aşk olsun bana güvenmedin demek![]()
Yapma Reis,oyle birsey soz konusu olabilir mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşk olsun bana güvenmedin demek![]()
Yapma Reis,oyle birsey soz konusu olabilir miisadece heyecan yaptim forumlarin arasina daldim
![]()
şaka yaptım kuzum yaaa , takılıyorum öyle , hadi bakalım bi tane pipiliii geliyorrrrhayırlısı canım sağlıklı sıhhatli gelsinde bizimkisi merak
![]()
Aynen oylee,merakimiz bizi ne hallere dusuruyor. Esim cok guldu zaten sut testini yaparkenbirde oda erkek istiyor. Bende test erkek diyor diyince,nimet yalan soylemez erkektir o zaman diyo
dalga konusu olduk iyice
![]()
dur bakalım çıkacak mı bide çıkmazmış eşin bir daha buraya girmeni yasaklarmış![]()
ya aslinda bu testi ilk basta cinsiyeti belli olmus bebislerin annesinin denemesi lazim. O zaman dogruluk payini daha iyi goruruz. Ben bir taneye denetebildim anca
![]()
benim tanıdığım hiç yok öyle arayabileceğim keşke olsa bende teyit ettirirdim![]()
Kizzz fundoss nere gittinn![]()
Benim bi tane daha var.onada soyledim pek yanasmadi.bende israr etmedim. Neyse yaa sabrin sonu selamett. Yaa bu ay sonunda topikte baya hareketlenme olacak bence. Sen ne diyosun bu ise baskann![]()
canımmm
lizimede sölerizzz yapsın yakında öğrenir o
bende görümceme sölimmm ama cins, belli oman bi kuzen var ona sölemeye çalışim helee
ayy hareketlensin yaa bu ay hiç halay çekemedim nazar değdi topicesiz dua edin bize artık Rabbim bizi daha fazla bekletmesin inşallah
![]()
Kızlar çay her akşam mutlaka demliyozz sakıncası varmı offf side aburcubursuz aslaaa
Hııı ne dicem benim için belirti erkenmiii
yanlarımda sızlama batma var hep![]()
dayanamadım ben geldim, kota doldu bu ay girecek bize net faturası
ayşemm sedoş oğlan mı geliyor kız, 5 dk bekletiyorsunuz bacılar
yelizim iyi birşeyin çıkmamış canım benimmm
benoşum bu aralar hangi taşı kaldırsan altından ben çıkıyorum![]()
Kızlar çay her akşam mutlaka demliyozz sakıncası varmı offf side aburcubursuz aslaaa
Hııı ne dicem benim için belirti erkenmiii
yanlarımda sızlama batma var hep![]()
Beğen butonu yoook
ayşommm benim koçişte kız istiyo işe bak![]()
Evet dogru lizimde varr,oda bir an once toplar kendini insallah.
Heo dua ediorum sosyalimmmm. Bu ay cok guzel seyler hissediorumm insallah hepsi gerceklesirr![]()
Aynen öle be canım..
Sizide iki dakika boş bırakmaya gelmiyo.. Biz bindik idoya![]()
Kız ayşe tutacak mı bakalım.. Benim var doğuran ama yanaşmazlar nasılsa öğrendik diye![]()
Fundaa belirti arama canım ben senden bu ay ümitliyim...
Gerçi ben her ay ünitliyim ama![]()