• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

iyi canım , bu sitenin en güzel yanı bu işte yaşayan sadece sen değilsin bunu görüyorsun rahatlıyorsun ama inşallah bebiştendir :16:

canım ikizler diye zorluğu farklı olmaz , sonuçta o birini çıkarmak mesele :18: ikincisi hemen kayıverir :9: ya ciddi bazen kendime güveniyorum , ama bazeen düşündükçe asla yapamam diyorum :18:

ya ikiz olacağını düşünüp aptalca bir gülümseme oluyor yüzümdeeeee hayallerim suya düşerse bu defa çok pis bunalıma girecem galiba
ikizdede şu kötü canom önce besinler birine gidiyomuş o faydalanıyomuş diğeri kalanlarla
zaten hep öle ya ikizlerde biri daha gelişmiş biri daha minik oluyo kıyamam yaaa
iki can içimde oluşuyor düşünsene dünyanın en güzl şeyi Allahın armağanı çocuklarım olacak çocuğumu beklerken
kısmet tabi kaderde varsa gelirler:emir_bebek::emir_bebek:

eveeet fundoşumm, ben dinleyemiyorum artık :25:
Ali İsmailim :43:

içim gidiyo yaaa o güzel gözleri görünce bakmadan izlemeden dinliyorum yine bi bakıyorum akmış yaşlar
analar doğursun büyütsün okutsun sonrada :14::14::14:

ya ikiz olacağını düşünüp aptalca bir gülümseme oluyor yüzümdeeeee hayallerim suya düşerse bu defa çok pis bunalıma girecem galiba
ikizdede şu kötü canom önce besinler birine gidiyomuş o faydalanıyomuş diğeri kalanlarla
zaten hep öle ya ikizlerde biri daha gelişmiş biri daha minik oluyo kıyamam yaaa
iki can içimde oluşuyor düşünsene dünyanın en güzl şeyi Allahın armağanı çocuklarım olacak çocuğumu beklerken
kısmet tabi kaderde varsa gelirler:emir_bebek::emir_bebek:

oyy kıyaman insanın içi gider , sende ona göre yersin :39: e peki üçüz olunca o zaman ona hiç bir şey mi kalmıyor :1:

bak fundoş kızdırma beni herşeyin ilk önce hayırlısını dile , miniklerin veya miniğin gelecek inşallah tez zamanda :16:
içim gidiyo yaaa o güzel gözleri görünce bakmadan izlemeden dinliyorum yine bi bakıyorum akmış yaşlar
analar doğursun büyütsün okutsun sonrada :14::14::14:

Merak etme onların da hesabı sorulur Fundoşum

Onca ah boşa gitmez...

çorap söküldü :120:

oyy kıyaman insanın içi gider , sende ona göre yersin :39: e peki üçüz olunca o zaman ona hiç bir şey mi kalmıyor :1:

bak fundoş kızdırma beni herşeyin ilk önce hayırlısını dile , miniklerin veya miniğin gelecek inşallah tez zamanda :16:

Merak etme onların da hesabı sorulur Fundoşum

Onca ah boşa gitmez...

çorap söküldü :120:

ayyyy heee yaa
hayırlısını diliyorum diliyorumda merak heyecan şüphe bunlarda var yani napayım engel olamıyom :17::1:

evet canommm :34:

Netim bozulduu :( Giremedim
Özlüyorum la sizleri hakkaten :29:
İyi bakın kendinizeeeeeeeeeeeeeeeee

işlerim vardı o yüzden yazamadım

fundoş benim etrafımda ikiz çok, çok kolay oluyor doğumları, teyzem 6 dk arayla doğurdu :1: çokk tatlılar ama Rabbim banada nasip etsin inşallah :16:

peri nasılsın :52:

işlerim vardı o yüzden yazamadım

fundoş benim etrafımda ikiz çok, çok kolay oluyor doğumları, teyzem 6 dk arayla doğurdu :1: çokk tatlılar ama Rabbim banada nasip etsin inşallah :16:

peri nasılsın :52:

ayyyy evettt çok tatlılar helede bir kız bir oğlan oldumu ballı lokma tatlısıııı
inşallah canım Allah sanada nasip etsinnnnnn klomen al kızzzz :9:

