• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canımm yaaa sizz ne zaman halay çektiniizz ...denizkabuğu alıntı yapmıış oradan gördümm şimdii :9: güldüüm konuşmalarıı okuyor nasıll halay çekmeye ne zaman başladılar diye şaşırdımm , sedoşş oturma diyede yazmışsıınn :9::9: görmedim yoksa dururmuydum :60: çatlaklaar :60:

kIZ NE TATLI OLMUŞ O KIYAMAMMMMMMMMMM

Biz burda gebe haberi alınca halay çekiyoruz.. Mesela fundoşum cuma gübü test yapacak onu bekliyoruz halay provaları bile yaptıkk halay başı Benay yanı ben sona da sosyali attık :9::9:

Kığızzzz ikimiz ayrı cekelim halayı buralarin halayini bilmezlerr :9::9:
Buarada sen benim sorularima cevap vermedin hatirlatirim :20:

afyonlu bizi kesin zaten furacak:D:41::41::41::41::41::41::41:

canımm yaaa sizz ne zaman halay çektiniizz ...denizkabuğu alıntı yapmıış oradan gördümm şimdii :9: güldüüm konuşmalarıı okuyor nasıll halay çekmeye ne zaman başladılar diye şaşırdımm , sedoşş oturma diyede yazmışsıınn :9::9: görmedim yoksa dururmuydum :60: çatlaklaar :60:

oy bende halayı çok severım yazışmalarınızı baştan sona okuyorum hiç sıkılmadan sakıcası yoksa hoşuma gıden yerleri paylaşıp yorum yapçam başkanım:)))

yum yumlar hazırken bekleme ozaman canım benim ne olucak sanki olsa ne güzel olur hemmm :emir_bebek:

Ya işte heveslendirme kız beni akşam kocam der ne oldu sana :17:

Valal bi ara fundoşun cuma günü yapacağı test için prova yaptık :D

afyonlu bizi kesin zaten furacak:D:41::41::41::41::41::41::41:

Valla suçlu ben değilim ben oraya da yazıyom :9:

Bu kalabalıkta gözden kaçırmışımdır canım inan ki özür dilerim ne sordun?

Fundoş işe cikti canmmm :9::9:
Yani işe cikti derkenn işi cikti :9::9::9:

Kiz biri bu topigin reklamini mi yapti masallah masallahh igne atsan yere dusmezz

kıııız allah iyiliğini versin senn :60: bir kahkaha attım burda Allahtan kimse yok :60: :9::9:

evet işim vardı diyordu

anammmmm size yetişemiyom valla gülmekten çenem agrıdı:1::1::1::1::1::1::1::1:

Kizz demistim kii sen napiosun Erzurumda oralimisin

Fundoş işe cikti canmmm :9::9:
Yani işe cikti derkenn işi cikti :9::9::9:

Kiz biri bu topigin reklamini mi yapti masallah masallahh igne atsan yere dusmezz

yeloooooo:9: ayy cok guldummm:9:
fundos 5 gibi gelirim demisti.
bu arada yelizim sana yazamadim. bundan sonra yediklerime dikkat edecem. esimde aradi simdi.haftasonu tansiyon aleti alalim dedi. oda korkmus bayaa:1:babasindada yuksek tansiyon var. kac defa fenalasti adamcagiz...

Heveslen heveslen tatlım ya başla işte artık sen de çalışmalara:)

benim bat bugün, adette olmadım ama stres stres stresss :43::43::43::43::43::43:
inşallah gelmezler canım :16:
topik canlandi birden,masallah kizlarr:16:

sedom ara ara olmustu. ben cok sallamadim vala,kendiliginden gecti sonra. senin bebis anasini ozlemis:2:. benimki bugun elini kaldirdi:1: ilk defa bu kadar net gordum. 25 ocak gibi ikili teste gidecem cnm. senin tarih ne zamandi?

bu arada bebisler 11 haftalik kizlar. alinti yapmayi unuttum.

yerim onun elinii :emir_bebek:, o kadar net görünüyor mu, şimdiii daha çok heyecanlandım , ben iki haftada bir gidiyodum ya o yüzden özlemiştir :9: 23 ocakta çağırdı ama 29 ocakta giderim canım , kaç santim ayşemm onu çok merak ediyorum

bu arada ben 4 te çıkıyorum

Kizz demistim kii sen napiosun Erzurumda oralimisin

Ya 5-6 ay öncesinde istanbuldan geldim buraya okuılum var bitireyim diye eşimin memleketine de yakın normalde karadenizliyim canım..
Sen ne için Ağrıdasın oralı mısın?

Heveslen heveslen tatlım ya başla işte artık sen de çalışmalara:)

Kız mik mik e zorlama beni :D doktor ikinci adetten sonra dedi ben usluyum :1::1:

yeloooooo:9: ayy cok guldummm:9:
fundos 5 gibi gelirim demisti.
bu arada yelizim sana yazamadim. bundan sonra yediklerime dikkat edecem. esimde aradi simdi.haftasonu tansiyon aleti alalim dedi. oda korkmus bayaa:1:babasindada yuksek tansiyon var. kac defa fenalasti adamcagiz...

Evet canm almakta fayda var onemli bisey gercekten tansiyon
Benim babamda da varr evlerden uzak oyle tansiyon diyip geciolar ama okadar basit bisey degil
Ama sendeki farkli tabi gecici biseydir insallahh dikkat et kendinee tuz vs uzak durr

Back
X