• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canlarımm ben geldimm küçük kaçamak
kimler varki doğru zamanda mı geldim :1:
bugün raporumun son günüydü çok hüzünlüyüm :6::6:

evet canım bende hamilelik düşünmeye başladığım 2-3 ay öncesinden kullanmaya başlamıştım , hamile kaldığında belirli bir süre kullanıyorsun 2. ayına kadar sonra dr. bırak diyor...şimdi kullanmıyorum , ben hiç dr. danışmadan eczaneden almıştım , bence sende hemen başla regl olman kullanmana engel değil , vitamin ilacı zaten :34:

tamam canım tşk ederim yardımcı oldugun için:16:

bende iyiyim canom , Allah iyilik versin :16:

Hep iyi ol :29: oğluşumuz nasıll :emir_bebek::nazar: gittin mi dr.a

oğluşumuz iyii doktorumuz değişti ya bütün testleri yeniden yaptı vitamin verecekmiş sonucuna göre
ikili testimizi de yaptırdık artık bir ay çağırmaz heralde, ayrıca bu ultrasonda cinsiyeti de görünmedi kötüymüş ultrasonu daha detaylı olanlarda gözükebilir dedi
sedom senin randevu ne zamana sizinde belli olur bidahaki kontrolde :16:
:9::9::9: yaaaa bu minik ne zaman gelcekte beeeen :10:
bıktımmmmmmmmmmmm :47:

fundoşum niye bu kadar sinirlisin ne olduu :53:

oğluşumuz iyii doktorumuz değişti ya bütün testleri yeniden yaptı vitamin verecekmiş sonucuna göre
ikili testimizi de yaptırdık artık bir ay çağırmaz heralde, ayrıca bu ultrasonda cinsiyeti de görünmedi kötüymüş ultrasonu daha detaylı olanlarda gözükebilir dedi

canımm çok sevindimmmmm maşallaah :nazar:
lizom bıktım bu işten çok soğudum artık nefes almak istiyoruuuum hamile kalcamı bilsem 2 ay içi,nde
çıkacam işten amaaaa işteeee oooooffffff ben istedikçe zorlaşıyor herşey

maşallah canım :nazar: 28 ocakta ayşem gidiyor 29 ocakta da ben gidicem ayarlamaya çalışıyorum :9: cinsiyetini saklamazlarsa öğrenebiliriiizz inşallah :16:

canım ben çıkıyorum senii çook öpüyorum ikinizin de iyi olmasına çok sevindim :109:

iyi akşamlaaar kızlaar öptüm hepinizii :16: :3:

dilerimm kısa süredee balımm :13:

yine kızdırmışlar seni , evdemisinn işyerindemii

benim de saatim geldi ufaktan ufaktan toparlanayım :38:

rica ederim canım ne demek ,bir şey yapmadım ki :87:

bende gidiyom işteyimmmmm
çok acıktımmmmmmm gözlerim karardı açlıktan :9:

lizommmm çıkıyorum öpüyorum seni canım özletme gel sıksık

sosyalimmmmm gelmişsin ama okuyamadım pek yazdıklarını eve gidince bakmaya çalışcam ama çok yoruldum bugün yarında çalışcam dinlenmem lazımmmm

haaaaa bi dakkaaaa kendini sakın suçlu hissetmeeeee buna üzülürümmmmmm biliyorum ben çok stres yaptım ve merak ediyorum diye ve sizde meraktasınız diye istediniz. canımsınızzzz

canımm çok sevindimmmmm maşallaah :nazar:
lizom bıktım bu işten çok soğudum artık nefes almak istiyoruuuum hamile kalcamı bilsem 2 ay içi,nde
çıkacam işten amaaaa işteeee oooooffffff ben istedikçe zorlaşıyor herşey
kuzum inşallah bi an önce bebişlerine kavuşursunda kurtulursun bu işten, aslında imkanın yokmu çıksan şimdiden moral yerindeyken hem belki daha kolay gelir bebişin
maşallah canım :nazar: 28 ocakta ayşem gidiyor 29 ocakta da ben gidicem ayarlamaya çalışıyorum :9: cinsiyetini saklamazlarsa öğrenebiliriiizz inşallah :16:

canım ben çıkıyorum senii çook öpüyorum ikinizin de iyi olmasına çok sevindim :109:

iyi akşamlaaar kızlaar öptüm hepinizii :16: :3:
ultrasonu iyiyse gittiğiniz yerin kesin öğrenirsiniz sedom senin oğluş ayşenin kız olcakk bence ama kime ne dediysem hep tersi çıktı :1::1:
görüşürüz iyi akşamlar sedomm
lizommmm çıkıyorum öpüyorum seni canım özletme gel sıksık

sosyalimmmmm gelmişsin ama okuyamadım pek yazdıklarını eve gidince bakmaya çalışcam ama çok yoruldum bugün yarında çalışcam dinlenmem lazımmmm

haaaaa bi dakkaaaa kendini sakın suçlu hissetmeeeee buna üzülürümmmmmm biliyorum ben çok stres yaptım ve merak ediyorum diye ve sizde meraktasınız diye istediniz. canımsınızzzz

pazartesi işe başlıyorum dolayısıyla buralardayım, öpüyorum fundam :16:

İyi akşamlar bacılarım nolmuş yine karışmış ortalık kim kızdırdı seni fundoşum kulaklarını tıka herşeye boşver

Hamişlerimiz nasıl ne çabuk büyüdü bizim kuzularda cinsiyet öğrenicez maşallah bu sene erkek senesi galiba hiç kız duymadım ben daha

Sosyalim hoşgeldin canım korkuttun bizi..

Lizim iyi olmana sevindim canım.. İş Zor gelecektir ama yapacak bişi yok 6-7 ay sonra bayaa izinli olacaksın :1:

slm kızlar ben anca gelebildim doktordan çıkınca teyzemlere gittim eve yeni geldim.
sosyal başkan gelmiş hoşgelmiş Allah kolaylık versin canım :16::54:
bende nöroloji doktoruna gittim migren var sende dedi hamilelik boyunca ve bebişini emzirirken bu ağrıları çekeceksin başka çaren yok ilaç kullanamazsın sadece parol alabilirsin ama o da çok etkili olmaz dedi.:14::14: ama olsun varsın ben bebişim için dayanırım artık:16::16:

Back
X