• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Herkes nereye gitti yahuuu

Haklısın canım dedim ya grçen ay kesin gidecektim güya tegl olunca kaldı..
Canım bide doktorum yok benim araştırıyorum..
Şı anda 3 yer var aklımda. Hiç olmadı zaten fundanın doktoruna gideceğim bakalım.. Normalde ben yum hesabını yanlış yapıyormuşum bu ay 40 güne göre yapıcam olmazsa zaten 6 aya girmiş olacağımız için mecbur gidecem

Benaycim smdi ben 31 aralikta tam 28 oldum, 29 dan gun aldm, çin takvimine gore hesaplarken 29 dan mi hesaplicm,

Haklısın canım dedim ya grçen ay kesin gidecektim güya tegl olunca kaldı..
Canım bide doktorum yok benim araştırıyorum..
Şı anda 3 yer var aklımda. Hiç olmadı zaten fundanın doktoruna gideceğim bakalım.. Normalde ben yum hesabını yanlış yapıyormuşum bu ay 40 güne göre yapıcam olmazsa zaten 6 aya girmiş olacağımız için mecbur gidecem

Regl olursn git ozaman zaten regl olunca gitmen lazim canm.Yani genelde ozaman cagiriyorlar doktorlar ama sizinkini bilemem

ben geldim herkes gitmiş :14: ama saat geç oldu gerçi yarın iş güç var tabiki öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize:54::54:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende dün sızmışım eeee ama normal o kadar ye sonra 1,5 lt pet suyu devir şiş :9:

Gunaydinn sosyosss, dun benimde bacaklarima kramp girdi hep. Biraz yoruldum ondan oldu heralde.

ayyy o kramplar çok kötü yaaaa
kız ne yoruyon kendini yaaa o kadarrr
mide bulantın geçti dimi dipcik gibisin artık yerini aldın yine :1:

ben artık belirti melirti hissetmiyom galiba hmiş değilim :25:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende dün sızmışım eeee ama normal o kadar ye sonra 1,5 lt pet suyu devir şiş :9:

Gunaydin cnmmmm.ne guzel yaaa su icebiliyorsun. Benimde artik baslamam lazim. Dun vitamin icecem simdi,hapida cok buyuk yapmislar ama:) vitamini 3 e boldum ole ictimm. Tabi keserkende bir bolumu ziyan oldu. Annem kiziyor sonra.sen kucukluguuden beri hap icemezdin,haplari oyuncak yapardin hep diye. Buyuk haplari cok zor iciyorum yaaa.bogazimdan gecmio:(

Gunaydinn sosyosss, dun benimde bacaklarima kramp girdi hep. Biraz yoruldum ondan oldu heralde.

günaydın canlarımmmm :16: ayşem çok yorma kendini can taşıyorsun içinde :20: vayyy fundoşşşş hanım geliyor mu yoksa kız minnoşlar :21:

Sesim oralara geliyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Sizleri sevdiğim hissediliyor muuuuuuuuuuuuu....
Nasılsınız?
:16::16::16::16::16::16::16::16:

Gunaydin cnmmmm.ne guzel yaaa su icebiliyorsun. Benimde artik baslamam lazim. Dun vitamin icecem simdi,hapida cok buyuk yapmislar ama:) vitamini 3 e boldum ole ictimm. Tabi keserkende bir bolumu ziyan oldu. Annem kiziyor sonra.sen kucukluguuden beri hap icemezdin,haplari oyuncak yapardin hep diye. Buyuk haplari cok zor iciyorum yaaa.bogazimdan gecmio:(

günaydın canlarımmmm :16: ayşem çok yorma kendini can taşıyorsun içinde :20: vayyy fundoşşşş hanım geliyor mu yoksa kız minnoşlar :21:

benim kardeşimde öle kızzz boğazıma takılıyor der içmez :1:
ama bazısıda eşşek kadar hakaten

sosyalim hiççç belirti yokkkkk :25: olanda gitttiiiii :58:

ayyy o kramplar çok kötü yaaaa
kız ne yoruyon kendini yaaa o kadarrr
mide bulantın geçti dimi dipcik gibisin artık yerini aldın yine :1:

ben artık belirti melirti hissetmiyom galiba hmiş değilim :25:

