• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Telaş yokkkk sen telaş yaparsann bebegin de telaş yaparr icini ferah tut Allahın izniyle hicbisey olmazz insallahh

inşallah canımm sağol :16:
İNŞŞALLHH BURASI UGUR GETİRİR BİZLERDEN BİRİLERİDE HAMİLE KALIR İNŞAALLHH BURDAKI HAMILE KALAN IKI ARK.ÇOK SEVINDIM AYŞEM VE SEDG NE GUZEL YA MAŞŞALLAHH KAÇ AYLIKLAR???
sağoll canımm uğurlu bu topik dilerimm gelir minikleriniiz :16:

Kızlar yana kayın biraz bir kişilik yer açınnnn hadi bakalım :9:
Hoşgeldin kuzum :52:

:49::49::49::49::49: :40::49::49::49: aradaki boşluğa girsin hemen :9::9: :60:

no stress yes bebekk :36::36::36::24::24::24:

çek canım çek hadi halay başı sen ol ben yanındayım :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:64: Delilo delilo destaneee :)))

oyyy oyy oyyy haydi haydi hoppaaaa

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

sedgn hoş geldin kız haydi sende halaya oturmak yok öyle :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

okudukça gülmeye başladım :)) allah sizin iyiliğinizi versin beni güldürdünüz yaa oysa çok durgundum bugün

kız sen batını söyledinde ben yazmadım mı aşk olsun :20:

hepinize akşam evde cevap vereceğimm merak etmeyin :29:

:9:
Kız benim batı mı 3 şubat ya ama zaten regl olcam sonraki batımı o zaman söylerim..
Hem akşam ben giremiyorum bi kerem evimdeki paşam sevmez böyle :9:
Artık sabah işe koşa koşa gelip bakarım ona göre .. :34:

Ayağımı sürüdüm aylar önce buraya gelirkenn ondan ondan..
Gel canım benim.. Hoşgeldinnnn... :29::29:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz benim işlerim çıktı şansınıza işte daha sonra inşallah bol bol sohbet ederiz :29::29::29:

kızlar listemiz ilk sayfada oradan takip edebilirsiniz batlarınızı söylerseniz oraya kaydederim sizleri, tekrar söylüyorum başlığımızda süreklilik esastır :9:

ayy bir eektrik gitti geldi bir sürü sayfa anam nasıl yetişcem ben size
afyonlu vurucak ciddi bizi
benim ne batım belli ne bişiyim beni bir sonraki ay kaydedersin cnm

Canım ben 4 aylık evliyim 2 aralıkta kürtaj oldum kalp atışı oluşmadı.. İkinci adetimi bekliyorum onu da olayım başlicam korunmasız mik mik lere inşallah :8:

canım benim çok üzüldüm Allahım bi an önce hayırlısıyla kavuştursun seni bebişine...başla bakalım sabırsızız biraz sanırım :1::1::1::1:

kIZ NE TATLI OLMUŞ O KIYAMAMMMMMMMMMM

okudukça gülmeye başladım :)) allah sizin iyiliğinizi versin beni güldürdünüz yaa oysa çok durgundum bugün

Biz burda gebe haberi alınca halay çekiyoruz.. Mesela fundoşum cuma gübü test yapacak onu bekliyoruz halay provaları bile yaptıkk halay başı Benay yanı ben sona da sosyali attık :9::9:

Canım burda muhabbet dönmeye başladım mı yetişemiyorsun senin başın dönüp duruyor :9::9::35:

Ay sen çok yaşa e mi yaaa bugün tatlılık doruğundaydın heeeeeeeee akşama mik mik yap bari :1:

Valla sanki insanlığın doğduğu günden beri var kim buldu bilemedim :)

Henüz yardımcı talep etmedi canım :1:

ayyyy inşalllaah derdimiz kilo olsuunn :1::1::1: senin durumun ne canım sende hamile olmayı mı bekliyorsun

kız sen batını söyledinde ben yazmadım mı aşk olsun :20:

hepinize akşam evde cevap vereceğimm merak etmeyin :29:

:)))) onuda çağırırz :))

Sosyalllll duyrulur canım arkadaşları da ekle

Bat ı nızı felan da söylersiniz sosyal gelsin engiin bilgiyi ondan alın :D

Kız yapıyoruz mik mik i ama korumalı tabi ikinci adete kadar ambargo var ya diyorum ki beklemesem ne olur acaba şeytan aklımı çeliyor yumyumlarım da hazır bu aralar :9::9:

:9::9: Daha neler var :23:

yum yumlar hazırken bekleme ozaman canım benim ne olucak sanki olsa ne güzel olur hemmm :emir_bebek:

Fundoş işe cikti canmmm :9::9:
Yani işe cikti derkenn işi cikti :9::9::9:

Kiz biri bu topigin reklamini mi yapti masallah masallahh igne atsan yere dusmezz

Yelizimm başka topiğe de yazıyorum denizkabuğu arkadaşım beni burda görünce gelmiş o gelince hep beraber buraya dolduk :9::9:

Back
X