- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
herkes benim gibi 30 unu beklemiyor demek ki![]()
Oyle deme kuzucum sen tas cikartrsn 20li yaslara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes benim gibi 30 unu beklemiyor demek ki![]()
Oyle deme kuzucum sen tas cikartrsn 20li yaslara![]()
bende çektirdim ama geciktirmedi :44: Eklendin listeye canım yakında isminin yanındaBu işareti koyacağız inşallah
![]()
evet canım 21 yaşımda evlendim sen kaç yaşındasın kuzu
bende şimdi anlamadım , gittiğinde bi sorsana eğer ters biri değilse doktorun klomen falan neden kullanmıyorum diye
ay ağzını yerim senın yoksa içine mi doğdu :))) hadi inşşallahh
kız doktorlar genelde 20 mm olursa çatlatma iğnesi veriyorlar sen takipte sorsana kaç mm oldu diye 20 nin üstü söylerse patlat bi iğne
geçmiş olsun canım, klomen veya çatlatma iğnesi kullanmadın mı kuzu:44:
ben şimdi bu gazla podyuma çıkarımsağol canım benim çok tatlısın
![]()
Cnm ben 26 yasindym
ya aslında netten çok araştırdım bazı şeyleri ögrendim soruyum diyorum sonrada sen benden iyimi bilecen derse diye biraz çekiniyorum çokda iyi bi doktor aslında ama tedavi şekli mi farklı bende bilemedm
bende çektirdim ama geciktirmedi :44: Eklendin listeye canım yakında isminin yanındaBu işareti koyacağız inşallah
![]()
zamanla beni tanırsın çok azdır karamsarlığa düştüğüm herşeyin bi çaresi var ben herkesin bebeklerine kavuşacağını biliyorum er yada geç gelecekler ondan içimdekini yazdım canım, karamsarlık yok bu başlıkta pozitif düşüneceğiz ki pozitif olsun herşey![]()
Ee tamam daaa saatini nerden bilcemm şu saatte vurul diolarmişyaa![]()
sormaktan hiç bir şey kaybetmezsin ki konuşmaya ben bi arkadaştan duydum böyle bi tedavi varmış diye girersen o arkasını getirir sen merak etme, çok bilmiş gibi davranma ama bazen ters tepebiliyor doktorlar![]()
at kendini podyuma canim
kuzum benim
inşşallah canım inşşallahh :)) sen ne kadarlık evlısın ve çalışmlar suruyor?? Malatyada mı yaşıyorsun galıba benim eşimin memleketi malatya ama ankarada dogup buyumuş
canım benim sende çok geç evlenmemişsin allah mutlu etsin inşh![]()
evet canım haklısın bide yumurta takibi felan yapılıyomuş diger sitede arkadaş söylemişti onuda yapmadı doktorum baana size yapıldımı öle bişey yada sizin tedaviniz nasıl oldu k.bakma çok soru sordum sanki
![]()
onuda araştırır buluruz sen yeterki istefundoşunki 23 mm olmuştu hemen vurdurmuştu doktor onu örnek alabiliriz kendimize :26:
bu ay benimde bebişim gelmezse yumurta takibi yaptıracağım , doktorum 3-4 ay dene olmazsa gel yumurta takibi yapalım dedi 5. ayımızı deniyoruz daha fazla gecikmek istemiyorum çünkü![]()
hee taşlasınlar beni değil mi
17 aylık evliyim canım mayıs ayında bi kürtajım var 3 ay korundum eylülde çalışmalara başladım bu 5. Ayımız , malatyalıyım ve malatyada yaşıyorum canım![]()
Evet cnmm flort uzayinca evlenelm dedikteşekkür ederim cnm Rabbim hepimizin evine huzurlar mutluluklar bebisler versin
Yok domates atarlarhee taşlasınlar beni değil mi
17 aylık evliyim canım mayıs ayında bi kürtajım var 3 ay korundum eylülde çalışmalara başladım bu 5. ayımız , Malatyalıyım ve malatyada yaşıyorum canım![]()