Ulen fundos bi gun de beni sor beee :19:
Sosyalimmm nasilsinnnn
Ben dun gece sitede dogum hikayelerini okudum.Amannnn film izlemek şarki dinlemek ne kii hem güldümm hem deli gibi agladim cok etkilendim yaa

kız deliiii sen daimisin bizim gibiiii dükkanı sen kapıyon
ama lizom 2 gündür girmemiş baktım
ayşemde hep online olurdu oda yok ondan dikkatimi çekiyor
birde onlar hamişşşş merak ediyom noldu diye :1::1:
senin geleceğin saaatte belli :60:

kız doktora gittinmiiiiiiiiiiii :53:

Ulen fundos bi gun de beni sor beee :19:
Sosyalimmm nasilsinnnn
Ben dun gece sitede dogum hikayelerini okudum.Amannnn film izlemek şarki dinlemek ne kii hem güldümm hem deli gibi agladim cok etkilendim yaa

iyiyim kuzum uğraşıyorum sende iyisindir inşallah :16:

kız deliiii sen daimisin bizim gibiiii dükkanı sen kapıyon
ama lizom 2 gündür girmemiş baktım
ayşemde hep online olurdu oda yok ondan dikkatimi çekiyor
birde onlar hamişşşş merak ediyom noldu diye :1::1:
senin geleceğin saaatte belli :60:

kız doktora gittinmiiiiiiiiiiii :53:

iyiyim kuzum uğraşıyorum sende iyisindir inşallah :16:

Doktora gitmedim canm yaa yarin gidicem cok üşendim cikmaya esim de olmayinca :( 4. Gun gitsem bisey olmaz heralde
İyiyimmmm sosyalim ne olsunn bildigin gibii istee

Doktora gitmedim canm yaa yarin gidicem cok üşendim cikmaya esim de olmayinca :( 4. Gun gitsem bisey olmaz heralde
İyiyimmmm sosyalim ne olsunn bildigin gibii istee

olmaz heralde canım hem regl bitmedi dimi daha bakamaz ozaman alttan
sonuçta en doğru öle anlar kist varmı yokmu
inşallah başlatır hemen klomeni yaaa
du bakalım kız başlatömazsada bend eişe yarayacakmı ona göre sizede umut olsun :1: sen soğan suyunu güzelce iç
kız demin de sordum yaa bende belirtiler ne zaman başlar yaaaa
ben çok fena kabız oldum şey afedersiniz ama ağrıyo yeri :17: oturunca yürüyünce o derece zorlayamıyorumda ıkınmamak için
akıntı hiç yok bu ne yaaa

olmaz heralde canım hem regl bitmedi dimi daha bakamaz ozaman alttan
sonuçta en doğru öle anlar kist varmı yokmu
inşallah başlatır hemen klomeni yaaa
du bakalım kız başlatömazsada bend eişe yarayacakmı ona göre sizede umut olsun :1: sen soğan suyunu güzelce iç
kız demin de sordum yaa bende belirtiler ne zaman başlar yaaaa
ben çok fena kabız oldum şey afedersiniz ama ağrıyo yeri :17: oturunca yürüyünce o derece zorlayamıyorumda ıkınmamak için
akıntı hiç yok bu ne yaaa

Fundosum benim doktor ozellikle adetliyken cagiriyo ve alttan bakiyo cicim
Gecen ay ilac kullandigimda bende de hic akinti olmamisti yumurtlama zamani.
Belirtileri de bilemeyiz canm biliosun tamemen kişiyle alakali ama cogul gebelik olursa normaline gore daha erken olur diye dusunuyorum o da anca adet gununde falan

Fundosum benim doktor ozellikle adetliyken cagiriyo ve alttan bakiyo cicim
Gecen ay ilac kullandigimda bende de hic akinti olmamisti yumurtlama zamani.
Belirtileri de bilemeyiz canm biliosun tamemen kişiyle alakali ama cogul gebelik olursa normaline gore daha erken olur diye dusunuyorum o da anca adet gununde falan

yaaa öleykenmi bakıyooo anammmm erkek birde offff :17:
niye olmuyor acaba yaaa olmayanlar hamiş kalamıyo galiba :5:

üfff keşke bir yolu olsada öğrenebilsem acaba kan testimi yaptırsam haftaya ptesi filan :78:

Back
X