• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kığızlaaaarrrrrrrrrrr
Ben hicc iyi degilimmm deliriyorum galibaaa :53::53::53:
Bu ilaci birdaha kullanmak istemiyirum cocuk yapmaya calisirken cocuklarimin sinir hastasi bi anneleri olsun istemiyorum
Anami aglatti yemin ederim yaa uykumda bile buhranlar geciriyorum adam beni uykumdan uyandirdi diye sabah resmen evden kovmuşum haberim yok :53::53:

Kizlar ben cikayim opuyorum hepinizi :16:

haydi selametle kuzu görüşürz :3::3::3:

Kığızlaaaarrrrrrrrrrr
Bu ilaci birdaha kullanmak istemiyirum cocuk yapmaya calisirken cocuklarimin sinir hastasi bi anneleri olsun istemiyorum
Anami aglatti yemin ederim yaa uykumda bile buhranlar geciriyorum adam beni uykumdan uyandirdi diye sabah resmen evden kovmuşum haberim yok :53::53:

:53::53::53: kaç gün daha içeceksin bu ilacı

evetttttttt bebişş yapıyoooo :33:

tamammm akşam yapicimmmmmm:18:

offf çok zor sedoşummmm bu doktor işleri yaaaa inşallah iyi bir doktor ve hastane bulursunnn
gerçekten çok para tuzağı bu işletmeler çok

ayy twinim öle valla bu sabahta dolmuşa doğru yürüyorum bizim orda villalar var onların arasından geçiyorum in cin top oynuyo bi dönüp bakıyom arkama sonra hızlaaaa yürüyorum çok tırsağım ben akşamda siteye girip anahtarı takıp kapıyı açana kadar sanki aşağıdan biri çıkıcakkk :18: biraz deliyim :17:

:9::9::9::9: kız tesadüfen kasden değillllll bebiş oluşumunu izliyodum oluştuktan sonra karnına nasıl ortada duruyo hani yumurta kenarda yaa onu izlemek istedim anaaa bi baktım hele bi bakim dedim şok oldummmmmm
bide bebişi almış kucağına kanlar var altta dr. dikiyorrrrr o gülüyo bebeğe bakıp açmış bacakları offffffffff bi kötü oldummmm

artık izlemem diyorum ama anlatışınla sen resmen yaşatıyorsun :9:

neee bebiş pandik mi atıyor sanaa :60:

fundoş kız bende evde öyleyimm , mutfaktan salona doğru sanki arkamdan bir şey beni kovalıyormuş gibi koşuyorum ama bazen oluyor aklıma bir şey takıldıysa korkunç şeyler...eşim ne oldu diye sorar assla anlatmam çünkü anlatınca daha da çok korkuyorum , başka bir gün söylerim o gün ne olduğunu, ilginç korkularım var...beni kalpten götürür , eşim diyor ki bebiş olunca geçer valla inşallah geçer... :18:

Kizlar yazamiorum ama gozum sizde. fundos kiz simdi test alma imkanin yok mu kizz.
Bu arada sedo soyledigin seylere katiliorummm:1:
Yelo hosgeldinn yavrummm

haydi selametle kuzu görüşürz :3::3::3:

:53::53::53: kaç gün daha içeceksin bu ilacı

oraya gelirim kız berbaber doğuma alırlar bizi aşk olsun yelizimmmmmmmmmm :29::29:

Sosyalim dün gece sonuncusunu ictim inanin ki abartmiyorum bu ilac beni mahvetti eşim de farkinda hatta ona kalsa coktan birakmistim

He kığızzzzz her iddiasina girerim ki ben dogumda bagirmam bilee.Kiz ben cok ketum biriyimm hayatta kimse benim
Bi ortamda kendimi saldığımı kontrolumu kaybettigimi gormez yani canım da yansa,yangın da ciksa ben hep sogukkanliyimdir
Ama gel gör ki sözkonusu karanlik ve elektrik kesilme ihtimaliyse ozaman başkaaa :53:

Kığızlaaaarrrrrrrrrrr

Naber kığızzzzz civcivlerin naapiyooooo :53:

