• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bizdede gelen giden yok ya eve hafta içi bi görsen evi savaş alanı gibi, ben yatağımı bile toplamıyorum:1: hafta sonu evi tanıyamıyorum düzenli haline alışamıyorum bi süre :9:

Aynen canımmm bende sen gibiyim desem yeridir..
Eşimde tam tersi çok düzenli.. Bana kızıyo :1: ama ben pek duymuyorum..

sagolll benaycıgımm evet büyük canımm temizleyip sonrada bitiyoya bende BİTİYOM VALLA ama misssss gibi oluyooo :5::5::5::5::5:
sosyalcigim biz niye düşünemedik gı anam valla kocalarımızı elimizden alırlar fela:1::1::1::1::1::1::1:

Büyük ev güzelde zor yanları bunlar işte canım..
Kocalara sahip olmak lazım valla bi rus hizmetçiyle iş tamam olur haberiniz ola :1:

Sosyalim ne bileyimm ben de ilk kez burda goruyorum herkesin evi oyle simsiyah oluyor heryer kışınn hele duvarlarrr
E alişamadim iştee napimm
Kizz agrimaz mii delimisinn anam agliyoo ama yaa viledayla ayakta silerkenn mesela köşelere toz toplaniyo e onlari egilip bidaha silmem gerekiyo ne bileyimm alışamadim yada adamakilli bi vileda bulamadim silecekleri hicc tozu almiyoo sinir oluyorum tavsiye ederseniz şoyle bisey kullan diye valla hemen alip denerim

Canım benim kullandığım yabancı bi marka hiç elimle bi iş yapmıyorum tak çıkar işlemi hariç ayakla sıkıyorum falan siliyorum güzel yani ben memnunum çokta pratik oluyo.. Mutlaka almalısın

2 otobuss
Benim annem gile gidebilmem icin 2 ucak degistirmem gerekiyo sonra da 4 saat sahil yolu :5:
Yada arabayla 17 saat :2:
Cok ozluyorumm :2:
Twinim bel fitigim var zaten hafif.İşte onu agir hale getirmek icin ugrasiyorum :9:

çok uğraşma maazallah daha kötü olursun sonra :9:

gözüm kaysa iyi benim totom kaydı :9::9::9:

en iyisi bak alışmışsın :21: şu bezi dönerek kurutanlar var ya onlar daha iyi bezi iyi kuruttuğu için ıslak ıslak kalmıyor parkeler ıslak zeminler :38:

Ya bu bahsettiginiz degisik biseymi acabaa bende de var vileda yeni cikan falan dionuz yaa :53:

Sosyalim ne bileyimm ben de ilk kez burda goruyorum herkesin evi oyle simsiyah oluyor heryer kışınn hele duvarlarrr
E alişamadim iştee napimm
Kizz agrimaz mii delimisinn anam agliyoo ama yaa viledayla ayakta silerkenn mesela köşelere toz toplaniyo e onlari egilip bidaha silmem gerekiyo ne bileyimm alışamadim yada adamakilli bi vileda bulamadim silecekleri hicc tozu almiyoo sinir oluyorum tavsiye ederseniz şoyle bisey kullan diye valla hemen alip denerim

cnm ben ucuz bi vileda ucu aldım süper siliyo saç gibi ince ince püskülleri ama malını nası tarif etsem bilemedimki biraz kalın çook saçaklı anlatabildimmi :53:

2 otobuss
Benim annem gile gidebilmem icin 2 ucak degistirmem gerekiyo sonra da 4 saat sahil yolu :5:
Yada arabayla 17 saat :2:
Cok ozluyorumm :2:
Twinim bel fitigim var zaten hafif.İşte onu agir hale getirmek icin ugrasiyorum :9:

Kız hiç buralara girme benimde aile uzak çok kötü oluyorum :((

kızlarr mrbbb ne var neyokk yokmu hamişş:52:

Selamm canımmm
Daha yok beklemede herkes
İnşAllah patlama yaşanacak

ben zaten 30 yaşında evlendim bi daha flört falan yaşayamam valla kocamdan memnunum :9: temizliğe yemeğe devam:6::6::6:

bak benim ki parex şu suyu kurutanlardan çok memnunum viledayı ayak kısmında bi aparatı var oraya basarak kurutuyorsun benim kini sapından tutup aşağı yukarı yapınca kuruyor pratikte ben eğilip koltuk altlarını falan hep onunla siliyorum :6:

canım sizin petekler doğalgazla mı ısınıyor:26:

aynen sosyalcigim temizlik yemek bizim işimizzzzzz:21::21::21::21::21::21::21:

ben zaten 30 yaşında evlendim bi daha flört falan yaşayamam valla kocamdan memnunum :9: temizliğe yemeğe devam:6::6::6:

bak benim ki parex şu suyu kurutanlardan çok memnunum viledayı ayak kısmında bi aparatı var oraya basarak kurutuyorsun benim kini sapından tutup aşağı yukarı yapınca kuruyor pratikte ben eğilip koltuk altlarını falan hep onunla siliyorum :6:

canım sizin petekler doğalgazla mı ısınıyor:26:

