- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyalllll duyrulur canım arkadaşları da ekle
Bat ı nızı felan da söylersiniz sosyal gelsin engiin bilgiyi ondan alın
Kız yapıyoruz mik mik i ama korumalı tabi ikinci adete kadar ambargo var ya diyorum ki beklemesem ne olur acaba şeytan aklımı çeliyor yumyumlarım da hazır bu aralar
Daha neler var
![]()
kızlar listemiz ilk sayfada oradan takip edebilirsiniz batlarınızı söylerseniz oraya kaydederim sizleri, tekrar söylüyorum başlığımızda süreklilik esastır![]()
dimi pericimm haklısın sende sor o zaman
evet canımm bende hamileyim ayşemmle aynı gidiyoruz , bereketlidir topiğimiz ard arda verdik haberleri , bu ay da sizlerden bekliyoruz sırada fundoşumuz var
mutlulukcan ne güzel 23 yaşındasın ben 30 yaşındayım canımm 4 buçuk sene evliyim çalışmalara başladık 2 ay sonra geldi minik , şimdi benimle
darısı hemen başınıza inşallah , bat ın ne zaman bitanemm
iyiyimm yelizim inşallah sende iyisindir , akşam 5 te randevum var gidiyorum , sancılarım var diyince dr. gel dedi , biraz telaşlıyım başka sorunum yok canomcanımm yaa sen o yaşadığın yerleri anlatıyorsun yaa sana deli gibi özeniyorum keşke bende öyle yeşillik bir yerde olsamm ahhh ne güzel olurduu :109: yazın o kuş sesleri miss gibi toprak kokusu yağmurdaa... her aylar başka yaşanır
[/QUOT
İNŞŞALLHH BURASI UGUR GETİRİR BİZLERDEN BİRİLERİDE HAMİLE KALIR İNŞAALLHH BURDAKI HAMILE KALAN IKI ARK.ÇOK SEVINDIM AYŞEM VE SEDG NE GUZEL YA MAŞŞALLAHH KAÇ AYLIKLAR???
Canım güncel olanı sosyal de vardır ama geçmiş sayfalarda en son ne zaman paylaşmış bilmiyorum bakmak lazım.. Yani sosyal gelsin sizi ekleyince tekrar paylaşır listeyi zaten sadece birazcık sabır :)
Kızlar yana kayın biraz bir kişilik yer açınnnn hadi bakalım
Hoşgeldin kuzum![]()
evet canımm bende hamileyim ayşemmle aynı gidiyoruz , bereketlidir topiğimiz ard arda verdik haberleri , bu ay da sizlerden bekliyoruz sırada fundoşumuz var
mutlulukcan ne güzel 23 yaşındasın ben 30 yaşındayım canımm 4 buçuk sene evliyim çalışmalara başladık 2 ay sonra geldi minik , şimdi benimle
iyiyimm yelizim inşallah sende iyisindir , akşam 5 te randevum var gidiyorum , sancılarım var diyince dr. gel dedi , biraz telaşlıyım başka sorunum yok canomcanımm yaa sen o yaşadığın yerleri anlatıyorsun yaa sana deli gibi özeniyorum keşke bende öyle yeşillik bir yerde olsamm ahhh ne güzel olurduu :109: yazın o kuş sesleri miss gibi toprak kokusu yağmurdaa... her aylar başka yaşanır
![]()
![]()
sedomm bence hicbirsey yok. gecen bendede bi sanci oldu,ayni anlattigin seylerde oldu. gecti sonradan.
sen rahatlat bakayim icini. bak bende tansiyon cikti. bu cok tehlikeli aslinda. hatta tansiyondan erken dogum yapan o kadar cokki.artik onlemimizi alacaz,gerisi Allah'tan..
yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Allah hepinizin gonlune gore versin ins..
hoşbuldum tatlım ne güzel bi karşılama çok tatlısınız :)ben mutsuzdum bugün sizin enerjinizi görünce keyfim yerine geldi. :))) benim bat bugündü adet olmadım ama idrar testi negatif çıktı bugün yapmicaktım ama tutamadım kendimi
![]()
Başgaaaannn topige sahip cikkk![]()
Kız bugün bi diktatörlüğün üstünde heeeeee![]()
benim bat bugün, adette olmadım ama stres stres stressskızlar listemiz ilk sayfada oradan takip edebilirsiniz batlarınızı söylerseniz oraya kaydederim sizleri, tekrar söylüyorum başlığımızda süreklilik esastır![]()
kız bugün bi diktatörlüğün üstünde heeeeee![]()
mik mik:dyum yum şimdilik bunları ögrendik bakalım![]()
Yelizimmmmmmm
Yok kız sadece yoğunum hem size hem işlerime yetişmeye çalışıyorum ondan yazdım![]()
Yelizimmmmmmm
Yok kız sadece yoğunum hem size hem işlerime yetişmeye çalışıyorum ondan yazdım![]()
hadi kızlar artık üzülmek yok, dertlerimizi paylaşıp, eğlenip güleceğiz ve bebeklerimizi beraber bekleyip beraber büyüteceğiz inşallah
[table="class: Grid, width: 500"]
[tr]
[td]isim
[/td]
[td]durum-bat
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eketen
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lizim
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayşenur88
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedgn
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pollen
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]djarum
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaesra
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sercem89
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sbry
[/td]
[td]27 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ezo123
[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sosyal_sorumsuz
[/td]
[td]28 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundoş
[/td]
[td]19 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yeliz07
[/td]
[td]3 şubat
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benay_06
[/td]
[td]6 şubat (baz 40 gün)
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]twinsare
[/td]
[td]26 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]evlimutlu44
[/td]
[td]13 şubat
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansu_selman
[/td]
[td]23 ocak
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
yelizimmmmmmm
yok kız sadece yoğunum hem size hem işlerime yetişmeye çalışıyorum ondan yazdım![]()
çok tatlısınız ya bu kelimeleri kim buldu :)) ben hemen şu listeye bı abakayım :))
başkanımız çok yoğun yardımcsı yok mu? :))))
Canım burda üzgün surata ağlamaya yer yok lütfen kendinizi yıpratmayın nolursun ya.. Rabbim hayırlı zamanı biliyor ona teslim değil miyiz.. Sadece zaman.. Merak etme herkes burda hamiş hamiş olacak sonra kiloları vermek için bir topik açacağız![]()
ayyyy inşalllaah derdimiz kilo olsuunnsenin durumun ne canım sende hamile olmayı mı bekliyorsun
inşallah ayşemm , ayy devam etti mi peki sancın canım , benim bütün gün sürdü dün... bugün bazen oluyor
canım Allahın izniyle bir şey olmaz , benim açlık şekerim yüksek çıkmıştı yine vereceksin demişti dr. önümüzde ki hafta yine vericem...Sağsalim iyi birşekilde atlatırız inşallah balım
:82: bak tam ajanlığım tuttu peşine düşecektim ki sen gelmişsin , özlediimseninle uğraşmayıı ,