Sedomm bi olsun daa çatir çatir dogururuz evel allah :) sosyale bakma senn
:19:

he kızzzz ondan demekkkkk bende çalışmaya bile adapte olamadım eşimde hatta bence olmadı deyip durdu çok zorlandım çünkü çok gerildim ben bu ilacı kullanırken :38:
bide topluca dövüyodunuz beniiiii nasılmışşşş :19:
bide ben sırılsıklam kalktım kız 2-3 sefer pijama değiştirdim saç baş ıslak çok stresli uyurken ayyyy
neyseki bitti canım iki gün ara sonra hooopppp kontroll haa senin kontrolde muammaydı yaaa ptesi gidecen demiii
ayy yumurtaların gelişsinde boşverrrr

civcivler miii :9::9:

sabah saatlerinde yapılmaz canım bu test çünkü sabah saatlerinde lh çok düşüktür kanımızda akşam yapmak daha mantıklı

aynı yerde olsaydık ben size cesaret verirdim kızzzz :29:

pıhtıdasım karamsarlık yok beraber hamile kalıp beraber başlayacağız iğneye :29:

tmm cnm o zaman iş dönüşü yapayım şu ateşi de birlikte takip edicem

Canımmmmm yakından tanımak derken neleri merak ediyorsan tanıman için sor hemencecik söylerim :)

zamanla konuştukça oluur pericanımm , vakit geçirmemizz lazımm başbaşaa, seni öpmem lazımm :9::9::9:

Kizlar yazamiorum ama gozum sizde. fundos kiz simdi test alma imkanin yok mu kizz.
Yelo hosgeldinn yavrummm

biz artık dört gözlüyüz ayşemm :9:

benimde yığılmış bir sürü evraklarımm elim varmıyor hiçç 24 üne kadar hepsini girmem lazımm :95:

artık izlemem diyorum ama anlatışınla sen resmen yaşatıyorsun :9:

neee bebiş pandik mi atıyor sanaa :60:

fundoş kız bende evde öyleyimm , mutfaktan salona doğru sanki arkamdan bir şey beni kovalıyormuş gibi koşuyorum ama bazen oluyor aklıma bir şey takıldıysa korkunç şeyler...eşim ne oldu diye sorar assla anlatmam çünkü anlatınca daha da çok korkuyorum , başka bir gün söylerim o gün ne olduğunu, ilginç korkularım var...beni kalpten götürür , eşim diyor ki bebiş olunca geçer valla inşallah geçer... :18:

Yelo hosgeldinn yavrummm

:9::9::9::9:

kız çok kötü yaa ölede bende eşim karanlıkta gidiyo geri yatağa girince uyuyamıyorum sanki kapıyı açacak biri gircek cama vurcak biri filan offff hastalık yaaa :1:

ayşemmmm alırımda şimdi yapamammm giderken alır hemen akşam yaparımmmm eve gidinceeee :18:

he kızzzz ondan demekkkkk bende çalışmaya bile adapte olamadım eşimde hatta bence olmadı deyip durdu çok zorlandım çünkü çok gerildim ben bu ilacı kullanırken :38:
bide topluca dövüyodunuz beniiiii nasılmışşşş :19:
bide ben sırılsıklam kalktım kız 2-3 sefer pijama değiştirdim saç baş ıslak çok stresli uyurken ayyyy
neyseki bitti canım iki gün ara sonra hooopppp kontroll haa senin kontrolde muammaydı yaaa ptesi gidecen demiii
ayy yumurtaların gelişsinde boşverrrr

civcivler miii :9::9:

Hahhh evet evett gece su icinde kaliyorum bide o yastigin icinde sanki ateş yaniyo yani ensemi nasıl yakıyo kan ter icinde kaliyorum gece.Gunduz de ayri sicak basiyo :53:

Sosyalim dün gece sonuncusunu ictim inanin ki abartmiyorum bu ilac beni mahvetti eşim de farkinda hatta ona kalsa coktan birakmistim

He kığızzzzz her iddiasina girerim ki ben dogumda bagirmam bilee.Kiz ben cok ketum biriyimm hayatta kimse benim
Bi ortamda kendimi saldığımı kontrolumu kaybettigimi gormez yani canım da yansa,yangın da ciksa ben hep sogukkanliyimdir
Ama gel gör ki sözkonusu karanlik ve elektrik kesilme ihtimaliyse ozaman başkaaa :53:

hadi gözün aydın ilaçlar bitmiş , inşallah bebişin bu ay gelir yelizim bi daha ne ilaç derdin olur ne şu derdin ne bu derdin

tmm cnm o zaman iş dönüşü yapayım şu ateşi de birlikte takip edicem

tamam canım

zamanla konuştukça oluur pericanımm , vakit geçirmemizz lazımm başbaşaa, seni öpmem lazımm :9::9::9:

biz artık dört gözlüyüz ayşemm :9:

benimde yığılmış bir sürü evraklarımm elim varmıyor hiçç 24 üne kadar hepsini girmem lazımm :95:

benim pazartesi kızzz hiç yapasım yok :18: müdür öpecek beni :27::27::27:

Back
X