Illa belirti olacak diye bi sart mi var fundosum. Benim yumdan sonraa taa 10. Gunumde sag kasik ve sag bacak agrisi olmustu. Ondan oncede hicbir belirti yasamadim ki hatirlarsin belki bu ayda birsey olmayacak falan diodum. O yuzden kendimizi sartlandirma yokkkk:31: olursa Allahtan olmazsada Allahtan..

Aslinda cok birseyde yapmadim ama ayakta cok kalmak yordu heralde. Ama cok fena kramplardi. 10 dk bacagimi oynatamadim. Netten baktim hamileligin son aylarinda kramp olurmus.

Hosgeldin pericannn:16:
Iyiyiz cok sukur sen nasilsinnn
Ne guzell mesajlar yolluyorsun ole:16:

Nasılsınız?

Illa belirti olacak diye bi sart mi var fundosum. Benim yumdan sonraa taa 10. Gunumde sag kasik ve sag bacak agrisi olmustu. Ondan oncede hicbir belirti yasamadim ki hatirlarsin belki bu ayda birsey olmayacak falan diodum. O yuzden kendimizi sartlandirma yokkkk:31: olursa Allahtan olmazsada Allahtan..

geliyo geliyooo perican iyiyiz sen nasılsınnnn

ayşemmm evet ama çiftse üçse yada olmalı gibi geliyo bana :1:
ayşem göğüs ağrısı ne zaman başlamıştı
evet doğru hayırlısı olsun :31:

Aslinda cok birseyde yapmadim ama ayakta cok kalmak yordu heralde. Ama cok fena kramplardi. 10 dk bacagimi oynatamadim. Netten baktim hamileligin son aylarinda kramp olurmus.

Hosgeldin pericannn:16:
Iyiyiz cok sukur sen nasilsinnn
Ne guzell mesajlar yolluyorsun ole:16:

Ben iyiyimmmmmmmmmmmm çok kıpır kıpırım ama şu günler geçmiyorrrrr.. Gün sayıyorum yaaaaaaaaaaaa... Hiçbirşey için bu kadar sabırsızlıkla gün saymadım acaba bu aralar korunmasız mik mik yapsak mı :17:

İyiyim canım benimmmmmmmm şükürr... Günlerin geçmesini beklemekten yorulucam heee :25:
Sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün de prova yapcam :35:

Nasılsınız?

günaydın canım, gelmez mi tabi ki geliyor :16:
benim kardeşimde öle kızzz boğazıma takılıyor der içmez :1:
ama bazısıda eşşek kadar hakaten

sosyalim hiççç belirti yokkkkk :25: olanda gitttiiiii :58:

belirti arama bak ilk gebeliğimde hiç belirti olmadı adet olacam diye bekledim bekledim 4 gün gecikince test yapmıştım :1:

Canim benim gogus agrim olmadi.sadece bata 2-3 gun kala goguslerimin ustunde bi hassasiyet olmustu.normalde her tarafi agrirdi hatta yururken bile sizlardi hic ole bise olmadi. Birde ben hamile kaldigim ay ole cok adet sancisi falanda cekmedim. Herkes adet olacakmis gibu oluyor ya. Bende oda olmadi. Sadece sag kasik ve sag bacak agrisi birde yuzum ates gibi yaniyordu. Hee birde battan bi gun once basim donmeye basladi. Butun belirtilerimi yazdim cnm:)
Hem belki tek fundamm. Yumurta cok diye hepsi tutacak degil yaa sadece sansin yuksek. Su an icin bir belirti yasamaman cok dogal.sen icini ferah tut:34:

Back
X