• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

annemle ablam boğa çok akıllılar maşallaaaah :1:
ayşemmmm seni seniiiiiiii :1:
yalnız benim acaip regl sancılarım başladııııı erken mi gelcek ne her an olacak gibiyim sürekli wc gidiyorum

yaa utandimmm:17:
kizlar ben annemdeyimmm tatli hazirlayacaz. aksama misafirler gelecekte.tatlinin ismini soylemiorumm:9:

bu arada fundos dun kisir yaptik. biraz cok yapmisiz,benim ac gozlulugum yuzunden:9: annem bugunde bunu bitireceksin dedi:9:

yelo , başaksın hee , evet başak burçları balık burçlarını hiç sevmez ablamdan bilirim :9:

ama sen iyi birini beğenip evlenmişsin :1: çok zor beğenirsiniz , ablam hala bekar da
liseden bir arkadaşım vardı yakışıklı olmayan biri kendine teklif etti diye ağlamıştıı :9:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:ama ben seviyommm kızzz siziiiii:16::16::16::16::16::16::16:

Aysemm bol bol icmen lazim amaaa bak doktoru kardesime gunde en az 3 litre su ic demiss :20:

kııız özledin mii yoksaa sendee :60: :60:

evet bendeee çok güzel yazışmalarmış baktımda ooof offfff
5 gün full ve jelle :44: bende öle yapmıştımmmm :5:
jeli tekrarmı devreye soksammm sormadın demiiii :53: :22:
jelsiz sanki kasıyom aklımda ya hep offf

:29:hemen gel fundoşumm Silivri yakın size

:121: bilmiyorum :93: anladın değil mii :60:

ya siz :17:

Eger bilmiyorum hayirsa bende bilmiyorumm:60::60:

2.5 yıllık evliyim canım
24 nisanda 3 sene olacak inşallah ama yaklaşık 1 senedir bebek istiyoruz rabbimden canım sen peki

ben 4,5 senedir evliyim canım, 24 mayısta 5 sene olacak :9: 11 haftalık hamileyim , dilerim tez zamanda sizde kavuşursunuz miniklerinizee:16:

allah mutlu etsin canım fundoşş beni dün kandırdı ikizim var diye:1::1::1: sende kandırmıyosan allah kucagına almayı nasip etsin diyeyim kuzum

:10: cadı fundoooşş oku okuu bakk senin yüzünden bize de inanmıyorlar :4: :9::9:

yok bitanemm vallahi doğru , aminn hepizinn inşallah :16: :9::9:

Back
X