- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
beni de alırmısınız :) çok sadık birisiyimdirr :)))
inşallah fundoşum , akşam anneme geçiyorum eşim geldiğinde cebinden face den yazıcam sana![]()
gel canım hoşgeldinnnnnn
tanıtsana kendiniiii
tamam canımmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah fundoşum , akşam anneme geçiyorum eşim geldiğinde cebinden face den yazıcam sana![]()
twini unuttum benkız gelirse kızar bana buradan sevgilerimizi gönderiyoruz twine
aman ağzını kötüye bulamagerginsin demek cano inşallah bu gerginliğin sonu iyi olur
![]()
Ben iyiyimde sen de iyi ol insallah bebisinde iyidir sedosum ama doktora git ki icin ferahlasinselam kızlar , inşallah iyisinizdir
denetim vardı sinir ettiler beni![]()
dr. aradım bebeğin olduğu yerde sancılarım var dünden beri, kalp çarpıntısı gibi gidip geliyor...kabızlığı da söyledim...hemen gel dedi,önemli bir şeymiş bu...beni korkuttu biraz , umarım herşey yolundadır :26:saat 5 te gidiyorum , ordan anneme geçicem
sosyalim fundoşsbry hoş geldin canım
Tabimki hosgeldinbeni de alırmısınız :) çok sadık birisiyimdirr :)))
bize neden yazmiyorsuninşallah fundoşum , akşam anneme geçiyorum eşim geldiğinde cebinden face den yazıcam sana![]()
TwinimmmmmmmmYakaladim birinisosyallllllllll
Ben iyiyimde sen de iyi ol insallah bebisinde iyidir sedosum ama doktora git ki icin ferahlasin
Tabimki hosgeldin
bize neden yazmiyorsun
Twinimmmmmmmm
Hakkini yemedim kiz arada unutuyorum biliyorsun sen ve ezo zaten mazaretli kisima giriyorsunuzKızlaaaaaarrr ben gldm
Nasilsnz bakalim firsatini buldum yazayim dedim
Sosyal fundosun dedigi gibi ugruyorum arada hakkimi yemek kiz
Okuldayim biiliyosunz ee aksam da bnm ajan evde![]()
Demem cano ne diyecem ask olsunBak simdi yoldayim cekmiyck sosyal baskan bisey deme sakin![]()
Hakkini yemedim kiz arada unutuyorum biliyorsun sen ve ezo zaten mazaretli kisima giriyorsunuzbiz iyiyiz sen ne yapiyorsun nasil gidiyor
Demem cano ne diyecem ask olsun![]()
Benim esimde hergun 60 km lik yolu gidip geliyor cumaretesi pazar haric tabi, zor oluyor ya eve gelince uzanip yatiyor garibimIyiym cnm ciktim eve gidiyorum 50 km yol var simdi tmm cnm biliyorum insan bazen hatirlayamiyor![]()
Benim esimde hergun 60 km lik yolu gidip geliyor cumaretesi pazar haric tabi, zor oluyor ya eve gelince uzanip yatiyor garibimsenin yol iyimi bari
Oooo speedyyy gonzales desene masallahKizlar simdi doktordan ciktim. Benimkide onde gidiyormus.bugun 10+5 olmus. Yalniz benim tansiyon yine yuksek cikti. Gecendede 13,5 cikmisti. Hergun tansiyonunu olctureceksin dedi. Yine yuksek cikarsa tansiyon hapina baslamamis gerek dedi.
Hayirlisi canim, saglik olsunda calisEvet cnm cok şükür yol iyi ama sabah cok yorucu oluyo 9 da ders basliyo 7 de uyaniom fln yorucu yinede ne yapalm esim icn katlaniyorm ama bunada şükür
Kizlar simdi doktordan ciktim. Benimkide onde gidiyormus.bugun 10+5 olmus. Yalniz benim tansiyon yine yuksek cikti. Gecendede 13,5 cikmisti. Hergun tansiyonunu olctureceksin dedi. Yine yuksek cikarsa tansiyon hapina baslamamis gerek dedi.