• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canım arkadaşları da ekleyince listeyi paylaşırsın zaten de mi hazır ben ne alemdeyim ona da bakayım :9:

kızlar listemiz ilk sayfada oradan takip edebilirsiniz batlarınızı söylerseniz oraya kaydederim sizleri, tekrar söylüyorum başlığımızda süreklilik esastır :9:

Sosyalllll duyrulur canım arkadaşları da ekle

Bat ı nızı felan da söylersiniz sosyal gelsin engiin bilgiyi ondan alın :D

Kız yapıyoruz mik mik i ama korumalı tabi ikinci adete kadar ambargo var ya diyorum ki beklemesem ne olur acaba şeytan aklımı çeliyor yumyumlarım da hazır bu aralar :9::9:

:9::9: Daha neler var :23:

mik mik:Dyum yum şimdilik bunları ögrendik bakalım:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

dimi pericimm haklısın sende sor o zaman :9:

evet canımm bende hamileyim ayşemmle aynı gidiyoruz , bereketlidir topiğimiz ard arda verdik haberleri , bu ay da sizlerden bekliyoruz sırada fundoşumuz var :16:

mutlulukcan ne güzel 23 yaşındasın ben 30 yaşındayım canımm 4 buçuk sene evliyim çalışmalara başladık 2 ay sonra geldi minik , şimdi benimle :9:
darısı hemen başınıza inşallah , bat ın ne zaman bitanemm

iyiyimm yelizim inşallah sende iyisindir , akşam 5 te randevum var gidiyorum , sancılarım var diyince dr. gel dedi , biraz telaşlıyım başka sorunum yok canom :16: canımm yaa sen o yaşadığın yerleri anlatıyorsun yaa sana deli gibi özeniyorum keşke bende öyle yeşillik bir yerde olsamm ahhh ne güzel olurduu :109: yazın o kuş sesleri miss gibi toprak kokusu yağmurdaa... her aylar başka yaşanır :16:[/QUOT
İNŞŞALLHH BURASI UGUR GETİRİR BİZLERDEN BİRİLERİDE HAMİLE KALIR İNŞAALLHH BURDAKI HAMILE KALAN IKI ARK.ÇOK SEVINDIM AYŞEM VE SEDG NE GUZEL YA MAŞŞALLAHH KAÇ AYLIKLAR???

Canım güncel olanı sosyal de vardır ama geçmiş sayfalarda en son ne zaman paylaşmış bilmiyorum bakmak lazım.. Yani sosyal gelsin sizi ekleyince tekrar paylaşır listeyi zaten sadece birazcık sabır :)

Kızlar yana kayın biraz bir kişilik yer açınnnn hadi bakalım :9:
Hoşgeldin kuzum :52:

hoşbuldum tatlım ne güzel bi karşılama çok tatlısınız :) :16::16: ben mutsuzdum bugün sizin enerjinizi görünce keyfim yerine geldi. :))) benim bat bugündü adet olmadım ama idrar testi negatif çıktı bugün yapmicaktım ama tutamadım kendimi :43::43::43::43::43:

evet canımm bende hamileyim ayşemmle aynı gidiyoruz , bereketlidir topiğimiz ard arda verdik haberleri , bu ay da sizlerden bekliyoruz sırada fundoşumuz var :16:

mutlulukcan ne güzel 23 yaşındasın ben 30 yaşındayım canımm 4 buçuk sene evliyim çalışmalara başladık 2 ay sonra geldi minik , şimdi benimle :9:

iyiyimm yelizim inşallah sende iyisindir , akşam 5 te randevum var gidiyorum , sancılarım var diyince dr. gel dedi , biraz telaşlıyım başka sorunum yok canom :16: canımm yaa sen o yaşadığın yerleri anlatıyorsun yaa sana deli gibi özeniyorum keşke bende öyle yeşillik bir yerde olsamm ahhh ne güzel olurduu :109: yazın o kuş sesleri miss gibi toprak kokusu yağmurdaa... her aylar başka yaşanır :16:

Telaş yokkkk sen telaş yaparsann bebegin de telaş yaparr icini ferah tut Allahın izniyle hicbisey olmazz insallahh

iyiyimm yelizim inşallah sende iyisindir , akşam 5 te randevum var gidiyorum , sancılarım var diyince dr. gel dedi , biraz telaşlıyım başka sorunum yok canom :16: canımm yaa sen o yaşadığın yerleri anlatıyorsun yaa sana deli gibi özeniyorum keşke bende öyle yeşillik bir yerde olsamm ahhh ne güzel olurduu :109: yazın o kuş sesleri miss gibi toprak kokusu yağmurdaa... her aylar başka yaşanır :16:

ayyyyyyyyyyyyyyyy burası ne güzel böyle maşallah herkes hamile darısı bizeee inşallah bat 2 aralık hala olamadım bu ay farlutal kullanacam şimdi canım

sedomm bence hicbirsey yok. gecen bendede bi sanci oldu,ayni anlattigin seylerde oldu. gecti sonradan.
sen rahatlat bakayim icini. bak bende tansiyon cikti. bu cok tehlikeli aslinda. hatta tansiyondan erken dogum yapan o kadar cokki.artik onlemimizi alacaz,gerisi Allah'tan..

yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Allah hepinizin gonlune gore versin ins..

inşallah ayşemm , ayy devam etti mi peki sancın canım , benim bütün gün sürdü dün... bugün bazen oluyor
canım Allahın izniyle bir şey olmaz , benim açlık şekerim yüksek çıkmıştı yine vereceksin demişti dr. önümüzde ki hafta yine vericem...Sağsalim iyi birşekilde atlatırız inşallah balım

:82: bak tam ajanlığım tuttu peşine düşecektim ki sen gelmişsin , özlediim :17: seninle uğraşmayıı ,

hoşbuldum tatlım ne güzel bi karşılama çok tatlısınız :) :16::16: ben mutsuzdum bugün sizin enerjinizi görünce keyfim yerine geldi. :))) benim bat bugündü adet olmadım ama idrar testi negatif çıktı bugün yapmicaktım ama tutamadım kendimi :43::43::43::43::43:

Canım burda üzgün surata ağlamaya yer yok lütfen kendinizi yıpratmayın nolursun ya.. Rabbim hayırlı zamanı biliyor ona teslim değil miyiz.. Sadece zaman.. Merak etme herkes burda hamiş hamiş olacak sonra kiloları vermek için bir topik açacağız :9:

:9::9::9: Yelizimmmmmmm :29::29::29:

Yok kız sadece yoğunum hem size hem işlerime yetişmeye çalışıyorum ondan yazdım :6:

hadi kızlar artık üzülmek yok, dertlerimizi paylaşıp, eğlenip güleceğiz ve bebeklerimizi beraber bekleyip beraber büyüteceğiz inşallah:16::16::16:

[table="class: Grid, width: 500"]
[tr]
[td]isim
[/td]
[td]durum-bat
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eketen
[/td]
[td]:49:
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lizim
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayşenur88
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedgn
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pollen
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]djarum
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaesra
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sercem89
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sbry
[/td]
[td]27 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ezo123
[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sosyal_sorumsuz
[/td]
[td]28 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundoş
[/td]
[td]19 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yeliz07
[/td]
[td]3 şubat
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benay_06
[/td]
[td]6 şubat (baz 40 gün)
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]twinsare
[/td]
[td]26 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]evlimutlu44
[/td]
[td]13 şubat
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansu_selman
[/td]
[td]23 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

şu listede kenıdimide görmek istiyorummm başkanım :))))))))

:9::9::9: yelizimmmmmmm :29::29::29:

yok kız sadece yoğunum hem size hem işlerime yetişmeye çalışıyorum ondan yazdım :6:

Ay sen çok yaşa e mi yaaa bugün tatlılık doruğundaydın heeeeeeeee akşama mik mik yap bari :1:

çok tatlısınız ya bu kelimeleri kim buldu :)) ben hemen şu listeye bı abakayım :))

Valla sanki insanlığın doğduğu günden beri var kim buldu bilemedim :)

başkanımız çok yoğun yardımcsı yok mu? :))))

Henüz yardımcı talep etmedi canım :1:

Canım burda üzgün surata ağlamaya yer yok lütfen kendinizi yıpratmayın nolursun ya.. Rabbim hayırlı zamanı biliyor ona teslim değil miyiz.. Sadece zaman.. Merak etme herkes burda hamiş hamiş olacak sonra kiloları vermek için bir topik açacağız :9:

ayyyy inşalllaah derdimiz kilo olsuunn :1::1::1: senin durumun ne canım sende hamile olmayı mı bekliyorsun

Kızzzzzzzzzzzzzz hani ben nerdeyim listedeeee...
Benden ümidini kestin mi yosammmmmmmmmm :19:
İstiyorummmmmm ismimi görmek istiyorummm :84::84::84:

ayyyy inşalllaah derdimiz kilo olsuunn :1::1::1: senin durumun ne canım sende hamile olmayı mı bekliyorsun

Canım ben 4 aylık evliyim 2 aralıkta kürtaj oldum kalp atışı oluşmadı.. İkinci adetimi bekliyorum onu da olayım başlicam korunmasız mik mik lere inşallah :8:

inşallah ayşemm , ayy devam etti mi peki sancın canım , benim bütün gün sürdü dün... bugün bazen oluyor
canım Allahın izniyle bir şey olmaz , benim açlık şekerim yüksek çıkmıştı yine vereceksin demişti dr. önümüzde ki hafta yine vericem...Sağsalim iyi birşekilde atlatırız inşallah balım

:82: bak tam ajanlığım tuttu peşine düşecektim ki sen gelmişsin , özlediim :17: seninle uğraşmayıı ,

topik canlandi birden,masallah kizlarr:16:

sedom ara ara olmustu. ben cok sallamadim vala,kendiliginden gecti sonra. senin bebis anasini ozlemis:2:. benimki bugun elini kaldirdi:1: ilk defa bu kadar net gordum. 25 ocak gibi ikili teste gidecem cnm. senin tarih ne zamandi?

bu arada bebisler 11 haftalik kizlar. alinti yapmayi unuttum.

Back
X