Hee bak goruyon muu insan köylü olunca zorr oyle biseyden haberim bile yokk :9:
Yok kizz kalorifer iste kömürle olanlardann

kızlarr mrbbb ne var neyokk yokmu hamişş:52:

kız biz fare miyiz doğurup doğurup atalım:1: yok bacı yok hamiş yok :50:

Kocalara sahip olmak lazım valla bi rus hizmetçiyle iş tamam olur haberiniz ola :1:

Canım benim kullandığım yabancı bi marka hiç elimle bi iş yapmıyorum tak çıkar işlemi hariç ayakla sıkıyorum falan siliyorum güzel yani ben memnunum çokta pratik oluyo.. Mutlaka almalısın

tıpkı benim eş bazen utanıyorum onu dolabını açınca kendiminkini hemen kapatıyorum:53::9:
yabancı marka ne kız hemen bi havanı attın 2 dk da:51:

Ya bu bahsettiginiz degisik biseymi acabaa bende de var vileda yeni cikan falan dionuz yaa :53:

parex twister yaz arama motoruna

vileda içinde vileda easy wring yaz

Son düzenleme:

amannn yokkk kuzummmm biz istemiyoz hizmetçi felannn:27::27::27:

cnm ben ucuz bi vileda ucu aldım süper siliyo saç gibi ince ince püskülleri ama malını nası tarif etsem bilemedimki biraz kalın çook saçaklı anlatabildimmi :53:

Kız hiç buralara girme benimde aile uzak çok kötü oluyorum :((

Selamm canımmm
Daha yok beklemede herkes
İnşAllah patlama yaşanacak

Benoşum sagol tavsiyenee sosyalle ayni seyi tarif etmişsiniz ilk firsatta alicamm bakam deneyeyim
Ezom onlari biliyorum aslinda ofiste kullaniyorum rahat ama evde hic denemedim
Benooşş yaslan omzumaaa :43: hayatta ugradigim en buyuk haksizlik ailemden bukadar uzak olmak.Cunku birbirinden uzak kalabilecek bi aile degildik.Yaniz ozellikle kardesler :2:
Bide düşün biz nerdeyse tuvalete bile beraber girerkenn benden 3 ay sonra kardesim evlendi gitti.Evdekiler resmen bunalima girdilerrr annem tencerede yemegi arttigi zaman agliyomuş hep :2: cook zor cokk

tıpkı benim eş bazen utanıyorum onu dolabını açınca kendiminkini hemen kapatıyorum:53::9:

Kız ne havası :( aşkolsun
Sadece abla faktörü benimki.. yurt dışında olduğu için faydalanma :1:

Yazman yasak olabilir diye yazmadım ama sen yazdın ya yazarım tabi.
Markası leifheit diye bişi

Benoşum sagol tavsiyenee sosyalle ayni seyi tarif etmişsiniz ilk firsatta alicamm bakam deneyeyim
Ezom onlari biliyorum aslinda ofiste kullaniyorum rahat ama evde hic denemedim
Benooşş yaslan omzumaaa :43: hayatta ugradigim en buyuk haksizlik ailemden bukadar uzak olmak.Cunku birbirinden uzak kalabilecek bi aile degildik.Yaniz ozellikle kardesler :2:
Bide düşün biz nerdeyse tuvalete bile beraber girerkenn benden 3 ay sonra kardesim evlendi gitti.Evdekiler resmen bunalima girdilerrr annem tencerede yemegi arttigi zaman agliyomuş hep :2: cook zor cokk

benimki kırmızılı beyazlı çok saçaklı ama iyice sıktınmı güzel siliyor uzun zamandırda kullanıyorum hiçde yıpranmadı ucuzdu halbuki:9:

yelizim bizim doğalgazlı ya ondan is yapmıyor ama kömürlü olunca yapar senin is kömürden geliyor yani :30::27::27:
Helal başgaaannnn hemmenn yazmiss kuzum yaa tamam bakicamm ve alicam insallah cikincaa
Evet sosyalim komurden ama ilgincligi şuu ben cok seneler kaloriferli evde yaşadimm hic boyle bisey gormedim ayrica sarikamista teyzem varr hususi arayip ona da sordum sizde oluyo mu diye ne alaka petek suyla ısınıyo ne isi olcakk dedi :9: yani sorun buranin kalorifer tesisat sisteminde galibaa baska sehirlerde kaloriferli evde oturanlar hic bunu yasamiyooo

Back
X