Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yelomm gelmişşşşş :124: :119:
yelizden şüpheliyim biraz![]()
Kizlar ben cikayim opuyorum hepinizi![]()
Kığızlaaaarrrrrrrrrrr
Ben hicc iyi degilimmm deliriyorum galibaaa
Bu ilaci birdaha kullanmak istemiyirum cocuk yapmaya calisirken cocuklarimin sinir hastasi bi anneleri olsun istemiyorum
Anami aglatti yemin ederim yaa uykumda bile buhranlar geciriyorum adam beni uykumdan uyandirdi diye sabah resmen evden kovmuşum haberim yok![]()
Naber kığızzzzz civcivlerin naapiyooooo
Sedomm bi olsun daa çatir çatir dogururuz evel allah :) sosyale bakma senn
![]()
evetttttttt bebişş yapıyoooo
tamammm akşam yapicimmmmmm:18:
offf çok zor sedoşummmm bu doktor işleri yaaaa inşallah iyi bir doktor ve hastane bulursunnn
gerçekten çok para tuzağı bu işletmeler çok
ayy twinim öle valla bu sabahta dolmuşa doğru yürüyorum bizim orda villalar var onların arasından geçiyorum in cin top oynuyo bi dönüp bakıyom arkama sonra hızlaaaa yürüyorum çok tırsağım ben akşamda siteye girip anahtarı takıp kapıyı açana kadar sanki aşağıdan biri çıkıcakkk :18: biraz deliyim![]()
kız tesadüfen kasden değillllll bebiş oluşumunu izliyodum oluştuktan sonra karnına nasıl ortada duruyo hani yumurta kenarda yaa onu izlemek istedim anaaa bi baktım hele bi bakim dedim şok oldummmmmm
bide bebişi almış kucağına kanlar var altta dr. dikiyorrrrr o gülüyo bebeğe bakıp açmış bacakları offffffffff bi kötü oldummmm
yelizden şüpheliyim biraz![]()
![]()
Kizlar ben cikayim opuyorum hepinizi![]()
haydi selametle kuzu görüşürz
kaç gün daha içeceksin bu ilacı
oraya gelirim kız berbaber doğuma alırlar bizi aşk olsun yelizimmmmmmmmmm![]()
Kığızlaaaarrrrrrrrrrr
Ben hicc iyi degilimmm deliriyorum galibaaa
Bu ilaci birdaha kullanmak istemiyirum cocuk yapmaya calisirken cocuklarimin sinir hastasi bi anneleri olsun istemiyorum
Anami aglatti yemin ederim yaa uykumda bile buhranlar geciriyorum adam beni uykumdan uyandirdi diye sabah resmen evden kovmuşum haberim yok![]()
![]()
sabah saatlerinde yapılmaz canım bu test çünkü sabah saatlerinde lh çok düşüktür kanımızda akşam yapmak daha mantıklı
aynı yerde olsaydık ben size cesaret verirdim kızzzz
pıhtıdasım karamsarlık yok beraber hamile kalıp beraber başlayacağız iğneye![]()
Canımmmmm yakından tanımak derken neleri merak ediyorsan tanıman için sor hemencecik söylerim :)
Kizlar yazamiorum ama gozum sizde. fundos kiz simdi test alma imkanin yok mu kizz.
Bu arada sedo soyledigin seylere katiliorummm
Yelo hosgeldinn yavrummm
artık izlemem diyorum ama anlatışınla sen resmen yaşatıyorsun![]()
neee bebiş pandik mi atıyor sanaa![]()
fundoş kız bende evde öyleyimm , mutfaktan salona doğru sanki arkamdan bir şey beni kovalıyormuş gibi koşuyorum ama bazen oluyor aklıma bir şey takıldıysa korkunç şeyler...eşim ne oldu diye sorar assla anlatmam çünkü anlatınca daha da çok korkuyorum , başka bir gün söylerim o gün ne olduğunu, ilginç korkularım var...beni kalpten götürür , eşim diyor ki bebiş olunca geçer valla inşallah geçer... :18:
Kizlar yazamiorum ama gozum sizde. fundos kiz simdi test alma imkanin yok mu kizz.
Bu arada sedo soyledigin seylere katiliorummm
Yelo hosgeldinn yavrummm
he kızzzz ondan demekkkkk bende çalışmaya bile adapte olamadım eşimde hatta bence olmadı deyip durdu çok zorlandım çünkü çok gerildim ben bu ilacı kullanırken
bide topluca dövüyodunuz beniiiii nasılmışşşş
bide ben sırılsıklam kalktım kız 2-3 sefer pijama değiştirdim saç baş ıslak çok stresli uyurken ayyyy
neyseki bitti canım iki gün ara sonra hooopppp kontroll haa senin kontrolde muammaydı yaaa ptesi gidecen demiii
ayy yumurtaların gelişsinde boşverrrr
civcivler miii![]()
Sosyalim dün gece sonuncusunu ictim inanin ki abartmiyorum bu ilac beni mahvetti eşim de farkinda hatta ona kalsa coktan birakmistim
He kığızzzzz her iddiasina girerim ki ben dogumda bagirmam bilee.Kiz ben cok ketum biriyimm hayatta kimse benim
Bi ortamda kendimi saldığımı kontrolumu kaybettigimi gormez yani canım da yansa,yangın da ciksa ben hep sogukkanliyimdir
Ama gel gör ki sözkonusu karanlik ve elektrik kesilme ihtimaliyse ozaman başkaaa![]()
tmm cnm o zaman iş dönüşü yapayım şu ateşi de birlikte takip edicem
zamanla konuştukça oluur pericanımm , vakit geçirmemizz lazımm başbaşaa, seni öpmem lazımm
biz artık dört gözlüyüz ayşemm
benimde yığılmış bir sürü evraklarımm elim varmıyor hiçç 24 üne kadar hepsini girmem lazımm :95:
Kigiiizzzzz ne testiii fundosssss![]()