• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kayısı diyarında ya nasılda biliyor siyah olanlar çok faydalıymış he kızzzz
ondan hemen alacam ıkınmamak için :9::9:

kız sen bana güven, kendim yapmayacağım hiç birşeyi önermem canım sizlere , size yazdıklarımın hepsini ben evde uyguluyorum mesela T dahil :9:

canım şimdi aklıma geldi akşamları ananas yiyorsun bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyor, lütfen ihmal etme bunu kesin kes yee, çok faydalı gerçekten :52::52::52:

bende yemeye başlayacağım bu akşam adete kadar inşallah adet olmam tabiiii bebeğim gelirrrrrr

Ben anlamadım kuzum şimdi ne zaman yiyicez benim yoğun haftam Haftaya başlıyo şimdilerde de yum günüyse bilmiyorum tabiki ben ne zaman yiyim ananasta anam hergün alınması gerek bişi haa :9:

kız sen benim dediğimi yapsana deli gibi yeme günde 1 avuç diyorum :57: tabi ki mesela o 23 olan kesin çatlamıştır, bugün dinlenin yarın yine yaparsınız :32:

kız sen bana güven, kendim yapmayacağım hiç birşeyi önermem canım sizlere , size yazdıklarımın hepsini ben evde uyguluyorum mesela T dahil :9:

ayyy ne çabuk geldi değilmi günler kızzzz
tamam canımıza minnet çekirdek delisiyiz zati ama tadım ayçekirdeği :9: mega boy bitiriyoz :9:
çatlamıştır demi kızzzzzz ayyyyy çok merak ediyorummm

güveniyom güvenmemmiiiii
T miiii ben uyglmamdım onu çözemedim çünkü :9: ne varsa ayşemde var :9:

Ben anlamadım kuzum şimdi ne zaman yiyicez benim yoğun haftam Haftaya başlıyo şimdilerde de yum günüyse bilmiyorum tabiki ben ne zaman yiyim ananasta anam hergün alınması gerek bişi haa :9:

yumurtlama gününü biliyorsan o zaman başlayacaksın kuzu, ya yiyeceksin yada suyunu sıkıp içeceksin sen başla yum haftanda yemeye, kivide ye günde 1 tane 1 avuçta kavrulmamış tuzsuz kabak çekirdeği :56:

ayyy ne çabuk geldi değilmi günler kızzzz
tamam canımıza minnet çekirdek delisiyiz zati ama tadım ayçekirdeği :9: mega boy bitiriyoz :9:
çatlamıştır demi kızzzzzz ayyyyy çok merak ediyorummm

güveniyom güvenmemmiiiii
T miiii ben uyglmamdım onu çözemedim çünkü :9: ne varsa ayşemde var :9:

bende 1 kere yaptım zaten baktım zor oluyor kasmadım :17::9: ayşenin ki en ideali :9:

kabak çekirdeğiiiii kız ayçekirdeği değillll

Son düzenleme:
sedooooo huuuu bi ses verrrr kurbannnnnnn

nasıl oldun canom düzeldinmi iştemisinnnnn :29:

hele bi hamile kalam evime gidim görür onlarrrr
kız iyi kovmuyo adam seni benimkiler burnumdan getirmişti :1:

misafirmiiii hasta hasta açma kapıyıııı
bak kaçtı bile :110: iki lafın belini kıramaz oldukkkk

ayşemmmmmm iyisin dimiiiii :29:

sosyal senmi içiyonnnnnnnn :53: etki ediyomu kııııızzzzz :9:
kız testte pozitifi görim hemennnn :10:

canım üst katta komşularım gelmişlerdi dün , mart ayında çıkıcam işten fundam anlaştık tazminatımı da verecek :34: inşallah bebişin bu ay gelmiş olur, işten beraber çıkarız :16:bazen dayanamıyorum ,bulantılarım var, sabahları kusuyorum, sen nasılsın kuzum çalışmalar tam gaz devam ediyor okuduklarıma göre :1:

benayım sosyalim sizlerde iyisinizdir inşallah :16:

ayşe, lizo, sbry, fatmayada selam :29:

kabak çekirdeğide al kavrulmamış 1 avuç :52::52::52: kayısıyıda gün kurusu al şu siyah olanlardan

Tamam canım.. Ben yum günlerimi bilmiyorum tele göre hateket rtcem bu kez :9: alıcam söz dinlerim ben çok uslu biriyimdir :9:

Fundacım sen öldürüyorsun beni gülmekten :9: kız korkma bişi olmayacak ve herşey güzel olacak sosyalin dediği gibi içerde daha tanışma faslı var bugün yarın sevgili olurlar hiç merak etme sen

canım üst katta komşularım gelmişlerdi dün , mart ayında çıkıcam işten fundam anlaştık tazminatımı da verecek :34: inşallah bebişin bu ay gelmiş olur, işten beraber çıkarız :16:bazen dayanamıyorum ,bulantılarım var, sabahları kusuyorum, sen nasılsın kuzum çalışmalar tam gaz devam ediyor okuduklarıma göre :1:

kızzzz bende bu kim diyorum resmi kaldırmışsınnnnnn :53:
martmıııı süperrrrr sedom en iyisi ohhhhhhh tazminatınıda alacan ama en zor zamanında iştesin o kötü oldu
canım ben iğne aptım ya karnımdan saate göre dün akşam 9 da çatladı :9: 12 gibi çalışma oldu bakalımmmmm heyecan doruktaaa

