• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

selam kızlar , inşallah iyisinizdir :16:

denetim vardı sinir ettiler beni :47:

dr. aradım bebeğin olduğu yerde sancılarım var dünden beri, kalp çarpıntısı gibi gidip geliyor...kabızlığı da söyledim...hemen gel dedi,önemli bir şeymiş bu...beni korkuttu biraz , umarım herşey yolundadır :26:saat 5 te gidiyorum , ordan anneme geçicem

sosyalim fundoş :54: sbry hoş geldin canım
Ben iyiyimde sen de iyi ol insallah bebisinde iyidir sedosum ama doktora git ki icin ferahlasin

beni de alırmısınız :) çok sadık birisiyimdirr :)))
Tabimki hosgeldin

inşallah fundoşum , akşam anneme geçiyorum eşim geldiğinde cebinden face den yazıcam sana :16:
bize neden yazmiyorsun
Yakaladim birini :1: sosyallllllllll
Twinimmmmmmmm

Kızlaaaaaarrr ben gldm
Nasilsnz bakalim firsatini buldum yazayim dedim
Sosyal fundosun dedigi gibi ugruyorum arada hakkimi yemek kiz :16:
Okuldayim biiliyosunz ee aksam da bnm ajan evde :1:

Kızlaaaaaarrr ben gldm
Nasilsnz bakalim firsatini buldum yazayim dedim
Sosyal fundosun dedigi gibi ugruyorum arada hakkimi yemek kiz :16:
Okuldayim biiliyosunz ee aksam da bnm ajan evde :1:
Hakkini yemedim kiz arada unutuyorum biliyorsun sen ve ezo zaten mazaretli kisima giriyorsunuz:34: biz iyiyiz sen ne yapiyorsun nasil gidiyor

Kizlar simdi doktordan ciktim. Benimkide onde gidiyormus.bugun 10+5 olmus. Yalniz benim tansiyon yine yuksek cikti. Gecendede 13,5 cikmisti. Hergun tansiyonunu olctureceksin dedi. Yine yuksek cikarsa tansiyon hapina baslamamis gerek dedi.

Benim esimde hergun 60 km lik yolu gidip geliyor cumaretesi pazar haric tabi, zor oluyor ya eve gelince uzanip yatiyor garibim:50: senin yol iyimi bari

Evet cnm cok şükür yol iyi ama sabah cok yorucu oluyo 9 da ders basliyo 7 de uyaniom fln yorucu yinede ne yapalm esim icn katlaniyorm ama bunada şükür

Kizlar simdi doktordan ciktim. Benimkide onde gidiyormus.bugun 10+5 olmus. Yalniz benim tansiyon yine yuksek cikti. Gecendede 13,5 cikmisti. Hergun tansiyonunu olctureceksin dedi. Yine yuksek cikarsa tansiyon hapina baslamamis gerek dedi.
Oooo speedyyy gonzales desene masallah :nazar:
Yediklerinin yapmasin canim gerci birseyde yemiyorsun ya bulantiyi falan soyleseydin belki o yapiyordur

Ay dra mi gitmistin maşallah minigine cnmmm cnm ihmal etme ins duser :16:

Back
X