş k.boynuzu var nasılsa

benimki abartı değilmi kesinlikle katılıyorummm sakinmi kız geçti giti zaten olan oldu ne stres yaptım beee
dr yarın içinde ilişki demişti yarına ne fayda ederki kız
dün çatlamadımı yum.
kız bisürü yum. vardı elbet biri çatlamıştır demi

kabak çekirdeğide al kavrulmamış 1 avuç :52::52::52: kayısıyıda gün kurusu al şu siyah olanlardan

amaaaan onu deli gibi yedik geçen ay nolduuuu hemde incir kürü yaptıydım pehhhhh
bu ay iğneye güveniyom
kasıklarım çok ağrıyo kız tuttumu acep :26:

ezo kız gelip kaçıyonnnnn seni bi yakalim varyaaaa :41:
küstüm ben sanaa gelip ağlayıp gidiyon

kızzzz günaşırımı yapacaksın bu defada bence bu ay yun. günleri olduğuna eminsen hergün çalışşşş k.boynuzu var nasılsa

benimki abartı değilmi kesinlikle katılıyorummm sakinmi kız geçti giti zaten olan oldu ne stres yaptım beee
dr yarın içinde ilişki demişti yarına ne fayda ederki kız
dün çatlamadımı yum.
kız bisürü yum. vardı elbet biri çatlamıştır demi

amaaaan onu deli gibi yedik geçen ay nolduuuu hemde incir kürü yaptıydım pehhhhh
bu ay iğneye güveniyom
kasıklarım çok ağrıyo kız tuttumu acep :26:

kız sen benim dediğimi yapsana deli gibi yeme günde 1 avuç diyorum :57: tabi ki mesela o 23 olan kesin çatlamıştır, bugün dinlenin yarın yine yaparsınız :32:

Back
X