• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

şaka yaptım kuzum yaaa , takılıyorum öyle , hadi bakalım bi tane pipiliii geliyorrrr :32::32::32: hayırlısı canım sağlıklı sıhhatli gelsinde bizimkisi merak :53::53:

Aynen oylee,merakimiz bizi ne hallere dusuruyor. Esim cok guldu zaten sut testini yaparken:1: birde oda erkek istiyor. Bende test erkek diyor diyince,nimet yalan soylemez erkektir o zaman diyo:1: dalga konusu olduk iyice:9::9:

Aynen oylee,merakimiz bizi ne hallere dusuruyor. Esim cok guldu zaten sut testini yaparken:1: birde oda erkek istiyor. Bende test erkek diyor diyince,nimet yalan soylemez erkektir o zaman diyo:1: dalga konusu olduk iyice:9::9:

dur bakalım çıkacak mı bide çıkmazmış eşin bir daha buraya girmeni yasaklarmış :9:

Benim bi tane daha var.onada soyledim pek yanasmadi.bende israr etmedim. Neyse yaa sabrin sonu selamett. Yaa bu ay sonunda topikte baya hareketlenme olacak bence. Sen ne diyosun bu ise baskann:51:

ayy hareketlensin yaa bu ay hiç halay çekemedim nazar değdi topice :25: siz dua edin bize artık Rabbim bizi daha fazla bekletmesin inşallah :16:

:56: canımmm

lizimede sölerizzz yapsın yakında öğrenir o
bende görümceme sölimmm ama cins, belli oman bi kuzen var ona sölemeye çalışim helee

ayy hareketlensin yaa bu ay hiç halay çekemedim nazar değdi topice :25: siz dua edin bize artık Rabbim bizi daha fazla bekletmesin inşallah :16:

Evet dogru lizimde varr,oda bir an once toplar kendini insallah.
Heo dua ediorum sosyalimmmm. Bu ay cok guzel seyler hissediorumm insallah hepsi gerceklesirr:16:

Kızlar çay her akşam mutlaka demliyozz sakıncası varmı offf side aburcubursuz aslaaa

Hııı ne dicem benim için belirti erkenmiii
yanlarımda sızlama batma var hep:17:

Beğen butonu yoook:1:
ayşommm benim koçişte kız istiyo işe bak:1:

Kızlar çay her akşam mutlaka demliyozz sakıncası varmı offf side aburcubursuz aslaaa

netten bi acısız ölüm beğensene bana fundacığım sakıncası yoksa :26:

çayı açık içiyorsun abur cuburda kabak çekirdeği ye

dayanamadım ben geldim, kota doldu bu ay girecek bize net faturası :9:

ayşemm sedoş oğlan mı geliyor kız, 5 dk bekletiyorsunuz bacılar :28:

yelizim iyi birşeyin çıkmamış canım benimmm :16:

benoşum bu aralar hangi taşı kaldırsan altından ben çıkıyorum:9:

Aynen öle be canım..

Sizide iki dakika boş bırakmaya gelmiyo.. Biz bindik idoya :9:

Kız ayşe tutacak mı bakalım.. Benim var doğuran ama yanaşmazlar nasılsa öğrendik diye :9:

Fundaa belirti arama canım ben senden bu ay ümitliyim...
Gerçi ben her ay ünitliyim ama :9:

Yaa fundoss biz hic caya duskun degildik,hele ben kahvaltida bile en fazla 2 bardak icerdim.simdi her aksam cay iciyoruz ama organik cay:9: gunde 2 kupa iciorum mideme de cok iyi geliyor. Artik Allaha emanet.sizde kalbinizi bozmayin:1:
Yaa bu kiz ne kadar sabirsizzz:9: yaa dusunme artik.su anda belirti icin cok erken bebegim. En az 10 gun gecmeli:34:

Evet dogru lizimde varr,oda bir an once toplar kendini insallah.
Heo dua ediorum sosyalimmmm. Bu ay cok guzel seyler hissediorumm insallah hepsi gerceklesirr:16:

Aynen öle be canım..

Sizide iki dakika boş bırakmaya gelmiyo.. Biz bindik idoya :9:

Kız ayşe tutacak mı bakalım.. Benim var doğuran ama yanaşmazlar nasılsa öğrendik diye :9:

Fundaa belirti arama canım ben senden bu ay ümitliyim...
Gerçi ben her ay ünitliyim ama :9:

dilek hepsini beğendii aman sosyal diyecektim :129:

Ya kızlar dün akşam burda sitede bi topiğe denk geldim bi arkadaş o kadar güzel bebek bekleyişini anlatmış ki ben salya sümük ağla ağla bi hal oldum :9: eşimde ağlıyorum diye bana kızıyo :1: bişi oldu sandım diyo.. Dedim bundan daha kötü ne olabilir.. İnşAllah bebişlerimiz bizi bekletmez canlar

Benosss yine nere gidiosunuzzz:51: bakalim cnm kismet:)
Sosyalcimm siddetle katiliyorum sanaaa,bu fundosaa ne yapmak lazimmm:4:
Fundoss Rabbim ikisindende versin insallahh
Yeloo nerede kaldi acep:49:

Back
X