• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canim benim gogus agrim olmadi.sadece bata 2-3 gun kala goguslerimin ustunde bi hassasiyet olmustu.normalde her tarafi agrirdi hatta yururken bile sizlardi hic ole bise olmadi. Birde ben hamile kaldigim ay ole cok adet sancisi falanda cekmedim. Herkes adet olacakmis gibu oluyor ya. Bende oda olmadi. Sadece sag kasik ve sag bacak agrisi birde yuzum ates gibi yaniyordu. Hee birde battan bi gun once basim donmeye basladi. Butun belirtilerimi yazdim cnm:)
Hem belki tek fundamm. Yumurta cok diye hepsi tutacak degil yaa sadece sansin yuksek. Su an icin bir belirti yasamaman cok dogal.sen icini ferah tut:34:

tamam canım haklısınız belirti aramayacam daha bekliycem sabırla gelmemesini kırmızıların
ne olur olsun yaaa o kadar çok istiyorum kiiii :24:

doktorlar iğneden 14 gün geçmeden sakın test yapmayı ndiyolarmış cuma yapsaydım yanışlcaktık kızlar :1:

tamam canım haklısınız belirti aramayacam daha bekliycem sabırla gelmemesini kırmızıların
ne olur olsun yaaa o kadar çok istiyorum kiiii :24:

Hakkina en hayirlisi olsun.dualarimiz seninlee..

Kizlar ben simdi hazirlanmaya basliorum.bugun doktora gidecem yaa. Doktorum 12 de ama kesin bekleyeem yine. Cikinca haber veririm size.hepinizi opuyorummm:54:

Kizlar ben simdi hazirlanmaya basliorum.bugun doktora gidecem yaa. Doktorum 12 de ama kesin bekleyeem yine. Cikinca haber veririm size.hepinizi opuyorummm:54:

hayırlı haberlerle gel inşallah canım , inşallah pipisini gösterir annesine oğlun :16::16::16:

sakalımız yok ki sözümüz dinlensin sana söylemiştim hatırlarsan hatta yelizle birlikte söyledik :29:

ayyyyy canımmmmm inşallah miniğini çok iyi görürsün cinsiyetinide öğrenirsinnnnnn :1:
bekliyoruz heyecanlaaaa

evet canım napim merak işte dr. gaz verdi yaaa ama beklemekten başka çarem yok

yine kimse yokkkkkk çok boşladı hatunlar burayııııı alacakları olsunnn :19:

ya işi olanı anlarımda ama sadece soru sormaya gelenleri anlamıyorum , ya hep gel yada hiç gelme :20: yanlış düşünmüyorum herhalde :26:

Canım bende mesela çok giremiyorum ama muhabbeti yakalarsam sohbet ediyorum.. Yakalayamazsam zaten uçup gidiyo o kadar hızlı oluyor ki.. Ama dertlerinizi okumak dertlerimi yazmak çok mutlu ediyor beni.. Nerde olsa aklımdasınız işe gelirken bile diyorum acaba kızlar naptı açıp bakayım :9:

Canım bende mesela çok giremiyorum ama muhabbeti yakalarsam sohbet ediyorum.. Yakalayamazsam zaten uçup gidiyo o kadar hızlı oluyor ki.. Ama dertlerinizi okumak dertlerimi yazmak çok mutlu ediyor beni.. Nerde olsa aklımdasınız işe gelirken bile diyorum acaba kızlar naptı açıp bakayım :9:

senin için demedim zaten peri üstüne alınma geçenlerde giremedin mesela netim bozuk diye haber verdin en azından bundan bahsediyorum ben :34:

sen ben benay yeliz ayşe sedoş peri ezo yeteriz buraya :32:

evet daimiler benay sen ben yeliz ayşenur
sedoyla lizoda mazereti oluyo bazen sanırım sedo işe gitmedi dün facedende yazdım görmedi çünkü bide onun evde masaüstü ya bilgisayar açmıyor sanırım evdeyken pek
lizomda izinliydi telefonuda bozuk
twinde geliyo kız çok hakkını yemeyelim ezo zaten kaçak :9:

off kızlar o kadar gerginimkiii adet öncesi hep böle olurum ben :5::5::5:
işler işyerindekiler hepsine sövesim varrrrr :41:

Back
X