Tamam canım.. Ben yum günlerimi bilmiyorum tele göre hateket rtcem bu kez :9: alıcam söz dinlerim ben çok uslu biriyimdir :9:

Fundacım sen öldürüyorsun beni gülmekten :9: kız korkma bişi olmayacak ve herşey güzel olacak sosyalin dediği gibi içerde daha tanışma faslı var bugün yarın sevgili olurlar hiç merak etme sen

aynıyım burnum tıkalı canom, zor nefes alıyorum ,
bu arada kağıt geldi

kızzzz napimmmm meraktan geberiyorum resmen yaaaaa hep kuruyorum kafamda yalnız kızlar o şeffaf uzayan akıntıdan eser yokkkkkkkkk :50:

sedommmmmmmm :53: çabukkk anlatttt şeye gellll inşallah olumludurrrrrrrr

bende bugün burnum tıkalı hapşuruyom inşallah bende kapmam şifayıııı
miniğini görmeye gittinmi ptesi gidiektin ya kız

ayşem gelmişşşşşşşşşşş :16:

iyiyiz kuzum bildiğin gibi aynen devam :10: artık şu kusmalarınız bitsin yaa iyi olun ama:25:

evet canım sen uslusun bu fundoş beni öldürecek bir gün :9:

Mrb canlarimm.fundos sedos sosyalcan yelocan perican twincan benaycan.sayamadiklarim affetsin.
Fundam cok haklisin ama kendini strese sokma. Dun yumurtan catladi bence. Bu gunde pisme evresi baslamistir:)
Ne kagidi yaa merak ettim.
Sedd isten cikmana ve tazminatini almana cok sevindim.

iyiyiz kuzum bildiğin gibi aynen devam :10: artık şu kusmalarınız bitsin yaa iyi olun ama:25:

kocişte öle diyoooooooo ömrümü yedinnnnn bıktım bu hallerinden diyoo
kız adam soğuycak benden başka kapıya gidicekkk :18:

kızzzz bende bu kim diyorum resmi kaldırmışsınnnnnn :53:
martmıııı süperrrrr sedom en iyisi ohhhhhhh tazminatınıda alacan ama en zor zamanında iştesin o kötü oldu
canım ben iğne aptım ya karnımdan saate göre dün akşam 9 da çatladı :9: 12 gibi çalışma oldu bakalımmmmm heyecan doruktaaa

canım bu ay senden gelecek haberleri sabırsızlıkla bekliyorum :49::49::emir_bebek::nazar::16:

evet fundam en zor günlerde işteyim sonrası nasıl geçecek acaba , ishal olacakmışım gibi karnımın ağrısından duramıyorum ama kabızım :14: sabah ağladım sinirimden neyse canom geçecek inşallah

yaaa kızlar sölemiden geçemicemmmmmm :9::9::9:
dün gece şey olduuuu :17::17::17: bayağı bi içerde takıldı :9::9::9:
anladınız demi :9::9::9:

bu yüzdende az biraz umutluyummm :30:

Sedacım ve Ayşecim hoş geldiniz..

Ben aynı devam

Seda işten çıkıyo olmana ve ayrıca tazminat almana çok sevindim canım bende çalışmak istemiyorum evimin hanımı olmak istiyorum ama hayat şartları işte :)

Ayşem sana da sabıt diliyorum canım kendim yaşıyo gbi üzülüyorum ve geçecek inşAllah diyorum..

Kız funda seni bırakıp kime gidecek allah aşkına :9:
Hayır onu kim ne yapsın senden başka :9: ben benimkine öle diyorum gülüyo doğru diyo :9:
Senin yerlnde bende olsam duramazdım çok heyecanlı evet..

ya inşallahhh canımm ,burnum tıkalıyken hiç çekemiyorum , bizim kusmalarımız bitsin , sizde bebiş haberleriyle sırayla dizilin artık yaa :49::49::49::49::49::49:

ya inşallahhh canımm ,burnum tıkalıyken hiç çekemiyorum , bizim kusmalarımız bitsin , sizde bebiş haberleriyle sırayla dizilin artık yaa :49::49::49::49::49::49:

Mrb canlarimm.fundos sedos sosyalcan yelocan perican twincan benaycan.sayamadiklarim affetsin.
Fundam cok haklisin ama kendini strese sokma. Dun yumurtan catladi bence. Bu gunde pisme evresi baslamistir:)
Ne kagidi yaa merak ettim.
Sedd isten cikmana ve tazminatini almana cok sevindim.

canım bu ay senden gelecek haberleri sabırsızlıkla bekliyorum :49::49::emir_bebek::nazar::16:

evet fundam en zor günlerde işteyim sonrası nasıl geçecek acaba , ishal olacakmışım gibi karnımın ağrısından duramıyorum ama kabızım :14: sabah ağladım sinirimden neyse canom geçecek inşallah

Ya ayşemmmm iyiki varsınnn öle güzelki yorumlarınnnnnn çok seviliyosun burda biliyosunnnn :16:

sedommmmm benimki çok merak konusu oldu bisssürü yumurtaylada kalamazsam yani olay çıkar :9:

inşallah çok kısa süre sonra geçecek canommmmmm ama ozamanda evde olacan mart çıkınca havada missss ohhh al miniğini güneşlennnnnn ayyyy süperrrrr

kışa denk gelmesi iyi oldu sizin bu bulantı olayı bakın valla

ama iş olayı kötü işteee

Back
X