• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yok aslında genel olarak sormuştum canım ama sadece ikimiz varız sanırım:50:

Evet cnm kizlar isten yeni cikiyolr ya anca eve gidip yeemek fln ama gelirler biraz daha gecsin :16: benimde çıkmam lazim aslinda yemek yapicm cnm grss tekrar artik burdasin sanirim :16: :71:

hayırlısı olsun hakkımızda sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin

yaş 32 canım 17 aylık evliyim 1 kürtajım var mayıs ayında 5 aydır deniyoruz gelen giden olmadı daha :50:

canooooo inşallah 5. ayımızda gebe kaldım diyecennnnn :7:

cancağızımmm öyle mi dersin inşallah gülom Rabbim ağzından işitsin sonra sende arkamdan gel:29:

Cnm bmm baya olmuss tez zamanda gelsin nazli kuzu :16:

amin cümlemizin canımm:16:

canımmm yumurtladığını nasıl hissediyorsun ben ov. testi kullanıyorum bugun 15. günüm ama haala kalın çizgiyi göremedim :))) çıldırmk üzereym

ovu testlerinde illa ki kop koyu göreceksin diye bir şey yok canım, takip edeceksin koyuluğun pik yaptığı dönemi baz alacaksın kendine:34:

Hahh fundoss gelmiss yanlis sayfaya mi baktim acaba demee bugun topik istilaya ugradi :9:

biliyorum şimdi kafanda deli sorular var acaba ne olacak acaba erken doğum mu diye benden sana naçizane tavsiye hamileliğin tadını çıkar bol bol dua et sonuçta Rabbim nasıl demişse öyle olacak, ama benim içim ferah hiç bir şey olmayacak ne bebişine ne sana bugün sana çok yazamadım o hengamede kusura bakma lütfen canım benim iyi ki varsınn ve çok iyi olacaksın:29::54:

Selamlaaaarrrr
Anlaşilan bugun forumcak moraller yerde.Ben de cok berbat bi gece gecirdimm bi sebebi de yokk ilac mi beni etkiledi anlamadim buhranlar geciriyorum yaa aglama krizleri falan

Benayım gelmiş geçmiş olsun Allah saglik sihhat versin babacigina babalar candır :16:

Aysemm gecmis olsunn tansiyon cokk onemlii takip et mutlaka kendine de dikkat et bebegimize deeee :16::16:

fundoşuuuumm, benim bitanemm :29:

:103: :70:

Fundoş işe cikti canmmm :9::9:
Yani işe cikti derkenn işi cikti :9::9::9:

Kiz biri bu topigin reklamini mi yapti masallah masallahh igne atsan yere dusmezz

Yuhhh beeeee:53: bu ne laaaaaa:53:
kız yelo beni dövüyodunuz bu ilaç adamı sıyırtıyo nağbeeer:9:

sedommmmmm:29:

işe çıkmakmıııııı:9::9: iğrençtiiiii tek güzel yanı dönüşte eve attılar eee çok yoruldum normal :60:

Çorba yapcaktım bi bakim vakit var dedim anaaaaa 15 sayfaaaa sonları geçtim artık baydııı:53:
eşim aradı gelmiş bileee saat kaç olmuşşşş:22:

sedo yazmadı kocası geç geliyoduuu onun telden yazcakkkk:31:

koomikcocuksimiles36td9.gif

:29::29::29:

Yuhhh beeeee:53: bu ne laaaaaa:53:
kız yelo beni dövüyodunuz bu ilaç adamı sıyırtıyo nağbeeer:9:

sedommmmmm:29:

işe çıkmakmıııııı:9::9: iğrençtiiiii tek güzel yanı dönüşte eve attılar eee çok yoruldum normal :60:

Ahh canm beniimmmm kığızzz yoklugun cok belli oluyo haa

Hakkaten kiz ben ayni adet olmadan 1 gun once ve adetin ilk gunu olan tum sendromlari yaşiyorumm bi sinirr bi gerginlikk

Bi kitap okuyorum İngiltere kralı 8. Henry nin karisi Aragonlu katherine hayatini anlatiyor.İlk evlendigi prens arthur öldü dün gece aniden :53: nedense ben cok etkilendim yani onun agzindan o kaybi anlatişi okadar etkileyiciydi ki kizlarr okusaniz siz de aglardiniz yanii
Neyse sonra beni bi aglama tuttuu yemin ediyorum sabah 5 te lavaboya gittim gözler dudaklar yüz balon gibi olmuss ay nasil icli icli agladim bide kocam bana seni psikologa goturecem dedi :52::52::52:

Hemen yazarım kızzzzz

Kızlar bugün yolda çok sarsıldım yanlarım belim ağrıyo bide göbişli titimin:9: tam ortasında iğne batması oluyooo durup durupp

Back
X