• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ne güzeel , bebişiniz aslan veya yengeç olacak :8:

benay da terazi ,

herşeyin en güzeline düşkün ve çoook iyi niyetli olurlar, duygusal çabuk kırılabilirler

hiç terazi yok yakınımda bolca aslan yengeç ve boğa var :9:

Aysemm bol bol icmen lazim amaaa bak doktoru kardesime gunde en az 3 litre su ic demiss :20:

kııız özledin mii yoksaa sendee :60: :60:

evet bendeee çok güzel yazışmalarmış baktımda ooof offfff
5 gün full ve jelle :44: bende öle yapmıştımmmm :5:
jeli tekrarmı devreye soksammm sormadın demiiii :53: :22:
jelsiz sanki kasıyom aklımda ya hep offf

Tamam kizlar su icecem bundan sonra sozzz:34:

Sedom ozledin mi derkenn:1: anladigim konu mu:9:

Jeli soracam fundam bu sefer. Hatta not alayimm.
Markete gittim o yuzden yazamadimm kizlar.

benay da terazi ,

herşeyin en güzeline düşkün ve çoook iyi niyetli olurlar, duygusal çabuk kırılabilirler

evet canım bebişimiz aslan mı yengeç mi olacak bekleyip görecez artık evet benay da terazi söylemişti :34:

Tamam kizlar su icecem bundan sonra sozzz:34:

Sedom ozledin mi derkenn:1: anladigim konu mu:9:

Jeli soracam fundam bu sefer. Hatta not alayimm.
Markete gittim o yuzden yazamadimm kizlar.

eveet :93: :60:
hiç terazi yok yakınımda bolca aslan yengeç ve boğa var :9:

boğalarda çok güçlü olurlar , başarırlar herşeyi ,

hatta bazı tanıdıklarım çoook fenaalar

kızlarrrr nağpıyonuz nasılsınız selam sabah yokmuuuu:14::14::14::14::14:

Selamm canım kırılma hemen ;)

benay da terazi ,

Aynen bende teraziyim evet söylediklerini aynen taşıyorum canım.. Çok çabuk ağlıyorum bide :1:

yokkkk gızzzz kırılmıyommmm bende balık burcuyummm bu arada :46::46::46::46::46:

Balık burcusun ve kırılmıyosunn hayatta inanmam :9:
Şu fani ömrümde balik burcundan cektigimi kimseden cekmedimmm zaten başak burcunun kolay anlaşamayacagi bi burc biri cok duygusal digeri duygusalliktan uzak biraz odun :9:

Şu fani ömrümde balik burcundan cektigimi kimseden cekmedimmm zaten başak burcunun kolay anlaşamayacagi bi burc biri cok duygusal digeri duygusalliktan uzak biraz odun :9:

evet ya çokkk duygusala baglarım ama çokda merahametli iyi kalplidir balık burcu kuzummm benimmm:16::16::16::16::16:

eveet :93: :60:

boğalarda çok güçlü olurlar , başarırlar herşeyi ,

hatta bazı tanıdıklarım çoook fenaalar

ozlemedim desem yalan olur:9:

sizde o durumlar nasil:17: :9::9:

annemle ablam boğa çok akıllılar maşallaaaah :1:
ayşemmmm seni seniiiiiiii :1:
yalnız benim acaip regl sancılarım başladııııı erken mi gelcek ne her an olacak gibiyim sürekli wc gidiyorum

yelo , başaksın hee , evet başak burçları balık burçlarını hiç sevmez ablamdan bilirim :9:

ama sen iyi birini beğenip evlenmişsin :1: çok zor beğenirsiniz , ablam hala bekar da
liseden bir arkadaşım vardı yakışıklı olmayan biri kendine teklif etti diye ağlamıştıı :9:

Back
X