• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yaaa öleykenmi bakıyooo anammmm erkek birde offff :17:
niye olmuyor acaba yaaa olmayanlar hamiş kalamıyo galiba :5:

üfff keşke bir yolu olsada öğrenebilsem acaba kan testimi yaptırsam haftaya ptesi filan :78:

Yaa yemin ediyorum cevaben bunu soyleyecegini biliodum olmayanlar hamile kaliyo galibaa diyeee :47:
Ahh fundosumm tek yoluu kendini oyalayacak biseyy bull ya benim gibi bi metre kar oldugundan evden cikamadann hep evdee bos bos otursan naapicaktin.Ne guzel ugraşin var iste şunun şurasinda bekleyeceginn accik bi zaman sabrettt

Yaa yemin ediyorum cevaben bunu soyleyecegini biliodum olmayanlar hamile kaliyo galibaa diyeee :47:
Ahh fundosumm tek yoluu kendini oyalayacak biseyy bull ya benim gibi bi metre kar oldugundan evden cikamadann hep evdee bos bos otursan naapicaktin.Ne guzel ugraşin var iste şunun şurasinda bekleyeceginn accik bi zaman sabrettt

Yada yarin kalk gitt doktoras yumurtalr catlamismi cok merak ettim de :9:

iyi tanımışsın beni kızzzzzzzz :9::9::9:
he kız şuan ofis tıklım tıklım iş dolu ama ben burda gezip okuyup duruyom yorumları heheheheh bide en gıcığı benim durumumnda olanları merak edip sayfa sayfa takip ediyom neticeye varmak için bi baktım 50 sayfa okumuşum :60: sinir oldum kendimeeee ne uyuzum yaaa

bide biri bişey sordumu tersliyom ula sanki evdeyim işyeri burası para ödüyolar sana :9:

heee dövsün atsın beni :37:

Yada yarin kalk gitt doktoras yumurtalr catlamismi cok merak ettim de :9:

he kız şuan ofis tıklım tıklım iş dolu ama ben burda gezip okuyup duruyom yorumları heheheheh bide en gıcığı benim durumumnda olanları merak edip sayfa sayfa takip ediyom neticeye varmak için bi baktım 50 sayfa okumuşum :60: sinir oldum kendimeeee ne uyuzum yaaa

bide biri bişey sordumu tersliyom ula sanki evdeyim işyeri burası para ödüyolar sana :9:

big bang theory izleyinnn çok komik bir dizi :52::52::52:

canım sıkılıyorrrr :53::53::53:

kızz çok güzellll ama izleyemiyom ben burda bişey artık
lizim galiba izin aldı kız facedede hiç yok hastaydı ya daha kötü oldu galiba
bende sıkıldım yaaa sıkıntıdan bi tırnağımı kopardım attımmmm

Ayy aynen ben de dünn gece ilac kullananlari takip ederken saat 3 olmustuu kizin biri 3 uz hamile kaldii sonra kizi aradimm baska konularda buldum dogum hikayesini yazmiss ay okadar etkilendim kii nasil agladimm fundoşş üçüz olmasin yaa ikiz olsunn cok dua et olur muu üçüz cok zorr ve yipratici kizz

Ayy aynen ben de dünn gece ilac kullananlari takip ederken saat 3 olmustuu kizin biri 3 uz hamile kaldii sonra kizi aradimm baska konularda buldum dogum hikayesini yazmiss ay okadar etkilendim kii nasil agladimm fundoşş üçüz olmasin yaa ikiz olsunn cok dua et olur muu üçüz cok zorr ve yipratici kizz

kız ben şuan olacakmı olmayacakmı bunun derdindeyimmmm
hikaye gibi demi kızzzz takip ediyosunnn gün gün test yapıyo hamile oldunu yazıyo filan :9:
sonra bi bakmışsın doğmuşta başka konuşara geçmiş
bizde yaşıycakmıyız bunu insan hemen diyo kendine

kız ben şuan olacakmı olmayacakmı bunun derdindeyimmmm
hikaye gibi demi kızzzz takip ediyosunnn gün gün test yapıyo hamile oldunu yazıyo filan :9:
sonra bi bakmışsın doğmuşta başka konuşara geçmiş
bizde yaşıycakmıyız bunu insan hemen diyo kendine

keşke hepimiz aynı zamanlarda doğum yapsakta birbirimizden hiç kopmasak :25:

keşke hepimiz aynı zamanlarda doğum yapsakta birbirimizden hiç kopmasak :25:

yaaa evet 2014 de yaniiii dimiii bitmedennn inşallah canım insan üzülüyor bi bakıyosun kopmuşuz :5:
kız gittim ananası aldım kesicem şimdi zor değildir ya çok sert değildi

Sosyalimm bu ananas kivi bi avuc kabak cekirdegi dedigin oyle ayri ayri yiyecegin seyler mi

yaaa evet 2014 de yaniiii dimiii bitmedennn inşallah canım insan üzülüyor bi bakıyosun kopmuşuz :5:

Sen ucuz dogur daa bidaha seni zor buluruzz :9::9::9:
Amann olsun daa biz sana ulaşiriz bi sekilde kizz telefon diye bisey varr

canım hiç bilmiyorum ki bi dene istersen nasıl olacak:6:

Sosyalimm bu ananas kivi bi avuc kabak cekirdegi dedigin oyle ayri ayri yiyecegin seyler mi

yok kuzum yumurtlama döneminde 1 dilim ananas 1 avuç kabak çekirdeği 1 tane de kivi yiyorsun adetine kadar olurda yumurtan döllenirse rahime tutunmasını kolaylaştırıyor kuzu :6:

canım hiç bilmiyorum ki bi dene istersen nasıl olacak:6:

yok kuzum yumurtlama döneminde 1 dilim ananas 1 avuç kabak çekirdeği 1 tane de kivi yiyorsun adetine kadar olurda yumurtan döllenirse rahime tutunmasını kolaylaştırıyor kuzu :6:

Yani gunde 1 kez adet gunune kadar bu ucunden yiyosun oyle mii

Back
X