- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
canım aramızda yumurta takibi yaptıran varmı![]()
Bana mi sordun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aramızda yumurta takibi yaptıran varmı![]()
Bana mi sordun cnm
yok aslında genel olarak sormuştum canım ama sadece ikimiz varız sanırım![]()
yok aslında genel olarak sormuştum canım ama sadece ikimiz varız sanırım![]()
Evet cnm kizlar isten yeni cikiyolr ya anca eve gidip yeemek fln ama gelirler biraz daha gecsinbenimde çıkmam lazim aslinda yemek yapicm cnm grss tekrar artik burdasin sanirim
![]()
![]()
evet canım inşallh ama diger sitem var ordada arkdşlarm var arada ordada oluyrm ama görüşürüz inşallah öptm aeol![]()
hayırlısı olsun hakkımızda sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin
canooooo inşallah 5. ayımızda gebe kaldım diyecennnnn![]()
Cnm bmm baya olmuss tez zamanda gelsin nazli kuzu![]()
canımmm yumurtladığını nasıl hissediyorsun ben ov. testi kullanıyorum bugun 15. günüm ama haala kalın çizgiyi göremedim :))) çıldırmk üzereym
sedoş bi şey yazmış mı iyimiymiş :26:
Selamlaaaarrrr
Anlaşilan bugun forumcak moraller yerde.Ben de cok berbat bi gece gecirdimm bi sebebi de yokk ilac mi beni etkiledi anlamadim buhranlar geciriyorum yaa aglama krizleri falan
Benayım gelmiş geçmiş olsun Allah saglik sihhat versin babacigina babalar candır
Aysemm gecmis olsunn tansiyon cokk onemlii takip et mutlaka kendine de dikkat et bebegimize deeee![]()
fundoşuuuumm, benim bitanemm![]()
:103:![]()
Fundoş işe cikti canmmm
Yani işe cikti derkenn işi cikti
Kiz biri bu topigin reklamini mi yapti masallah masallahh igne atsan yere dusmezz
Bence hala okuyor :))
Çorba yapcaktım bi bakim vakit var dedim anaaaaa 15 sayfaaaa sonları geçtim artık baydııı
eşim aradı gelmiş bileee saat kaç olmuşşşş
sedo yazmadı kocası geç geliyoduuu onun telden yazcakkkk![]()
Yuhhh beeeeebu ne laaaaaa
kız yelo beni dövüyodunuz bu ilaç adamı sıyırtıyo nağbeeer
sedommmmmm
işe çıkmakmııııııiğrençtiiiii tek güzel yanı dönüşte eve attılar eee çok yoruldum normal
![]()
yazarsa bize haber ver kuzumerak ettik
![]()