Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canlarim
Annemdeyim yagli balli kafaltilar yapiyorum
Ben mide bulantisi icin rapor aldim ama gecti benim bulantim. Sadece sabah ve aciktigimda cok az.
Neler odu ben yokken bakim bu sut mevzusu ne
Pazartesne kadar burdayim evde cok sikiliyorum pzrtsde ikili testim var o yuzden gidicm
Hepinizi cok ozledimm
Ayy yazık esra erol 4 aylık hamileymiş bir oğlu vardı ya birde kızı olacakmış ama dün bebeği kaybetmiş ne acı yaaa
Hosbuldum canlarim
Annemdeyim yagli balli kafaltilar yapiyorum
Ben mide bulantisi icin rapor aldim ama gecti benim bulantim. Sadece sabah ve aciktigimda cok az.
Neler odu ben yokken bakim bu sut mevzusu ne
Pazartesne kadar burdayim evde cok sikiliyorum pzrtsde ikili testim var o yuzden gidicm
Hepinizi cok ozledimm
o zaman cumartesi yapiyoruzz,karar verildiii![]()
Cok uzuldum yaa cinsiyeti bile belliydi neden kaybetmis acabaAyy yazık esra erol 4 aylık hamileymiş bir oğlu vardı ya birde kızı olacakmış ama dün bebeği kaybetmiş ne acı yaaa
ohh afiyet bal seker olsunnn
ya benimde bulantilar geciyor mu ne. 2 sabahtir ogurmeden kalkiorum. forumlara baktim.10 haftada birden bulantisi kesilen cok var. bulanti var ama az. keske hep bole kalsam.2 gundur normal insanlar gibi yasayabiliorum cok sukur
nee ikili test miiiicinsiyeti belli olabilir cnm.hadi insallah.
Cok uzuldum yaa cinsiyeti bile belliydi neden kaybetmis acaba
Aysem senn icin cok sevindim artik biraz rahatlamissindir bu mide bulantisi cok fena bisey
İkili testim dundu aslinda ama doktor anlasmazligi yuzunden pzrts gunune kaldi
Cinsiyet cogu zaman blli oluyomus ama yanilma payi buyukmus hayal kirikligi yasayan tanidigim cok oldu o yuzden ben meraktan sorsamda inanmayacagim
Hamilelik takvimini yesinler seninn onuncu haftayami girdn sen ayy zaman ne cabuk geciyor
Fundosum senin ucuzlerde pek bi afili olmus icine mi dogdu nedir![]()
Canlarım napıyosunuz çok özledim hepinizi bugün gece dönüyorum yarın sabah evimdeyim Allah izin verirse dün akşan şeffaf akıntım geldi acaba bugün mü yumurtluyorum ama kociş yok yarın yapsak sonundan falan yakalarmıyız ki :)) yeni hamişlerimiz var mı hamişlerimiz nasıl bulantılarla
ayyy şu beğenme ne kadar uğraştırıcı
kız evet yaaa kilosu boyuda maşallah minicik
kız hakkaten haa civciv koymak istedim böle yumurta kabuğundan çıkarken
bunu gördüm çok hoşuma gitti hareketliydi aslında ama burda kıpraşmıyor
sora dedim aaa 3 tane üçüz gibi ayyy olsa ne güzel olur ilkte korktum ama yok yaaa çok güzellllll keşke olsa![]()
Cok uzuldum yaa cinsiyeti bile belliydi neden kaybetmis acaba
Aysem senn icin cok sevindim artik biraz rahatlamissindir bu mide bulantisi cok fena bisey
İkili testim dundu aslinda ama doktor anlasmazligi yuzunden pzrts gunune kaldi
Cinsiyet cogu zaman blli oluyomus ama yanilma payi buyukmus hayal kirikligi yasayan tanidigim cok oldu o yuzden ben meraktan sorsamda inanmayacagim
Hamilelik takvimini yesinler seninn onuncu haftayami girdn sen ayy zaman ne cabuk geciyor
Fundosum senin ucuzlerde pek bi afili olmus icine mi dogdu nedir![]()
ayyy şu beğenme ne kadar uğraştırıcı
kız evet yaaa kilosu boyuda maşallah minicik
kız hakkaten haa civciv koymak istedim böle yumurta kabuğundan çıkarken
bunu gördüm çok hoşuma gitti hareketliydi aslında ama burda kıpraşmıyor
sora dedim aaa 3 tane üçüz gibi ayyy olsa ne güzel olur ilkte korktum ama yok yaaa çok güzellllll keşke olsa![]()
keşke erken dönseydin saboş kaçırma bugünleri
kocişi özlemişsindirde şimdi oda öledir bence karşılaşır karşılaşmaz başlayın çalışmalara ço ketkili olabilir![]()
İnsalla allah hayirli evlatlar versin bi sferde tek nefeste
Anaamm tabletle yazmakta pek ugrastirici
Sbry hosgeldin canim
keşke erken dönseydin saboş kaçırma bugünleri
kocişi özlemişsindirde şimdi oda öledir bence karşılaşır karşılaşmaz başlayın çalışmalara ço ketkili olabilir![]()
Canlarim ben kacar yigencan uyandi beni birakmaz daha opuldunuzz gun icinde ugrarim yine
öğlen oldu gerçi ama ben yeni uyandımdün gece matrix vardı onuncu
izleyişim ama takıldım kaldım gece çok geç yattım bu yüzden anca uyanabildim
nasılsınız canlarım ayşem,lizim,fundoşun,saboroy iyisinizdir inşallah
![]()
Canlarim ben kacar yigencan uyandi beni birakmaz daha opuldunuzz gun icinde ugrarim yine
![]()
İnsalla allah hayirli evlatlar versin bi sferde tek nefeste
Anaamm tabletle yazmakta pek ugrastirici
Sbry hosgeldin canim
nedeni belli degilmis,arastirdimda bulamadim birsey.cok uzuldum ama.
evet lizo yanilma payi yuksekse ama pipi falan gorursee hic yanilma payi olmazhayirlisi artik cnm.
tesekkur ederim.takvimlerimiz topige ugur getirir ins. pazartesi 11. haftadan gun almaya baslayacaz artik
evet yaa begenmeyi cok kotu yapmislar.eski hali ne guzeldi.
fundosun civcivleri yakinda gosterecek kendinii
hosgeldin saboroyy iyi diyelim iyi olsunn.bulantilarda bu ara iyi cok sukur.
seffaf akinti yumurtlama habercisi.gelir gelmez hemen calisma yaparsiniz![]()
![]()