• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

O tabidigi ben olmiyim kiz ogluma oyle gebe kalmistim ben :) aaahh simdi araki 2. Yi bulasinnn 10 haftaluk kalbi durdu melegimin ogkum abi olma hayallerinde gecen tine akluna dusmus bana aynen sole dedi anne Allah bana kardes yaratirsa bu sefer olnezse dogurmana izin verirse onu cok sevicem :(( kendomi bazen cok kotu hissediyorum haberlerde 3 cocuk annesi diyodu oglum diyo oooo 3 cocuk mu tabi anasi 2. yi doguramadi daha sasiriyo cocuk...bigunde bana diyo bak kadin bebek dogurmus sen bi cocugu doguramadin diye insallah Rabbim saglikli bir kardes nasip eder ben 2. Bebekte anladim oglumun nasil bir mucize pldugunu Rabbum kimseyi evlad hasretiyle sinamasin kimsenin kucagini bos koymasin oglum en buyuk tesellim ama oda kardes istiyor keske elimde olsa ama degil iste dilerim Rabbim dualarimizikabul eder

Bilmem olabilir:1:

Allah gonlune gore versin canim. Oglusuna kardes gelir hemen ins. Sen icini ferah tut. Ikinci biraz nazli ve zamanini beklior demekki:16:

ayyyy ağzını şapurtata şapurtata yemek yiyenlerden nefret ediyorum herifin biri burda bizimkilerden birini bekliyo fıstık mıstık yiyo bi iğrenç offf ağlıycam sinirdennnnn :14::14::14:
çok gerginimmmmm

Oyyyy annemmmmmmmmmmmmmm kız sakin ol.. O da nasıl bi insan o ne biçim davranış La have çek boşver balım ya :15:

ayyyy ağzını şapurtata şapurtata yemek yiyenlerden nefret ediyorum herifin biri burda bizimkilerden birini bekliyo fıstık mıstık yiyo bi iğrenç offf ağlıycam sinirdennnnn :14::14::14:
çok gerginimmmmm

Ay bende oyle insanlarin agzina vurasim geluyor. Cik cnm sen ordan baska yere git. Bi lavoboya git yuzunu yika gel.

ayşemmm kız bi bizimki yanlışlıkla olmuyor:1:
bafs32 pıhtıdaşım benim hoş geldin:29:
fundoş yaptığın testlerin fotoğraflarını buraya atıyorsun bakıyoruz:32:

periiii kızzz siz hangi bakanlığa bağlısınız bu haritaları hangi bakanlık düzenliyor bilirsin sen :52:

periiii kızzz siz hangi bakanlığa bağlısınız bu haritaları hangi bakanlık düzenliyor bilirsin sen :52:

Canımmm ben Elektrik kurumundayım TEİAŞ... Bu kurumun kamulaştırma servisindeyim.. :51::9:

günaydın bacılarım ben anca uyandım kahvaltı yaptım

sosyalim imza atmaya geldim :9:

Yok kiz bizde nerde o sans:1:

Sedo geldiii:21: sedo nssilsin. Dun nasil gecti yavrum.bebis mesaj gonderdi mi:1:

Canımmm ben Elektrik kurumundayım TEİAŞ... Bu kurumun kamulaştırma servisindeyim.. :51::9:
Bana bu haritLarla ilgilenen bakanlik lazim canim
günaydın bacılarım ben anca uyandım kahvaltı yaptım

sosyalim imza atmaya geldim :9:
ooooo gunaydin biz gunun yarisini devirdik kiz
Ooohhhhhhh yaaaaaaaaaaaaa... Hoşgeldinnn tünaydın canım :)
İmza saati geçti devamsızlığa yazıldın yarım gün :9:
bu seferlik af ciksin ama
Yok kiz bizde nerde o sans:1:

Sedo geldiii:21: sedo nssilsin. Dun nasil gecti yavrum.bebis mesaj gonderdi mi:1:
Sorma ayse yinede hayirlisi

yine yetişemedim desene neyse yarım gün yarım gündür:9:
Yok yok yerine gecebilirsin

Son düzenleme:
ben öğleden sonra çok gelemeyeceğim işlerim var çok kaynatmayın haa sonra oku yorum yap derken dizden düşüyorum :6::6::6::27::27::27: bi de psikopat oluyorum :37:

Bana bu haritLarla ilgilenen bakanlik lazim canim

ooooo gunaydin biz gunun yarisini devirdik kiz

bu seferlik af ciksin ama

Sorma ayse yinede hayirlisi

Yok yok yerine gecebilirsin

Canım benim bildiğim Türkiyedeki haritaların heppsiyle ilgilenen Ankara da sadece var "Harita Genel Komutanlığı".. Bahsettiğin buysa balım

bende kapılarımı silicem :6: haftaya okullar tatile girince annem gelicek evi yağ dök bal yala yapmam lazım :9:

:7:

Tamam sosyalimm. Bende birazdan gidecem gerci. Annem gelecek. Yemek falan hazirlayacaz;)

tamam canım :29::29: kolay gelsin

Kız sen beni sınava mı çektin nedir :D :9:

ya yok bugünlerde coğrafi işaretler haritası lazımda bana nerden bulacağımı bilemedim araştırmayada üşendim :17: yoksa sınav falan yokk yani :9:

bende kapılarımı silicem :6: haftaya okullar tatile girince annem gelicek evi yağ dök bal yala yapmam lazım :9:

sana da kolay gelsin yavaş yavaş üşütmeden yap bakalımm

anammmm işe geç kaldımm haydi görüşürüz :52::52::52:

Back
X